SAMSUNG M87 προβλημα

αυριοο ερχεται η καινουρια,σωστο το πλαισιο θα ερθει θα φερει τη καινουρια και θα βαλει στη καινουρια κουτα τη παλια

Ήταν σωστό και όταν σου έλεγαν από το τηλέφωνο πριν ένα μήνα "εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, βγάλε άκρη μόνος σου με τον αντιπρόσωπο;"

Ας μας εξηγήσει κάποιος κύριος από τη συγκεκριμένη αλυσίδα γιατί έπρεπε ο φίλος μας να ταλαιπωρηθεί τόσο καιρό προτού του επιτραπεί να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος...

Λοιπόν ο τεχνικός ήρθε...
Κατά την δικιά του άποψη δεν είναι θέμα τηλεοράσεως αλλά θέμα σήματος, δηλαδή αυτό το κάνει μόνο στα αναλογικά (και αυτό όχι σε όλα) και καθόλου στα ψηφιακά (dtv) καθώς καθόλου και στην αλλαγή σε dvd...
Σύμφωνα με τον τεχνικό αυτό είναι μια προσπάθεια της τηλεόρασης να "διορθώσει" την λήψη στο άσχημο (ομολογουμένως στην δικιά μου περίπτωση) αναλογικό σήμα.
Αυτό στο οποίο μείναμε σύμφωνοι είναι ότι θα γράψει μια έκθεση στην samsung και είδωμεν...
Αυτά τα ολίγα.
Οποιεσδήποτε απόψεις και παρατηρήσεις επί του γεγονότος δεκτές...
Πάντως στην περίπτωση που στην Ινδιάνε, θα ήθελα να ξέρω πως θα παίξει η καινούργια, προτού αποφασίσω την επόμενη κίνηση.

Παρακαλώ τους experts για μιά γενική (επί της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσουμε οι παθόντες) αλλά και μία ειδική (επί του τεχνικού ζητήματος)
Ευχαριστώ
ΛΝ

Πάντως παίζει αυτό που σου είπε ο τεχνικός να είναι αλήθεια. Και εμένα μου το κάνει μόνο σε μερικά κανάλια. Βέβαια το έχω παρατηρήσει και στα ψηφιακά... Πάντως σίγουρα δεν το κάνει σε σύνδεση vga με το pc. Λέω να το αποδεχτώ και απλά να ζήσω με αυτό. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολύ ενοχλητικό μιας και για να το δεις πρέπει να το προσέχεις... Και όσο σκέφτομαι το χαος με το service μου φαίνεται ακόμα λιγότερο ενοχλητικό!!!

Και στην δικη μου 40M86 (αγορα 10/2007) η συμπεριφορα ειναι ιδια με του john6945, δλδ μονο σε μερικα καναλια γινετε αυτο, δυστηχως μονο αναλογικο σημα εχουμε εδω στην Πατρα. Προσωπικα παρακολουθω ελαχιστα τηλεοπτικα προγραμματα οποτε δεν το βρισκω ιδιαιτερα ενοχλητικο.

ρε παιδια το κανει η δε το κανει?
εμενα τελικα ηταν προβλημα που πιθανοτατα θα εμφανιζοταν αργοτερα...
αυριο πρωι θα γραψω που θα παραλαβω τη νεα!!
το οτι ΔΕ συμβαινει σε ολους ?
εμενα το εκανε και στο dvd,filmnet

ναι το κάνει. το παρατήρησα και σε μια ακόμα Μ87 ενός φίλου μου. Όμως το κάνει μόνο σε κανάλια που δεν έχουν καλή λήψη (π.χ. σε εμένα στην ET3, ΕΧTRA, και στο ΡΙΚSAT) και ποτέ σε σύνδεση με vga. Κατά τη γνώμη μάλλον είναι "πρόβλημα" (όχι και ολύ ενοχλητικό βέβαια) που το έχουν όλες οι τηλεοράσεις αυτής της σειράς. Όπως είXA πει και παραπάνω αποφάσισα να ζήσω με αυτό και να μην μπλέκω με ιστορίες για αγρίους με το service...

