SAMSUNG M87 προβλημα

3 ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ 40-ΑΡΑ Μ87

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΓΑ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ TV !!!!

ΑΠΟ 21 ΣΕ 40 ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 2,5 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ

Μπααα λιγο προσαρμογη θελει το ματι στην αρχη στον εστιασμο μεχρι να συνηθησει την εικονα .
Μετα θα ειναι ολα μελι γαλα και οταν αρχισεις να την φορτωνεις DVD θα αρχισει να σου φαινετε μικρη .

πως εμφανιζετε σε ολες αφου δεν το εχει πει κανενας αλλος?
ναι αν τελικα(οταν με παρει ο τεχνικος ,απο το πρωι παλι περιμενω) μου πει οτι δεν ξερει τι ειναι και δε μπορει να κανει κατι τοτε θα απεφθυνθω στο πλαισιο που πιστευω οτι θα με καλυψουν
:BDGBGDB55:

το χω δει σε F86. μια δυο φορες... δεν το ξαναπαρατηρησα:BDGBGDB55:

φιλε BGPVIRUS αποθηκευω τις ρυθμισεις για τα χρωματα της εικονας που λες και οταν αλλαξω καναλι επανερχονται εκει που ηταν δεν τα αποθηκευει.γιατι τι πρεπει να κανω?

πατα το οκ,υπηρξε σε ξενο σαιτ προβλημα αποθηκευσης που λυθηκε με firmware?

λοιπονβ τα νεα ,ο τεχνικος δε με πηρε και τον πηρα παλι εγω...
εχει λεει η τηλεοραση καποιο αισθητηρα φωτος που αναλογα φωτεινοτητα καναλιου,δωματιου προσαρμοζει(ζονγκ)και πρεπει να μπει στο σερβις μενου και να την απενεργοποιησει αλλα πρεπει να του πουν πως μπαινει εκει και τι ρυθμιση να κανει....
τα σχολια δικα σας ,εγω παντως θα απολαυσω ενα ταινιακι

λοιπον καθε φορα που αλλαζω καναλι μετα απο 3 δυτερα πεφτει ο τονος του χρωματος(σκιαζει ) το πανελ,ενδεχομενως να φτεει καποιος αισθητηρας φωτος που δεν υπαρχει ομως στο μενου!!,η τηλεοραση ειναι 20 ημερων και το κανει εξαρχης ,αν πρεπει να την ανοιξουν εγω πως καλυπτομαι(δε θελω καινουρια τηλ. να ανοιχτει?)
γνωριζει καποιος κατι αλλο? ο τεχνικος (εξουσιοδοτημενος )μου ειπε θα σε παρω αυριο να σου πω,αφου παρω τηλεφωνο

Δεν ξερω εαν έχει αναφερθεί στο thread ξανά αλλά θα ήθελα να κοιτάξετε που έχετε τις κάτωθι ρυθμίσεις.
1) Detailed Settings
Black Adjust
Dynamic Contrast
2) Setup
Energy Saving

Νομίζω ότι η τελευταία ρύθμσιη σας δημουργεί το όποιο πρόβλημα αναφερετε.

Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

Δεν ξερω εαν έχει αναφερθεί στο thread ξανά αλλά θα ήθελα να κοιτάξετε που έχετε τις κάτωθι ρυθμίσεις.
1) Detailed Settings
Black Adjust
Dynamic Contrast
2) Setup
Energy Saving

Νομίζω ότι η τελευταία ρύθμσιη σας δημουργεί το όποιο πρόβλημα αναφερετε.

τα εχω ολα OFF αλλα εχω παιξει με τις ρυθμισεις ολα o 0n αλλα παραμενει+το οτι δεν συμβαινει σε ολα τα καναλια?

Τελικά ρε παιδιά, να την παραγγείλω την M87 απο το eshop 869 ευρώ ή όχι? τι λέτε? αξίζει?
και αν ξερετε τι διαφορά υπάρχει μεταξύ Μ87 ΚΑΙ Μ87ΒD??
Eυχαριστώ, και αν θέλετε απαντήστε μου αποψε γιατι αυριο θα ειμαι χωρίς τv.

Τελικά ρε παιδιά, να την παραγγείλω την M87 απο το eshop 869 ευρώ ή όχι? τι λέτε? αξίζει?
και αν ξερετε τι διαφορά υπάρχει μεταξύ Μ87 ΚΑΙ Μ87ΒD??
Eυχαριστώ, και αν θέλετε απαντήστε μου αποψε γιατι αυριο θα ειμαι χωρίς τv.

εγω φιλε την πειρα,πριν δυο μερες

εμφανησιακα ειναι πολυ ωραια

σε μεγεθος,,δεν ξερω αν ειναι σωστη επιλογη

στα 2,5 μετρα πολυ κουραστικη

στα χρωματα ,οταν τα ρυθμισω σωστα θα σου πω,μεχρι στιγμης ειναι μουφα κ πολυ κουραστικη

Απάντηση: Re: SAMSUNG M87 προβλημα

.......ειναι μουφα κ πολυ κουραστικη

Βαριά λέξη το ΜΟΥΦΑ..... κάνε λίγο υπομονή ...... μην ξεχνάς ότι πέρυσι έκανε πάνω από 2.000 .... οπότε γλύτωσες 1.000 ...πάλεψε με τις ρυθμίσεις ...κάτι μπορεί να γίνει ..... μην απογοητεύσαι τόσο εύκολα...-bye-

ε όχι και μούφα. Αν δεις full hd θα πάθεις λίγο κάτι τις μέχρι να το συνηθίσεις. Αν βλέπεις ΕΤ1 με scart και είδωλο στο σήμα ε τότε τι να πώ ?

Εγώ ακόμη χρωστάω στην δική μου ένα calibration από τον "αγαπημένο calibrator" του forum. Υπομονή και θα το κάνουμε. Προς το παρόν αγοράστηκε Blu Ray Drive για το HTPC. Οεοεοεοεοε

λοιπον ακομα περιμενω ,αν τη Δευτερα δεν εχω νεα θα επικοινωνησω με το πλαισιο και θα ζητησω αντικατασταση ,ειναι προβλημα καποια καναλια να ειναι οκ και αλλα να παιζουν καλα και ξαφνικα να πεφτει η φωτεινοτητα,οσο για αυτα που παιζουν καλα τα χρωματα ειναι φανταστικα

Tελικά δεν άντεξα και την παρήγγειλα. Ελπίζω να την έχω από βδομάδα!!!

Φίλε μου την έχω και εγώ και μπορώ να σου πω ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή μέχρι τα 1000 euro!!! Κυρίως σε σύνδεση με το pc και mkv αρχεία πετάει!!!

μεχρι στιγμης ειναι μουφα κ πολυ κουραστικη

γιατι δεν την πουλας και συ σε κανεναν γειτονα οπως εκανε ο φιλος tromp1 με την καινουρια του Panasonic PX80?

ακου με λιγο: Βαλε τις ρυθμισεις που σου εδωσαν τα παιδια εδω μεσα,δωστης να φαει σωστο φαγητο,φτιαξε την κεραια σου και βαλε να δεις κανενα DVD η Blu ray σε 1080ρ..για ονομα του θεου αγορασες με 1000 ευρω μια full hd τηλεοραση,την εβγαλες απο το κουτι,την εβαλες απεναντι και απογοητευτικες?
μολις την ρυθμισεις θα καταλαβεις οτι πηρες τηλεοραση για πολλα χρονια και δεν εκανες μισες δουλειες

SAMSUNG M87

Φίλε μου την έχω και εγώ και μπορώ να σου πω ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή μέχρι τα 1000 euro!!! Κυρίως σε σύνδεση με το pc και mkv αρχεία πετάει!!!
:grinning-smiley-043
Μήπως έχει υπ'οψι τι πανελ φοραει γιατι εδω μέσα εχω δει πολλά να λένε σχετικά με τα οptronics klp....:bigcry:
Ευχαριστώ!!

Απάντηση: Re: SAMSUNG M87 προβλημα

ακου με λιγο: Βαλε τις ρυθμισεις που σου εδωσαν τα παιδια εδω μεσα,δωστης να φαει σωστο φαγητο,φτιαξε την κεραια σου και βαλε να δεις κανενα DVD η Blu ray σε 1080ρ..για ονομα του θεου αγορασες με 1000 ευρω μια full hd τηλεοραση,την εβγαλες απο το κουτι,την εβαλες απεναντι και απογοητευτικες?
μολις την ρυθμισεις θα καταλαβεις οτι πηρες τηλεοραση για πολλα χρονια και δεν εκανες μισες δουλειες

Συμφωνώ και επαυξάνω !!! :Banane0:

καλημερα σε ολους .τελικα αγορασα την μ87 απο το e-shop.το περιεργο ειναι οτι ακου μεσα στο πανελ ενα συνεχομενο βομβο σαν υπερταση να το πω και οταν συνδεω συσκευες μεσω scart βγαινουν στην οθονη παραλληλες γραμμες σαν κυματα.τι μπορει να φταιει σε ολα αυτα ????

......κάνε λίγο υπομονή ...... μην ξεχνάς ότι πέρυσι έκανε πάνω από 2.000 .... οπότε γλίτωσες 1.000 ...πάλεψε με τις ρυθμίσεις ...κάτι μπορεί να γίνει ..... μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα...-bye-

Την παρελαβα Σαββατο πρωι .
Πρωτες εντυπωσεις .
Σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη .
Τηλεοπτικο σημα εχω καλο . Σ αυτον το τομεα περιμενα τα πραγματα χειροτερα αλλα ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενος .
DVD με εξοδο hidmi . Εδω τα πραγματα αλλαζουν . Φοβερη εικόνα .
Φωτογραφιες ψηφιακης 10.1 megapixel , εκει να δεις .
Τι να πω , νομιζω ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει τα τελευταια χρονια .
Ενα εργαλειο να παιζει mkv αρχεια μου μενει να παρω .
Να μη ξεχασω και τον ηχο που με εντυπωσιασε ( ενα παλιο homecinema 5.1που ειχα μαλλον θα φαει πεταμα )