Samsung MU61XX Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

fotis1976

AVClub Enthusiast
6 February 2014
814
Χανιά
και γω με ολεδ παιδια το ψαχνω ακόμα, από 20 30 γιγα στα 60gb hdr υπ'αρχει μια σαφής αλλα οριακή βελτίωαη που δε ξέρω κατα πόσο θα είναι εμφανή σε πιο χαμηλές σειρές, αλλά σιγουρα τα 20 30 gb είναι αναγκαία για να αποδώσουν οι 4κ οποιασδήποτε σειράς αυτό που μπορούν.

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Έχω βάλει ανάλογο αρχείο 50φεύγα GB και το έπαιξε νεράκι ..., δεν μασάει πουθενά ο player!
Απλά μην περιμένετε και τρελή διαφορά σε τόσο μεγάλα αρχεία, σε σχέση για παράδειγμα με ένα 15-20 GB.
Εκεί στο 20ρικο τριγύρω όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι. Βέβαια αν έχεις κάποια τουρμπάτη VDSL τότε κατέβαζε ότι θες χωρίς ενοχές! :p

και γω με ολεδ παιδια το ψαχνω ακόμα, από 20 30 γιγα στα 60gb hdr υπ'αρχει μια σαφής αλλα οριακή βελτίωαη που δε ξέρω κατα πόσο θα είναι εμφανή σε πιο χαμηλές σειρές, αλλά σιγουρα τα 20 30 gb είναι αναγκαία για να αποδώσουν οι 4κ οποιασδήποτε σειράς αυτό που μπορούν.

Παιδιά καλώς σας βρήκα και καλώς βρήκα αυτό το νήμα.....το post μου το μετέφεραν οι mod εδώ και καλά έκαναν...δεν ήξερα ότι υπάρχει για MU61XX Series !!!
Την τηλεόραση UE50MU6122 την πήρα πριν μερικές μέρες και είδα το φως το αληθινό χαχαχα....Δεν είναι βέβαια από τα καλύτερα μοντέλα αλλά την δουλειά της την κάνει μια χαρά !!! Τώρα ανακάλυψα το game mode και θα ήθελα να δω τι πανελ φοράει μέσα από το εργοστασιακό μενού αλλά διάβασα ότι χάνεις την εγγύηση ??? Ισχύει ?
Επίσης μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το bluetooth ???
Όποια άλλη ρύθμιση μπορούμε να κάνουμε καλοδεχούμενη !!!
Τώρα για την ταινία θα την δοκιμάσω από περιέργεια να δω πως πάει μιας και έχουμε 50 vdsl !!!:eek:perator::eek:perator:

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι ένα αρχείο 50,5gb HEVC UHD 7.1 το έπαιξε κανονικά χωρίς προβλήματα ο player της tv !!!

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Παιδιά μου έβγαλε πρόβλημα....την τύχη μου μεσααα !!!Μέσα σε τρεις ημέρες μου το έκανε δυο φορές...!!!

[video]https://drive.google.com/file/d/1vhKQSZm6OdJmp-PQQyP8TgxpyN5Tub56/view[/video]

IMG_20180904_075453.jpgIMG_20180904_075117.jpg

Μίλησα με τεχνική υποστήριξη samsung....:slapface::eek:perator::eek:perator:

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
Εχει παρατηρήσει κανεις να αλλοιώνονται τα χρωματα της τηλεορασης οταν την κοιτατε απο το πλαι? Ενω οταν βλεπετε απο μπροστα τα χρωματα δειχνουν ενταξει? Ειναι καποιο προβλημα αυτο?

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Αν καταλαβα καλα τι λες, οι VA γενικοτερα δεν εχουν καλες γωνιες θεασης αρα λογικο ειναι να σου φαινεται να "αλλοιωνονται" τα χρωματα.

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
Δηλαδη το "καλο" πανελ εχει κακες γωνιες θεασεις? Λιγο ακυρο μου ακουγεται. Σαν λογικη εννοω, οχι αυτο που λες. Αρα στη δικια μου δεν εχω va πανελ παρολο που σε καποιο site γραφει το αντιθετο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
ολες οι Lcd με πανελ VA-αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο-οσο φευγουμε απο το κεντρο και παμε προς τα πλαγια "ξεθωριαζουν".
λιγοτερες απωλειες εχουν τα IPS πανελ και φυσικα τα Oled που εχουν τις καλυτερες γωνιες θεασεις,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν χανουν και αυτες.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Δηλαδη το "καλο" πανελ εχει κακες γωνιες θεασεις? Λιγο ακυρο μου ακουγεται. Σαν λογικη εννοω, οχι αυτο που λες. Αρα στη δικια μου δεν εχω va πανελ παρολο που σε καποιο site γραφει το αντιθετο

Το πανελ ειναι σιγουρα καλυτερο απο IPS και σιγουρα χειροτερο απο OLED οσον αφορα την θεαση ταινιων. Αν βλεπεις απο το πλαι ομως οπως και να γινει χανεις.
Αν καταλαβα καλα εσυ ειδες οτι στη δικια σου TV αλλοιωνεται το χρωμα , αρα εχεις VA, γιατι λες οτι δεν εχεις?

