Δεν το έχω δοκιμάσει το pvr αλλά αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μέρες θα το κοιτάξω. Είμαι εκτός Ελλάδος τώρα. Δεν έχω όμως 64αρι USB stick αλλά φαντάζομαι αν λειτουργήσει 300αρης δίσκος θα είναι το ίδιοΕρωτηση,αν βαλω ενα USB stick 64GB(το παιρνει καταρχην?),για να κανω εγγραφη ενα καναλι,πρεπει να παιζει ταυτοχρονα>Πως δουλευει το PVR αν καποιος το εχει κανει χρηση και ξερει..?
Καλησπέρα φίλε. Το δοκίμασα με ένα USB stick 16gb κι έναν εξωτερικό δίσκο 500gb κι έπαιξε μια χαρά το record από digea.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση .. Δεν το βιάζομαι θα περιμένω να το τσεκάρεις ..
Κοιτα στη σελιδα 4 αυτου του threadΓεια χαρά σε όλους ,
Μετά από αρκετό καιρό με ένα lg tv monitor 24 στο υπνοδωμάτιο μας , αποφασίσαμε να τo μεταφέρουμε μόνιμα στο εξοχικό.
Οπότε στην θέση του,παράγγειλα σήμερα από Κωτσόβολο ( ειναι σε τιμή προσφοράς 399 σχεδόν όσο στο σκρουτζ + άτοκες ) την Samsung ue40mu6122kxxh !
Ελπίζω να είναι μια καλή αγορά.
Χρειάζεται καλιμπράρισμα ? Αν ναι που μπορώ να βρω οδηγίες
έχετε να μου προτείνεται κάτι αλλο ?
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για να ειμαι ειλικρινης δεν το ειχα σκεφτει αυτο αλλα και στην 65αρα αυτα χρησιμοποιησα. Ισως καποιος πιο εξειδικευμενος ξερει καλυτερα .ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Το είχα διαβάσει όλο το νήμα και είχα δει το συγκεκριμένο ποστ.
(Ίσως χαζή ερώτηση) : Προφανώς δεν παίζει ρόλο ότι το calibration γίνεται σε 58'' ?
Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις ρυθμίσεις και για την 40ρα ?
Ηταν ανοικτές οι συσκευες οταν έκανες αποσύνδεση; Γιατί αν ήταν μπορεί να εκαψες μία εκ των δύο hdmi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.