SAMSUNG NEW 3D TV-SETTINGS FOR BEST QUALITY

kostasss

New member
22 November 2010
29
GEIA SAS PEDIA IME KENURIOS...THA ITHELA PARAKALO POLI AN KSERI KANEIS PIES EINAI OI KALITERES RI8MISIS(PODOSFERIKUS AGONES) GIA THN KENURIA MOY TILEORASI SAMSUNG 3D...SIGKEKRIMENA EXO PROVLIMA KATHOS OTAN PARAKALOTHU AGONES PODOSFERU...OI PETES PERIMETRIKA TOU SOMATOS TOUS THOLONEI GIRO GIRO KE KAPIES FORES KE TO GRASIDI OTAN KINITI I MPALA...XRISIMOPIO RECEIVER DREAMBOX...OXI HD...

Καταρχάς εάν γίνεται γράφε στα Ελληνικά,και με πεζά γράμματα.Επίσης πες μας το ακριβές μοντέλο της τηλεόρασης..

Στις ρυθμίσεις του Motion Plus,θα αφήσεις μόνο το Judder canceler στο 10.Έτσι δεν θα έχεις υποθέτω πρόβλημα.

Λοιπον παιδια στο motion plus εχω τα ακολουθα/
ΜΟΤΙΟΝ PLUS(OFF,CLEAR,STANDARD,SMOOTHCUSTOM,DEMO

ΚΑΙ ΣΤΟ CUSTOM ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ/
BLUR REDUCTION 0-10
JUDDER REDUCTION 0-10

Λοιπον παιδια στο motion plus εχω τα ακολουθα/
ΜΟΤΙΟΝ PLUS(OFF,CLEAR,STANDARD,SMOOTHCUSTOM,DEMO

ΚΑΙ ΣΤΟ CUSTOM ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ/
BLUR REDUCTION 0-10
JUDDER REDUCTION 0-10

Μονο για τους αγωνες επελεξε το custom και βαλε το
blur reduction (μειωση θολωσης) στο 10 και το
judder reduction (μειωση τρεμοπαιγματος) στο 0.
Mετα τον αγωνα επανεφερε το καλυτερα για μενα στο off ή στο τυπικο(standard)

OK φιλε θα δοκιμασω και θα σου πω..να"σε καλα!

το εκανα και τιποτα φιλε...καμια διαφορα μηπως πρεπει να αλαξω τιποτα αλλο?

το δοκιμασες σε σημα απο δορυφορικη; ισως πρεπει να αλλαξεις καποιες ρυθμισεις και στον αποκωδικοποιητή.
Δοκιμασε επίσης απο το μενου να αλλαξεις την εικονα απο τυπικη σε δυναμικη η φυσικη για να δεις εαν σε καλυπτει καποια απο αυτες...

μια ερωτηση ... σε αγωνες στην tv ή σε καποιο παιχνίδι; pes11;

το δοκιμασες σε σημα απο δορυφορικη; ισως πρεπει να αλλαξεις καποιες ρυθμισεις και στον αποκωδικοποιητή.
Δοκιμασε επίσης απο το μενου να αλλαξεις την εικονα απο τυπικη σε δυναμικη η φυσικη για να δεις εαν σε καλυπτει καποια απο αυτες...

μια ερωτηση ... σε αγωνες στην tv ή σε καποιο παιχνίδι; pes11;
το εχω στο δυναμικο...στην τv παραπανω φιλε...το πορβλημα...και στο ps3 αλλα σε μικροτερο βαθμο...εχο receiver dreambox 500

Απλως η τηλεοραση δειχνει αυτο που ηδη υπαρχει.

Λογω κωδικοποιησης και συμπιεσης τα περισσοτερα καναλια γυρω απο τους παιχτες δειχνουν "θορυβο".

Εδω ειναι και η διαφορα πλασμα με LCD καθως στις πρωτες στα σηματα χαμηλης ποιοτητας καλυπτονται καλυτερα οι ατελειες και δεν φαινεται το "πιξελιασμα".

ΥΓ. Βγαλε αμεσως το δυναμικο παντως. Ειναι απαραδεκτη η εικονα στο συγκεκριμενο , δοκιμασε κανονικο η cinema.

