Παίρνω ότι βρίσκω σε καλή τιμή και πιστεύω ότι αξίζει.
ο 45άρης βγαίνει και σε λευκό, αλλά έκανε 50 ευρώ παραπάνω..
Κι αν τους παρω όλους λευκούς και μετά βρεθώ με καμιά ΝΧ1 θα πρέπει να τους αλλάζω πάλι...
μακάρι να μπορούσα να κουμπώσω τον sony FE70-200 στην nx500!
Τώρα το 3μερο πήρα μόνο την ΝΧ500 για να δω αν μπορεί να καλύψει τις φωτογραφικές μου ανάγκες. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.
έχει τρομερά γρήγορη απόκριση: την έχω στο μπουφάν χωρίς καπάκι φακού & σε ενα δευτερόλεπτο είναι μάχιμη.
Δεν αργεί καθόλου το startup και σε ριπες με νορμαλ ταχυτητα (RAW) δεν γεμίζει το buffer. Η εστίαση με τον κιτ φακό είναι τρομερά γρήγορη και αθόρυβη.
επίσης είναι μια μηχανή που δε φοβάμαι να την πάρω στην παραλία. Με τον samyang 14/2.8 και το manfrotto pixie (μινι 3ποδακι) καρφωμένο στην άμμο την έστηνα και τραβούσα από διάφορες γωνίες (στο ίδιο αρχείο εκμεταλλευόμενος τη δυνατοτητα pause). Για κάποιον που δεν έχει χρόνο για editing είναι πολύ καλή περίπτωση, γιατί μπορείς να φτιάξεις ένα βιντεάκι με διάφορες σκηνές (έχει και δυνατότητα fadein/out στην αρχή και το τέλος, χωρίς να γεμίζεις 100 αρχεία του 1 λεπτού και να πρέπει να τα βάλεις στη σειρά...κι επειδή μιλάμε για uhd θέλει χρόνο για να κάνεις αυτή τη δουλειά...
το βράδυ η εστίαση είναι μέτρια και ψαρεύει αρκετά, αλλά είναι ακριβής τουλάχιστον. Εδώ τρώει χώμα πχ.από τη μικρούλα GM1
Μέχρι τώρα θεωρούσα την Α6000 ως τη μηχανή που θα επέλεγα αν έπρεπε να κρατήσω μια μόνο μηχανή. Τώρα όμως ο τίτλος πρέπει να περάσει στην NX500.
Το αστείο είναι ότι την πήρα δοκιμαστικά με σκοπό να τη στείλω πίσω μετά από λίγο, αλλά όπως λένε ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Κάπως έτσι την πάτησα και με τη γυναίκα μου χεχε