p.s Αν βέβαια αυτό είναι προάγγελος για κάτι χειρότερο που θα συμβεί αργότερα, εύχομαι το χειρότερο να συμβεί μεχρι το Μαϊο του 2010... (τοτε λήγει η εγγύση)

ληγει η εγγυηση ,χμ σου εχω νεα
ΔΕΝ αντικαθιστουν τηλεοραση samsung αν εμφανισει προβλημα ,αν εχουν περασει πανω απο 14 μερες ,αλλα μονο αντιθιστουν το τμημα που εχει βλαβη,εμενα εγινε ανω κατω μεχρι να αποδειξω οτι ειχα παρει τηλεφ. 4 μερες αργοτερα....
αν δεν ειναι τιποτα γιατι πηγαν να αλλαξουν εκεινο το εξαρτημα?
θα μου ελεγαν αυτο που σου ειπαν εσενα
για το μελλον ...περιμενε αυριο που θα ερθει η νεα τηλ. να σου πω

Ινδιάνε, εύχομαι το καλύτερο για αύριο....και μακάρι να λύθεί το θέμα!
Ωστοσό να πω κάποιους προβληματισμούς για το θέμα:
1) Υπάρχει περίπτωση, πραγματικά να μήν είναι έλατωμα της τηλεόρασης?
2) Γιατί δεν αναφέρεται καθόλου σε φόρα του εξωτερικού, παρά μόνο σε αυτό? Παρεπιπτόντως από ότι είδα (στο avforums που έχει 850+ σελίδες για την συγκεκριμένη tv) κανένας δεν το είχε αναφέρει σαν πρόβλημα, αλλά αντιθέτως ένας τύπος (μάλλον γνώστης αν κρίνω από τα 1800+
post) μου απάντησε αυτό που είχε απαντήσει και ο κ. Καστρούνης σε σχέση με τα settings (το οποίο προφανώς το είχα δοκιμάσει και δεν μου έκανε τίποτα....
3) Εάν (λέω εάν είναι ελλάτωμα) πόσο αυτό μπορεί να στηριχθεί σαν case σε συνδιασμό με το γεγονός ότι αλλάζεται η τv του Ινδιάνου αλλά και τις μαρτυρίες των υπολοίπων μας για τις δικές μας.....?
Κανένας δικηγόρος στην παρέα?

Συγνώμη αλλά δεν έχω συνηθίσει να με κοροιδευει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Για αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα, για ακόμα μια φορά τις απόψεις ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ:grandpa:.......!!! Εγω δεν είμαι ειδικός όπως φαίνεται και από την επιλογή της τηλεόρασης .....
Ελάτε ρε παιδία γιατί τόση βούβα???

συνεχιζει τα ιδια!!!:FSGSFGS4:
τι να πω,
παιδια οι υπολοιποι δεν εχετε προβλημα?
το πανελ ειναι Α
κατασκευη σλοβακια,
ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο και να μη το εχετε παρατηρησει?
μηπως ειναι παρτιδα?

η τελικα δεν εχει τιποτα και ...πρεπει να συμβιβαστω?

Μεσω scart δεν μου βγαζει παραλληλες γραμμες αλλα ο θορυβος ειναι ενοχλητικος
μετα απο αυτον τον ενοχλητικο θορυβο αναγκαστηκα να ταρακουνισω το σερβις της εταιριας και το σερβις της περιοχης μου .ομολογω οτι το τοπικο σερβις ηταν αψογο και ετσι αντικατασταθηκε η τηλεοραση εντος μιας εβδομαδας.το κουφο ειναι οτι η τβ κανει τον ιδιο θορυβο και ειναι του κουτιου μαλλον ετσι ειναι το μοντελο αυτο η ειναι ελαττωματικη παρτιδα τι να πω.αν γνωριζει καπιος κατι ας απαντησει.

Παρε τιποτα πιο καινουργιο βρε αδερφε ........... η παρε την PX 80 στα ιδια λεφτα με την Μ86 να εχεις και κουλουρι και τυρι .
Αν θες sony και καλα LCD στις 40 τοτε κοιτα την W40 οπου με κατι λιγοτερο απο 1300 μπορει να γινει δικια σου και εχει την καλυτερη αποδοση +τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο .
Η Μ 86 ειναι 3 μοντελα πισω πλεον .

Εδώ και καιρό είμαι κάτοχος της M87,απο εσοπ μεριά...
Με την πάροδο του χρόνου, παρατηρώ κατι συνεφάκια κυριως στην πάνω δεξιά γωνία αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Επίσης μια αλλαγή στην ένταση φωτισμού καποιων καναλιών αλλά οχι αλλαγή ρυθμίσεων. Γενικά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις, εχεις πολύ καλά αποτελέσματα στα απαράδεκτα αναλογικά κανάλια.
Αν έδινα 1500 και 2400 ευρώ θα με πείραζαν αυτές οι λεπτομέρειες αλλά με 870 ευρώ, οχι!!!
και που να δείτε κατι LG σε tv....
ή SONY φίλων.....χεχε 2000 ευρωω

Παιδια μιλατε για την Samsung Tulip LE40M87 LCD TV 40 http://www.corfu-shop.gr/index.php?...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 . Σκεφτομουν να την παρω. Απο αυτα που βλεπω ομως εχω προβληματιστει πολυ.Τι προτεινετε?

με 900 ευρώ παρτην , μια χαρά είναι!!!!!!
τα ίδια προβλήματα εχουν και lg και σονυ πολαπλάσιας τιμής!!!!

Εδώ και καιρό είμαι κάτοχος της M87,απο εσοπ μεριά...
Με την πάροδο του χρόνου, παρατηρώ κατι συνεφάκια κυριως στην πάνω δεξιά γωνία αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Επίσης μια αλλαγή στην ένταση φωτισμού καποιων καναλιών αλλά οχι αλλαγή ρυθμίσεων. Γενικά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις, εχεις πολύ καλά αποτελέσματα στα απαράδεκτα αναλογικά κανάλια.
Αν έδινα 1500 και 2400 ευρώ θα με πείραζαν αυτές οι λεπτομέρειες αλλά με 870 ευρώ, οχι!!!
και που να δείτε κατι LG σε tv....
ή SONY φίλων.....χεχε 2000 ευρωω

What 2000 ευρω ? σε 48 ατοκες μαζι με το ατμοσιδερο η λαστ γιαρ νιαρ κριστμας ?
Οχι τιποτα αλλο αλλα και η δικια σου περυσι λιγο κατω απο τα 2000 χιλιαρικα ειχε .
Μην τα παιρνουμε ολα σβαρνα.
a050.gif

Καλησπέρα.
Διάβασα ολόκληρο το θέμα.
Έίμαι κάτοχος μιας Samsung LE37M86BD εδώ και αρκετό καιρό.
Η τηλεόραση δουλεύει απροβλημάτιστα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της.
Επειδή είχα πρόβλημα με ένα DVD-R Samsung το οποίο έκλεισε μια εβδομάδα στο Service και δεν έχω νέα του έχω να κάνω μόνο την εξής παρατήρηση.
Το Πλαίσιο είπε στον φίλο INDIAN να πάει στη Samsung κυρίως για ένα λόγο.
Η Samsung προσφέρει 3ετή εγγύηση On-Site για τηλεοράσεις μεγαλύτερες των 29", πράγμα που σημαίνει οτι έρχεται στο χώρο σου για να τσεκάρει-επιδιορθώσει οποιαδήποτε βλάβη.
Αν αυτό δεν γίνεται την μεταφέρει η ίδια με δικά της έξοδα στο Service της.
Συνεπώς φίλε INDIAN κακώς πήγες μόνος σου την τηλεόραση (ρισκάροντας να κάνεις οποιαδήποτε ζημιά στην μεταφορά)
Θα έπρεπε να επιμείνεις να έρθουν οι ίδιοι.
Και μάλιστα αυτό έπρεπε να απαντήσεις στον αχαρακτήριστο "κύριο" που σου είπε οτι όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν την είχατε πάει εγκαίρως στο Serivce.

Στο πρόβλημά σου τώρα, μιας και ανέφερες οτι και η καινούργια κάνει τα ίδια ακριβώς.
Από τηλεοπτικό σήμα πως πας;
Μήπως αν δοκίμαζες να ενισχύσεις το σήμα σου ωστε να λαμβάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα θα το έλυνες;
(Δεν γνωρίζω, υποθέσεις κάνω)

Re: Απάντηση: SAMSUNG M87 προβλημα

Καλησπέρα.
Διάβασα ολόκληρο το θέμα.
Έίμαι κάτοχος μιας Samsung LE37M86BD εδώ και αρκετό καιρό.
Η τηλεόραση δουλεύει απροβλημάτιστα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της.
Επειδή είχα πρόβλημα με ένα DVD-R Samsung το οποίο έκλεισε μια εβδομάδα στο Service και δεν έχω νέα του έχω να κάνω μόνο την εξής παρατήρηση.
Το Πλαίσιο είπε στον φίλο INDIAN να πάει στη Samsung κυρίως για ένα λόγο.
Η Samsung προσφέρει 3ετή εγγύηση On-Site για τηλεοράσεις μεγαλύτερες των 29", πράγμα που σημαίνει οτι έρχεται στο χώρο σου για να τσεκάρει-επιδιορθώσει οποιαδήποτε βλάβη.
Αν αυτό δεν γίνεται την μεταφέρει η ίδια με δικά της έξοδα στο Service της.
Συνεπώς φίλε INDIAN κακώς πήγες μόνος σου την τηλεόραση (ρισκάροντας να κάνεις οποιαδήποτε ζημιά στην μεταφορά)
Θα έπρεπε να επιμείνεις να έρθουν οι ίδιοι.
Και μάλιστα αυτό έπρεπε να απαντήσεις στον αχαρακτήριστο "κύριο" που σου είπε οτι όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν την είχατε πάει εγκαίρως στο Serivce.

Στο πρόβλημά σου τώρα, μιας και ανέφερες οτι και η καινούργια κάνει τα ίδια ακριβώς.
Από τηλεοπτικό σήμα πως πας;
Μήπως αν δοκίμαζες να ενισχύσεις το σήμα σου ωστε να λαμβάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα θα το έλυνες;
(Δεν γνωρίζω, υποθέσεις κάνω)

αχ
λοιπον ηρθαν και την πηραν ΔΕΝ θα τη πηγαινα εγω για κανενα λογο
3ετη χμ. με μικρα γραματακια λενε οτι αν μεσα σε 24 μερες δεν εχει καποιο προβλημα αντικαθιστουν οτι χαλασει (2 χροννια) οχι ολη τη συσκευη
δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος γιατι ΔΕΝ ΤΗ ΠΗΡΑ ΦΤΗΝΑ και οσο για το σημα,το dvd,pc ?ta ιδια
ΟΛΟΚΛΗΡΗ εταιρια με τεχνικους ΔΕΝ ξερει για το σημα?εχουν ολοι δορυφορικα πιατα?(σημα καραιας εχω και ειναι πολυ καλο για κεραια!)
εχω και μια 32 η οποια σε 2 χροννια αρχισε να ξεβαφει το πανελ πανω δεξια
(την ειχα παρει τοτε 900ε)

εγω ΔΕΝ ξαναπαιρνω σαμσι τελος