Απλως η τηλεοραση δειχνει αυτο που ηδη υπαρχει.

Λογω κωδικοποιησης και συμπιεσης τα περισσοτερα καναλια γυρω απο τους παιχτες δειχνουν "θορυβο".

Εδω ειναι και η διαφορα πλασμα με LCD καθως στις πρωτες στα σηματα χαμηλης ποιοτητας καλυπτονται καλυτερα οι ατελειες και δεν φαινεται το "πιξελιασμα".

ΥΓ. Βγαλε αμεσως το δυναμικο παντως. Ειναι απαραδεκτη η εικονα στο συγκεκριμενο , δοκιμασε κανονικο η cinema.

oκ ευχαριστω...κατι για καλυτερη εικονα στο playstation ξερεις?εχω hdmi!!!

Βαλε το game mode αρχικα που απενεργοποιει τα 200 Hz για λιγοτερο lag.

Aπο εκει και περα κοιταξε και στο νημα της C750 για ρυθμισεις.

σε ρωτησα για το playstation γιατι εκει αυτο που φαινετε σαν θωλουρα το κανει το παιχνιδι(για το pro 11)... το εχω δει να το κανει και σε pc δεν φταιει η tv. Και εγω ψαχνομουνα 2-3 μερες για να το διωρθωσω.

Για την δυναμικη συμφωνω και εγω παντως μην το βαζεις εκει. εγω το εχω στο τυπικη (standard) για αναλογικο σημα και σε ταινιες στο media play εχω βαλει το movie(κινηματογραφικη) με καποιες αλλαγες.
Το game mode για μενα δεν χρειαζετε καθως δεν παρατήρησα καποια τρομακτικη διαφορα(μην σου πω και καθολου) δοκιμασε το και εσυ να δεις ομως.
Για το hdmi μονο να εχεις ενα high speed 2 hdmi με επιχρυσους ακροδεκτες.

Αυτο ειναι το Νημα για την TV με ρυθμισεις και πολλες απορειες...http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59178

Και μια συμβουλη θα συνηθισεις την εικονα με τον καιρο και δεν θα σε ενοχλει. απλα δεν θελει να κολας την μουρη σου στην οθονη!

Βαλε το game mode αρχικα που απενεργοποιει τα 200 Hz για λιγοτερο lag.

Aπο εκει και περα κοιταξε και στο νημα της C750 για ρυθμισεις.

φιλε λιγο πιο "σιγα",,,επειδη μολις αρχισα να ασχολουμε με τηλεορασεις...το νημα που ειπεσ τι ειναι?
to game mode πως το ενεργοποιω?

Το game mode για μενα δεν χρειαζετε καθως δεν παρατήρησα καποια τρομακτικη διαφορα(μην σου πω και καθολου) δοκιμασε το και εσυ να δεις ομως.

Kαι ομως εχει 30 ms λιγοτερο lag.

Oσο για το καλωδιο και επιχρυσο να ειναι και με κρυσταλα swarovski να εχει πανω την ιδια ακριβως δουλεια κανει χωρις καμια διαφορα σε εικονα.

σε ρωτησα για το playstation γιατι εκει αυτο που φαινετε σαν θωλουρα το κανει το παιχνιδι(για το pro 11)... το εχω δει να το κανει και σε pc δεν φταιει η tv. Και εγω ψαχνομουνα 2-3 μερες για να το διωρθωσω.

Για την δυναμικη συμφωνω και εγω παντως μην το βαζεις εκει. εγω το εχω στο τυπικη (standard) για αναλογικο σημα και σε ταινιες στο media play εχω βαλει το movie(κινηματογραφικη) με καποιες αλλαγες.

Αυτο ειναι το Νημα για την TV με ρυθμισεις και πολλες απορειες...http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59178

φιλε τι μου προτεινεις για τα παρακατω για ποδοσφαιρο
PICTURE OPTIONS:
colour tone
size
digital noise filter
mpeg noise filter
film mode
motion plus
auto protection time

ADVANCED SETTINGS
black tone
dynamic contrast