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
Για τους γονεις μου πηρα αυτην την τηλεοραση κ το προσεξα. Εγω εχω αλλο μοντελο (ju6400) κ δεν το κανει παρολο που γραφει οτι εχει va panel

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Παιδιά βοήθεια...θα μου έρθει πιστωτικό από samsung , να πάω σε 55'' ?? Είμαι στα 2,3 μέτρα απόσταση σε δωμάτιο...Με την 50αρα που είχα πριν δεν είχα θέμα και την ειχα συνηθίσει αμέσως...Τι λέτε ?

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Παιδιά βοήθεια...θα μου έρθει πιστωτικό από samsung , να πάω σε 55'' ?? Είμαι στα 2,3 μέτρα απόσταση σε δωμάτιο...Με την 50αρα που είχα πριν δεν είχα θέμα και την ειχα συνηθίσει αμέσως...Τι λέτε ?
Στα 2,3 χαλαρά πας για 55 την οποία θα συνηθίσεις πριν καν το καταλάβεις.
Το μόνο θέμα με την 6122 55αρα είναι ότι είναι lottery το panel άρα μπορεί να πέσεις σε pls αντί για va

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Σε ευχαριστώ Geoav75 !!!
BTW δες μήπως μπορείς να βρεις πουθενά την 6122 στις 58 που αν δεν κάνω λάθος είναι va και όχι lottery. Αν φυσικά είναι εντός budget

jimbrav

New member
23 November 2007
78
BTW δες μήπως μπορείς να βρεις πουθενά την 6122 στις 58 που αν δεν κάνω λάθος είναι va και όχι lottery. Αν φυσικά είναι εντός budget

Επειδή θα είναι το πιστωτικό από συγκεκριμένο κατάστημα κοιτάω αυτή...UE55NU7102KXXH SAMSUNG https://www.kazanas.gr/product/137421-thleorash-55-4k-uhd-led-ue55nu7102kxxh-samsung

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Επειδή θα είναι το πιστωτικό από συγκεκριμένο κατάστημα κοιτάω αυτή...UE55NU7102KXXH SAMSUNG https://www.kazanas.gr/product/137421-thleorash-55-4k-uhd-led-ue55nu7102kxxh-samsung

Ειναι η αντιστοιχη της 6122 για το 2018 (προσοχη αν σε ενδιαφερει ο DTS ηχος απο την tv ολες του 18 δεν εχουν) και απ'οτι βλεπω απο το Displayspecifications ειναι VA αρα ναι μια χαρα ειναι.

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Ειναι η αντιστοιχη της 6122 για το 2018 (προσοχη αν σε ενδιαφερει ο DTS ηχος απο την tv ολες του 18 δεν εχουν) και απ'οτι βλεπω απο το Displayspecifications ειναι VA αρα ναι μια χαρα ειναι.

Ναι αυτό το με DTS είναι ένα πλήγμα...χαχαχα αλλά έχω ενισχυτή οπότε είμαστε οκ !!!

karajim80

AVClub Addicted Member
23 September 2017
1,790
Το να ρωτήσεις κάτι αφού το έχεις ήδη αγοράσει εμένα μου φαίνεται λίγο άκυρο φίλε. Δεν θέλω να το πω με κακία αλλά επειδή είναι γραπτός λόγος θα παρεξηγηθεί..
Αν σου πουν τώρα ότι δεν αξίζει, τι θα κάνεις? Θα την γυρίσεις πίσω? Κάτσε και απόλαυσε την τηλεόραση που αγόρασες και μην σε νοιάζει η άποψη των άλλων. Το να ρωτήσεις πριν την αγορά το καταλαβαίνω. Το να ρωτάς μετά την αγορά δεν το καταλαβαίνω. Σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση για την αγορά σου. Καλές θεάσεις να έχεις και μην το πολυψαχνεις φίλε.

Same Sh1t... Different Day