Samsung + μούφα σχόλια.

flaski

AVClub Addicted Member
6 July 2012
1,727
Αθήνα
Όπως παραδέχτηκε η Samsung πλήρωνε κάποιους χρήστες (φοιτητές) ώστε να αναρτούν σχόλια θετικά για τα δικά της κινητά και αρνητικά για τα υπόλοιπα (HTC).

Άτσα και ελληνικές πρακτικές από τους Κορεάτες...

http://www.bbc.co.uk/news/technology-22166606

http://www.pcadvisor.co.uk/news/tec...sung-for-defaming-htc-on-local-online-forums/

Η ενέργεια κατάπτυστη. Θεωρώ επίσης ότι τσάμπα δίνανε τα χρήματα. Τα ίδια αρνητικά σχόλια θα γράφανε για τα HTC και χωρίς χρήματα οι φοιτητές..

Σιγά τις Ελληνικές πρακτικές..... τα ίδια γίνονται σε όλο το κόσμο....

by the way μια χαρά είναι το htc μου !!!! :flipout:

Σιγά τις Ελληνικές πρακτικές..... τα ίδια γίνονται σε όλο το κόσμο....

by the way μια χαρά είναι το htc μου !!!! :flipout:
Εσύ ΔΕΝ θα πληρωθείς για αυτό το σχόλιο. Τα "μια χαρά" και "HTC" δεν πρέπει να βρίσκονται στην ίδια φράση.

Να σου πω την αλήθεια, όταν βλέπεις γίγαντες να λειτουργούν με πρακτικές συνοικιακού μικρομάγαζου πονηρού ιδιοκτήτη θεωρώ ότι κάτι δεν πάει καλά. Η HTC π.χ. έξω από την παρουσίαση του S4 μοίραζε κουπόνια εκπτωτικά για το ΟΝΕ κάτι που έκανε και η Σαμσουνγκ έξω από την παρουσίαση του 4S, αν θυμάμαι καλά. Σοβαρά προϊόντα βρίσκονται, αλλά πλέον δεν ξέρω αν υπάρχουν σοβαρές εταιρίες.

Οι εταιρείες θέλουν να πουλάνε και χρησιμοποιούν όποιο μέσο μπορούν..

και καλά να πληρώνουν φοιτητές....

Εσείς πιστεύετε ότι δεν πληρώνονται και μεγάλα sites/περιοδικά κλπ; όχι μόνο από την samsung. Από όλους!

Γι αυτό πάντα το καλύτερο review είναι του φίλου, του γνωστού, της παρέας , στα μικρά φόρουμ καλή ώρα κλπ

Re: Απάντηση: Samsung + μούφα σχόλια.

Εσείς πιστεύετε ότι δεν πληρώνονται και μεγάλα sites/περιοδικά κλπ; όχι μόνο από την samsung. Από όλους!

Γι αυτό πάντα το καλύτερο review είναι του φίλου, του γνωστού, της παρέας , στα μικρά φόρουμ καλή ώρα κλπ

Αρκεί αυτοί που κάνουν τα review να γνωρίζουν το αντικείμενο και να μην γράφουν αρλούμπες γιατί κόσμος και κοσμάκης ο οποίος δεν ξέρει παρασύρεται εύκολα επειδή το έγραψαν στο τάδε φόρουμ.... (και δεν εξαιρώ κανένα φόρουμ ούτε το δικό μας..)

Έχεις δίκιο. Η περήφανη φάρα των δημοσιογραφισκων/δοκιμαστων φυσικά και έχει βαθιές τσέπες. Τρανό παράδειγμα οι ειδήσεις της Όλγας στην οποία ανελλιπώς θα ενημερωθούμε με 3λεπτο ρεπορτάζ για κάθε νέο iphone / galaxy s. Αλλά και πέρα από τις μεγάλες γλώσσες και μικρές σπεκουλαρουν φυσικα. Οπότε αν όντως κάποιος ενδιαφέρεται για πραγματικές απόψεις κάνει τη γύρα του σε διάφορα ριβιου. Άλλωστε, όπως και στις έρευνες γνωμης έτσι και σε αυτά πετάμε τα ακραία (ακρατο ενθουσιασμο/θαψιμο) και βγάζουμε ένα μέσο όρο.

Το μάρκετινγκ είναι δυστυχώς αυτό που κατά ένα μεγάλο μέρος καθορίζει και τις πωλήσεις συνεπικουρουμενο φυσικά με τα χαρακτηριστικα. Προσωπικά σιχαίνομαι πραγματικά την γκρίζα διαφήμιση σε ταινίες κυρίως.

πραγματικά epic fail από Samsung... εγώ δλδ αν πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το Xperia Z ..είμαι ένοχος?
χαχαχαχα τεσπα...υπάρχει τόση ενημέρωση πλέον για τα κινητά από forum,sites και τα σημεία πώλησης των προϊόντων που είναι αρκετά για να αποκτήσεις σωστή άποψη

εκεί βρίσκεται η δύναμη της Apple...έχει καταφέρει να κάνει το ίδιο πράγμα αλλα χωρίς να πληρώνει τα fanboys!! :laugh: