Samsung LED 6 Προβλημα μεταδοσης ηχου μεσω οπτικης ινας στον ενισχυτη (pioneer 919)

wargasm

New member
21 May 2009
22
Γεια σας και Χρονια σας πολλα!
Θα ηθελα να σας αναφερω ενα προβλημα μηπως γνωριζετε κατι...

Στον ενισχυτη εχω συνδεμενο το ps3 κανονικα στην οπτικη εισοδο 1 και παιζει μια χαρα...

Στην οπτικη εισοδο 2 του ενισχυτη εχω συνδεσει την τηλεοραση ωστε να ακουω απο τον ενισχυτη και τα καναλια...αλλα ελα που δεν ακουγετε τιποτα?????

Εχω ψαξει στα manual αλλα δεν εχω βρει τιποτα...

Υπαρχει καποιος να γνωριζει κατι?

Ο ενισχυτης ειναι ο pioneer 919
και η τηλεοραση η samsung Led 6

Γεια σας και Χρονια σας πολλα!
Θα ηθελα να σας αναφερω ενα προβλημα μηπως γνωριζετε κατι...

Στον ενισχυτη εχω συνδεμενο το ps3 κανονικα στην οπτικη εισοδο 1 και παιζει μια χαρα...

Στην οπτικη εισοδο 2 του ενισχυτη εχω συνδεσει την τηλεοραση ωστε να ακουω απο τον ενισχυτη και τα καναλια...αλλα ελα που δεν ακουγετε τιποτα?????

Εχω ψαξει στα manual αλλα δεν εχω βρει τιποτα...

Υπαρχει καποιος να γνωριζει κατι?

Ο ενισχυτης ειναι ο pioneer 919
και η τηλεοραση η samsung Led 6

Εγω ηξερα οτι συνηθως οι τηλεορασεις που δινουν ψηφιακη εξοδο την εχουν σε μορφη coaxial και οχι optical.
Δες μεσα απο το μενου της τηλεορασης αν με καποιο τροπο η optical ειναι απενεργοποιημενη η χρειαζεται καποια κινηση για να γινει activated.
Δες ακομα τι ηχο εχεις δηλωσει να βγαζει η τηλεοραση. Δηλαδη αν εχεις δηλωσει Dolby Digital or DTS λιγες τηλεορασεις το δινουν μεσω digital out. Παιξε με τη ρυθμιση αυτη ξεκινωντας απο PCM μηπως..
Τελος βεββαιωσου οτι δεν εχεις συνδεσει στην εισοδο που χρησιμοποιεις για optical αλλη συσκευη ηχου που κανει override την optical. Την ειχα πατησει ετσι παλαιοτερα και χτυπιομουνα μεχρι να βρω τι εφταιγε.
Για δες τα παραπανω και πες μας ξανα.
Νικος

ειχα και και το ιδιο προβλημα αλλα τωρα ειναι ok. απλα πας στο menu τις tv και τσεκαρεις την επιλογη εξωτερικος ηχος, τωρα θα ακους στον home τον ηχο των καναλιων, ολα αυτα βεβαια με οπτικη ινα. :BDBDG54::BDBDG54::BDBDG54: