Samsung nx1

Re: samsung nx1

Τζο τι προτείνεις εσύ για μικρόφωνο;

To Ohrwurm 3 έχω:

EMjSiU.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=PfJAAhtwook

Tο τρέχον μοντέλο είναι το Ohrwurm-X:

PcBn5x.jpg

http://ohrwurmaudio.eu/ohrwurm-x.html

Πολύ καλό φαίνεται αλλά θα ήθελα κάποιο που να μπορεί να προσαρμοστεί πάνω στη μηχανή, για να μπορώ να απομακρινθώ για να βγάλω φωτογραφίες με την άλλη μηχανή, με αυτά δεν μπορώ. Μήπως να πάω προς τη Rode που είναι και η πιο γνωστή. Επίσης θα ήθελα να μην έχει μπαταρία και να παίρνει ενέργεια από τη μηχανή γιατί σίγουρα θα ξεχνάω να το κλείσω.

Απάντηση: samsung nx1

Μπράβο Βασίλη!
Πολύ καλοφτιαγμένο το βίντεο.
Με ποιο slider κάνεις τις κινήσεις σου;
Η εικόνα της nx1 είναι απίστευτη, που να ήταν ανεβασμένο και σε 4k.
Α, ρε samsung...

Απάντηση: samsung nx1

δεν έχω γνώσεις video, αλλά αυτό που είδα μου άρεσε πολύ,
όπως και ο χώρος (ωραια η ιδέα με το συρτάρια πάνω στο γραφείο)

μου φάνηκε ότι στο 1.30-1.35 είναι αναποδα (πανω κατω) τα καλώδια?

nice!:a0210:

Σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια.

Slider δεν χρησιμοποιώ, οι κάθετες κινήσεις γίνονται με το τρίποδο και το χέρι μου. Όλα τα πλάνα είναι realtime χωρίς παρέμβαση στο χρόνο τους.

Εγώ το ανέβασα 4Κ, το άτιμο Youtube όμως δεν ξέρω τι έκανε στην επεξεργασία και μου το άφησε σε 2Κ.

Τα καλώδια τα έχω μαζέψει πίσω από το γραφείο με κολλημένα κανάλια και καταλήγουν στο πολύπριζο που είναι κολλημένο ανάποδα από κάτω και αυτό, οπότε δεν φαίνεται τίποτα.

μπράβο Βασίλη, πολύ ωραίο βίντεο! μακάρι να ήταν και το δικό μου γραφείο έτσι τακτοποιημένο και καλαίσθητο..

Μάλλον μόνο το γραφείο του Βασίλη είναι έτσι, το δικό μου θέλει πολύ ώρα τακτοποίηση για να δείξει ότι είναι γραφείο αλλά και τακτοποιημένο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό.

Χαχα δε με πιάνει κανένας ..ντροπή μου βέβαια
Μπράβο καλλιτέχνη

Μάλλον μόνο το γραφείο του Βασίλη είναι έτσι, το δικό μου θέλει πολύ ώρα τακτοποίηση για να δείξει ότι είναι γραφείο αλλά και τακτοποιημένο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό.

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

To YouTube δεν ξέρω τι έχει πάθει, πάντως πλέον όσοι θέλετε έχετε την δυνατότητα να το δείτε κανονικά σε 4Κ, ξαφνικά το εμφάνισε κανονικά.

Τόση τάξη με... άγχωσε! Μπράβο πανέμορφο.

Στα δικό μου pc τα καλώδια ήταν τόσα πολλά μέσα που τελικά τα τσουβάλιασα όλα μαζί και τα έπιασα με 1 μεγάλο νταιρ up. Πληκτρολόγιο και ποντίκι έχω των 5 ευρώ επειδή από το στριφτό και την στάχτη που αν ξεχαστώ πέφτει μέσα λερώνονται και τα αλλάζω κάθε 6μηνο με άλλα των 5 ευρώ:operator:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά, και καλές γιορτές.

Για το θέμα των μικροφώνων θα ήθελα να παραθέσω αυτό https://www.youtube.com/watch?v=7PEUxSz1cxo και γενικά είμαι υπερ της Rode σε αυτή την κατηγορία, σε άλλες με άλλες μάρκες.

Φοβερό. Αν ήμουν η Sapphire θα στο αγόραζα χτες.

Μια μικρή παρατήρηση αν επιτρέπεις. Είναι τόσο sharp που αν και "κουμπώνει" πλήρως και με τα γραφικά και με το high tech του θέματος, σε θέαση μή πλήρους παράθυρου ή σε οθόνη χαμηλής ανάλυσης τα fins της ψύκτρας φαίνονται με πολύ έντονο moire καθώς κινείται η κάμερα.

Θα μου πεις, φίλε πέτα το 17άρι 1920Χ1080 που έχεις εκεί... μαζί σου.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εχω κάποια κενά παρουσίασης ακόμη αλλά σε κάθε νέο video προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Νίκο αυτό με τα fins το έχω παρατηρήσει, o φωτισμός είναι δύσκολος να διαχειριστεί γιατί είμαι σε πολύ μικρό χώρο και δεν αυξομειώνεται.

Αλλά όπως λες "κουμπώνει" όντως, αυτό μου έχει φανεί προσωπικά σαν θετικό στα παναρίσματα που κάνω και ας είναι τεχνικό λαθάκι.

Όχι όχι δεν είναι κάτι τεχνικά λάθος στη λήψη κάθε άλλο. Η ευκρινέστατη εικόνα αν θεαθεί σε μικρή ανάλυση ή οθόνη μοιραίο είναι. Ίσως αν κατέβαζες λίγο contrast και οξύτητα στο post να το απέφευγες. Πχ στο 24άρι HD μου σε πλήρες παράθυρο δεν είναι παρατηρήσιμο. Στην 17άρα μου και στο κινητό είναι εμφανές ακόμα και στα ψιλά γράμματα στη συσκευασία - αλλά παίζει και η συμπίεση του youtube ρόλο. Αλλά είπαμε λεπτομέρειες, προφανώς στοχεύει σε θέαση ανάλογης ανάλυσης με τη λεπτοδουλειά στα γραφικά σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κihasa για τα μικρόφωνα παραπάνω έστω και ετεροχρονισμένα, πολύ χρησιμο review! Έχω το go και πράγματι σε φύσημα και μπάσα υστερεί ακόμα και από φθηνότερο με preamp του ebay που έχω. Στα πρίμα βέβαια τα πάει μια χαρά ενώ σωστά σχολιάζει ότι απλά το κουμπώνεις και δεν ασχολείσαι με μπαταρίες και on-off. Για εξωτερική προενίσχυση δεν το είχα σκεφτεί να πω την αλήθεια θα το δοκιμάσω. Μάλλον θα... κλαπεί το βίντεάκι αν ανοίξει νήμα ξεχωριστό για τον ήχο.