Samsung LED TV UE55KS7000 ή LG OLED TV 55EG910V;;;

Συγκρίνεις την ποιότητα της εικόνας με screenshots; Σε αυτα που έβαλες που ξέρω εγώ, αν ειναι ενεργοποιημένο το HDR στην Samsung, που δεν ειναι όπως φαίνεται, καθώς εμφανίζεται πιο φωτεινή η oled (εδω γελαμε)

Αυτα που βλεπεις παραπανω ειναι screenshots απο τα επισημα videos που δινουν οι κατασκευαστες για τις τηλεορασεις τους, αν δεν κανω σοβαρο λαθος. Το εχω δει αυτο το βιντεο σε ολες τις tv πχ στο mm ! Αρα για καθε τηλεοραση θα εχει τα καλυτερα settings καθως ειναι λιγο δυσκολο να ανεβασει καποιος κατι επιβλαβες για το προιον του!

Καλημέρα σε όλους,
Απ' ότι είδα, η αρχική μου απορία πυροδότησε αρκετή συζήτηση! Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και το χρόνο που αφιερώσατε! Πραγματικά κι εγώ κλίνω προς τις OLED, αλλά επειδή την KS7000, όπως είπα και παραπάνω, την βρίσκω στα 1650 τελική, με 5ετή εγγύηση και δώρο μια 32'', αποφάσισα να καταλήξω σε αυτή. Ούτως ή άλλως, σε 5 και πλέον χρόνια που θα ξαναπάρω (καλά να είμαστε βέβαια!), οι OLED θα έχουν τελειοποιηθεί και η τιμή τους θα είναι πιο χαμηλή σε 4K (κι όχι 2499 που είναι τώρα!).
Και πάλι ευχαριστώ!

Έκανες τη σωστή επιλογή ή τέλος πάντων αυτή που θα έκανα και γω. Καλορίζικη!

Καλές θεάσεις!! Έκανες την σωστή επιλογή!

Υ.Γ: Η OLED θα άξιζε αν δεν κόστιζε όμως 3 χιλιάρικα (βλέπε 55B6V) ή 4 (βλέπε 55E6V).

Εγώ θα έλεγα να δεις τη γνώμη της Samsung εδώ πριν επιλέξεις..
Περίμενα μεγαλύτερη φαντασία απο την Samsung...το βίντεο είναι πανομοιότυπο με ενα που είχε βγάλει σχετικά με την νέα τότε LCD και την Plasma...

Συγκρίνεις την ποιότητα της εικόνας με screenshots; Σε αυτα που έβαλες που ξέρω εγώ, αν ειναι ενεργοποιημένο το HDR στην Samsung, που δεν ειναι όπως φαίνεται, καθώς εμφανίζεται πιο φωτεινή η oled (εδω γελαμε)

Δεν συγκρίνω την ποιότητα εικόνας από screenshots, τη γωνία θέασης υποδεικνύω...

Και υπό γωνία, ναι, η OLED πιο φωτεινή είναι από οποιαδήποτε LCD.

Αλλά γιατί έχεις κολλήσει με τη φωτεινότητα; Για φωτιστικό τη θέλεις την τηλεόραση; Έχεις καθόλου ιδέα από προδιαγραφές φωτεινής εκπομπής για θέαση σε φωτεινό και σκοτεινό χώρο, ώστε η θέαση να είναι ξεκούραστη και όχι επιζήμια για τα μάτια; Γνωρίζεις ότι το HDR που συχνά-πυκνά αναφέρεις, δεν σημαίνει υπερ-φωτεινή εικόνα;

Περίμενα μεγαλύτερη φαντασία απο την Samsung...το βίντεο είναι πανομοιότυπο με ενα που είχε βγάλει σχετικά με την νέα τότε LCD και την Plasma...

Εμένα δεν με νοιάζουν τα κόλπάκια του marketing, περίμενα να βγάλει oled τηλεόραση αλλά απέτυχε και απο no1 εταιρία στον χώρο, έπεσε ήδη στο 2 και η AUO έρχεται..

@dragonfighter: Βρίσκεσαι σε ένα τεχνικό forum και αν θέλεις να κουβεντιάσεις περί και να αντιπαραθέσεις τεχνολογίες, αυτό θα γίνεται σε τεχνικό επίπεδο και με κόσμιο και ευγενικό τρόπο.

Ειρωνίες, αγένεια, επιχειρήματα από διαφημιστικές μπροσούρες, οπαδισμός γηπέδου και προσωπικές επιθέσεις δεν πρόκειται να εξακολουθήσουν να είναι ανεκτές.

Τελευταία προειδοποίηση...

εγω σαν κάτοχος 910 δεν θα την άλλαζα για καμια lcd ( στην τιμη αυτη). δεν μπορω να συγκρίνω βεβαια με την ks σειρά . σαν πρωην κάτοχος πλασμα ειναι δυσκολο να συνηθίσω το μαυρο της lcd. αν τις ειδες απο κοντα και της δυο και σου αρεσε η ks τοτε η γνωμη μας περισσεύει πιστεύω.