SAMSUNG LED 6000 ή SAMSUNG LE46B650

idtasos

New member
9 October 2009
47
Είμαι μεταξύ των δύο. Η LED έχει 380 ευρώ περισσότερα από την 650. (1380 με 1000 ευρώ)
Αξίζει την διαφορά 38% περίπου?? Με δεδομένο ότι οι τηλεοράσεις δεν είναι για πολλά χρόνια (όπως το παλιό καιρό με τις NORDMENDE, SONY, PHILIPS ΚΛΠ).
Τις έχω δει και τις δύο και προτιμώ ανεπιφύλακτα την LED. Αλλά με 400 ευρώ ξεκινάς και ενα καλο HTPC!!!

Εντωμεταξύ δεν βλέπω και καμιά προσφορά.

YΓ Το PIXMANIA τι λέει? για τηλεοράσεις? ή παπούτσι απο τον τόπο σου και....

Οι διαφορες στην εικονα μικρες , η κυρια διαφορα ειναι το design...

H Pixmania αν κατι συμβει στελνει τις τηλεορασεις στην Γαλλια για επισκευη...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LED 6000 ή SAMSUNG LE46B650

Οι διαφορες στην εικονα μικρες , η κυρια διαφορα ειναι το design...

H Pixmania αν κατι συμβει στελνει τις τηλεορασεις στην Γαλλια για επισκευη...

το συγκεκριμενο μαγαζι εχει αποθηκη και στην ελλαδα?

Απάντηση: Re: SAMSUNG LED 6000 ή SAMSUNG LE46B650

το συγκεκριμενο μαγαζι εχει αποθηκη και στην ελλαδα?

Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει κάποιου είδους γραφεία-αποθήκη προς την Νέα Ιωνία.
Ολα τα προϊόντα του είναι εισαγωγής απο την Γαλλία με οτι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχουν βέβαια και εταιρείες στην Ελλάδα που αναγνωρίζουν κανονικά την Πανευρωπαϊκή εγγύηση...
......οπότε θέλει λίγο ψάξιμο.

τασο επειδη και εγω εχω ακριβως το ιδιο διλλημα να σε ενημερώσω οτι ο τσαμπας εχει την UE46Β6000 1420 ευρώ - πάρτους τηλέφωνο.

η 46Β650 φευγει αρκετά στα 1240 ευρώ.

Το ίδιο δίλημμα πριν 1 μήνα (όσον αφορά τις συσκευές)

Προτίμησα LE46Β650 - δεν το μετάνοιωσα

'Οσον αφορά την αγορά προτίμησα εντόπιο μαγαζί - στα 1200 τότε

Απο το πρωί σήμερα Παρασκευή παίρνω τηλ στον Τσάμπα και στο Matrixstore. Μιλάνε ΣΥΝΕΧΩΣ. Τώρα, αν μιλάει το τηλέφωνο ή το έχουν σηκωμένο.....δεν ξέρω. (είναι δυνατόν να παίρνω 15 φορές συνεχόμενα και να μιλάει ή να μην απαντάει????)

Αυτο που θέλω να πω είναι οι προσφορές που βάζουν για πόσα κομάτια είναι... για 3??????
Αν είναι έτσι και τις βάζουν για κράχτες τι να πω ρε παιδιά. Μας δουλέυουν ψιλό το γαζί!!!

Ε, πίστεψέ με... κάπως έτσι είναι η κατάσταση στον Τζάμπα.

Εκανα το βήμα και πήγα απο εκεί (καθώς είναι απο τα λίγα online που έχουνε χώρο real, όχι έκθεση, απλά ενα γραφείο είναι!!!). Περίμενα 1 ΩΡΑ για να μιλήσω μαζί του, και αυτό μετά της 3 που κλείνει για μεσημέρι, καθώς το τηλέφωνο χτύπαγε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!).

Ναι λοιπόν, έτσι είναι. Αν δεν είχα πάει απο εκεί, μάλλον και εγώ δεν θα το πίστευα! Οπότε υπομονή. Με τέτοιες τιμές που πουλάει δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση!