Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 18 December 2006 #1 Ξέρει κανείς ποια μοντέλα έχουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία??? Έχω αρχίσει να βλέπω διαφημίσεις της Samsung αλλά δε γράφουν τύπο/μοντέλο. thanx
Ξέρει κανείς ποια μοντέλα έχουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία??? Έχω αρχίσει να βλέπω διαφημίσεις της Samsung αλλά δε γράφουν τύπο/μοντέλο. thanx
Σάκης Established Member 10 October 2006 261 18 December 2006 #2 Θάνος Φούντας said: Ξέρει κανείς ποια μοντέλα έχουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία??? Έχω αρχίσει να βλέπω διαφημίσεις της Samsung αλλά δε γράφουν τύπο/μοντέλο. thanx Click to expand... Η LE40M91B παίζει με led backlight Θάνο.
Θάνος Φούντας said: Ξέρει κανείς ποια μοντέλα έχουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία??? Έχω αρχίσει να βλέπω διαφημίσεις της Samsung αλλά δε γράφουν τύπο/μοντέλο. thanx Click to expand... Η LE40M91B παίζει με led backlight Θάνο.
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 18 December 2006 #3 Σάκη σ'ευχαριστώ. Να υποθέσω ότι η τεχνολογία δεν έχει "μεταφερθεί" ακόμη στα μικρότερα μοντελά έτσι δεν είναι???
Σάκη σ'ευχαριστώ. Να υποθέσω ότι η τεχνολογία δεν έχει "μεταφερθεί" ακόμη στα μικρότερα μοντελά έτσι δεν είναι???
Σάκης Established Member 10 October 2006 261 18 December 2006 #4 Σωστά Θάνο. Μόνο αυτό το μοντέλο της Samsung χρησιμοποιεί led. Προς το πάρον τουλάχιστον.