SAMSUNG M 86-Ρυθμισεις εικονας, αγανακτηση

- Μου φάγανε 3 μήνες από τη ζωή μου για να μου επισκευάσουν (δωρεάν) τηλεόραση 45 ημερών CRT που ... μπέρδευε τα χρώματα. Ο τεχνικός ισχυριζόταν οτι εγώ την σκάλισα (οτι πείραξα τον αποκωδικοποιητή του PAL) :violent-smiley-030:

- Μου χαλάσανε σε συγκεκριμένο εξουσιοδοτημένο service τους ραδιοcd που πήγε για απλο ελεγχο και καθάρισμα

Δεδομένου οτι εχω αγοράσει 3 προιόντα με το λογότυπο τους νομίζω οτι φτάνει πιά.. Δεν ξαναγοράζω τίποτα Sony εκτός από playstation (αν και οταν μπω στο λούκι)

Καλησπερα

Και εγω αφου διαβασα παρα πολλα μεσα απο το forum , αποφασισα και αγορασα την 40αρα Μ86 .
Μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος , παρολο που δεν την εχω πειραξει πολυ στις ρυθμισεις (μολις βρεθει χρονος ) .
Στην συνδεση με ενα Toshiba player που κανει upscale σε 1080i η εικονα ειναι πολυ καλη . Αρκετα καλη και στο αναλογικο σημα απο την κεντρικη κεραια .
Δεν εχω τοσο καλη εικονα στην συνδεση με τον αποκωδικοποιητη στην συνδεση μεσω scart (να ηταν λιγο πιο φτηνοι οι HD receivers..) .

Μεχρι τωρα δηλ. ολα καλα , αν εξαιρεσεις οτι εχω αγορασει και το home cinema της Samsung HT-TXQ100 το οποιο απο την αρχικη του αγορα δεν εχει παιξει σωστα με την HDMI συνδεση , και εχω μπλεξει στην αντιπροσωπεια και στα εξουσιοδοτημενα ...20 μερες τωρα !!!!!

Ευτυχως που δεν εβγαλε κανα προβλημα η TV ,γιατι αν κρινω απο το support που εχω δει μεχρι τωρα .

Αυτα προς το παρων .

Μακης

Μια μικρη παρενθεση για να μην ειμαστε off topic ..

Και για να μην λεμε μονο τα αρνητικα , μετα απο επιστολη που εστειλα στην Service - One , Samsung , Furlis , οπου εξηγουσα το ιστορικο του προβληματος , σημερα με καλεσαν να μου πουν οτι τελικα θα αντικατασταθει το home cinema και δεν θα παρω πισω το επισκευασμενο (τους το ειχα ζητησει αλλωστε , για ποιο λογο να εχω μηχανημα επισκευασμενο οταν εχει προβλημα απο κατασκευης του) .

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν κανουν το αυτονοητο και πρεπει να αρχισεις τα %#$@^ για να σε παρουν σοβαρα .

Μακης

Την ίδια TV έχω αγοράσει και εγώ προ λίγων ημερών.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ένα calibration πιστεύω πως το θέλει για να έρθει στις απαιτήσεις μου. Γιατρέ σου έχω στείλει PM διάβασε το plz. :smile: