SAMSUNG M87 προβλημα

INDIAN

New member
20 March 2008
57
λοιπον καθε φορα που αλλαζω καναλι μετα απο 3 δυτερα πεφτει ο τονος του χρωματος(σκιαζει ) το πανελ,ενδεχομενως να φτεει καποιος αισθητηρας φωτος που δεν υπαρχει ομως στο μενου!!,η τηλεοραση ειναι 20 ημερων και το κανει εξαρχης ,αν πρεπει να την ανοιξουν εγω πως καλυπτομαι(δε θελω καινουρια τηλ. να ανοιχτει?)
γνωριζει καποιος κατι αλλο? ο τεχνικος (εξουσιοδοτημενος )μου ειπε θα σε παρω αυριο να σου πω,αφου παρω τηλεφωνο

λοιπον καθε φορα που αλλαζω καναλι μετα απο 3 δυτερα πεφτει ο τονος του χρωματος(σκιαζει ) το πανελ,ενδεχομενως να φτεει καποιος αισθητηρας φωτος που δεν υπαρχει ομως στο μενου!!,η τηλεοραση ειναι 20 ημερων και το κανει εξαρχης ,αν πρεπει να την ανοιξουν εγω πως καλυπτομαι(δε θελω καινουρια τηλ. να ανοιχτει?)
γνωριζει καποιος κατι αλλο? ο τεχνικος (εξουσιοδοτημενος )μου ειπε θα σε παρω αυριο να σου πω,αφου παρω τηλεφωνο

Αν δεν κάνω λάθος στο μενού υπάρχει ρύθμιση Dynamic Contrast Οn/Off. Δοκίμασες να τo απενεργοποιήσεις ?

Αν δεν κάνει τίποτα το παραπάνω δοκίμασε να βάλεις και την ρύθμιση Black Adjust στο Off.

Ποιο watchdog? Aυτο?

dog-watching-tv.jpg

:BDGBGDB55:

,η τηλεοραση ειναι 20 ημερων και το κανει εξαρχης ,αν πρεπει να την ανοιξουν εγω πως καλυπτομαι(δε θελω καινουρια τηλ. να ανοιχτει?)

αν δεν καταφερεις τιποτα προσπαθησε να την αλλαξεις με καινουρια πριν περασει ο μηνας.
ελα σε επαφη με το μαγαζι που την πηρες για να δεις τι θα κανεις.

Αν δεν κάνω λάθος στο μενού υπάρχει ρύθμιση Dynamic Contrast Οn/Off. Δοκίμασες να τo απενεργοποιήσεις ?

Αν δεν κάνει τίποτα το παραπάνω δοκίμασε να βάλεις και την ρύθμιση Black Adjust στο Off.

τα εχω ηδη κανει αυτα....αλλα τιποτα

Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

αν δεν καταφερεις τιποτα προσπαθησε να την αλλαξεις με καινουρια πριν περασει ο μηνας.
ελα σε επαφη με το μαγαζι που την πηρες για να δεις τι θα κανεις.

την πηρα απο το πλαισιο ,περιμενω να ερθει αυριο ο τεχνικος να δω τι θα ΜΟΥ ΠΕΙ

να μην περιμανω τον τεχνικο?
στο μανιουαλ δεν γραφδει τιποτα αντιστοιχο

μιλησε με το Πλαισιο και ζητα αντικατασταση.
δεν χρειαζεται να περιμενεις τον τεχνικο για αυτο.
αποφασισε μετα....εσυ τι θελεις

Τι λέτε ρε παιδιά, 20 ημερών τηλεόραση ????? LCD - FULL HD 1920 Χ 1080 και χάλασε????

......και έκανε και 2.000 + πέρυσι.....μπααα δεν νομίζω, μάλλον φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.

....μπααα δεν νομίζω, μάλλον φταίει κάτι στις ρυθμίσεις.

Μηπως ειναι ενεργοποιημενο το shop mode (καπως ετσι λεγεται) στο service menu?

Eιναι μια λειτουργια για τηλεορασεις που βρισκονται σε καταστηματα για να δειχνουν πιο φωτεινα.

Μηπως ειναι ενεργοποιημενο το shop mode (καπως ετσι λεγεται) στο service menu?

Eιναι μια λειτουργια για τηλεορασεις που βρισκονται σε καταστηματα για να δειχνουν πιο φωτεινα.
δεν ξερω service menu αλλα γιατι σε καταστηματα η τηλεοραση ηταν σφραγισμενη κλειστη ....????με αγχωνεις

το προβλημα σου ειναι απλο και δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης αλλα καποια ρυθμιση.

1) αν συμβαινει αυτο που λεει ο Γιαννης υπαρχει το ενδεχομενο να πηρες εκθεσιακο κομματι(δες ωρες λειτουργιας) στα οποια βαζουν το shop mode ωστε να επανερχονται οι ρυθμισεις αυτοματα οταν τις πειραζουν οι πελατες.Αυτο μαλλον δεν συμβαινει.

2)Εχει στο ον το αισθητηρας φωτισμου.Ψαξε παντου στις ρυθμισεις να το απενεργοποιησεις..(Αυτο μαλλον ειναι που σου συμβαινει)

Τι λέτε ρε παιδιά, 20 ημερών τηλεόραση ????? LCD - FULL HD 1920 Χ 1080 και χάλασε????

οι lcd δεν χαλανε στην πορεια..η ειναι απο την αρχη χαλασμενες η δεν θα παρουσιασουν κανενα προβλημα μεχρι να ερθει οριστικα η ωρα τους.....αφου ο φιλος λεει οτι απο την αρχη του το κανει
ακριβως το αντιθετο συμβαινει με τις πλασμα..τις βγαζεις απο το κουτι μια χαρα και μετα φτιαχνουμε λιστα με τις RIP:p:p:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

οι lcd δεν χαλανε στην πορεια..η ειναι απο την αρχη χαλασμενες η δεν θα παρουσιασουν κανενα προβλημα μεχρι να ερθει οριστικα η ωρα τους.....
ακριβως το αντιθετο συμβαινει με τις πλασμα..τις βγαζεις απο το κουτι μια χαρα και μετα φτιαχνουμε λιστα με τις RIP:p:p:p

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

ή αστοχία υλικού. Εγώ δεν νομίζω να δίνουν εκθεσιακά κομμάτια που έχουν παίξει απίστευτες ώρες και λογικά έχουν μικρότερη ηλικία ζωής !!!

Αν κάποιος πελάτης μπει και δει τις ώρες λειτουργίας σε νέα τηλεόραση και είναι ας πούμε την πρώτη εβδομάδα 600ώρες ε δεν νομίζω να φλερτάρουν με την μήνυση και την δυσφήμιση του μαγαζιού τους !!!

Θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει τον πελάτη αν ισχύει αυτό για να του κάνουν και άλλη έκπτωση (σαν μεταχειρισμένη πλέον που είναι).