songless_bird
AVClub Fanatic
Και δεν το προσφερει ουτε ως εξτρα. Το jpg το διορθωνεις ομως απο το raw μετα στο pc. Δεν χωραει συγκριση. Η samsung εχει καλυτερο αισθητηρα.
Μπορει να εχει καλυτερο αισθητηρα η samsung αλλα η sony εχει πολλα χαρακτηριστικα χωρις να ειναι κακη σε κανεναν τομεα. Η sony παραμενει μια φωτογραφικη τα κανω ολα σε τιμη που συμφερει, χωρις σημαντικες ελλειψεις. Ακομη και 1.5 χρονο μετα την κυκλοφορια της. Δεν απογοητευει ακομη και τον χρηστη που δεν θα ασχοληθει με την επεξεργασια(οπως εγω). Αν και παντα τραβαω και raw γιατι στο μελλον δεν ξερω αν θα θελω να βελτιωσω καποιες.
Πάντως δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση και το κράτημα αλλά από συνδυασμό πολλών παραγόντων. BTW, το κράτημα της a6000 δεν με ικανοποίησε, σε σχέση πάντα με την NX300 που την σύγκρινα, δεδομένου ότι λατρεύω το κράτημα της Nikon D300, παρά το βάρος της...
Εγώ πάντως σκέφτομαι την αγορά της NX500, σε αντικατάσταση της NX300 που έχω...
Πάντως δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση και το κράτημα αλλά από συνδυασμό πολλών παραγόντων. BTW, το κράτημα της a6000 δεν με ικανοποίησε, σε σχέση πάντα με την NX300 που την σύγκρινα, δεδομένου ότι λατρεύω το κράτημα της Nikon D300, παρά το βάρος της...
Θα μας βοηθούσε να ξέραμε από χρήστες αν η οθόνη τα βγάζει πέρα σε συνθήκες ημέρας σε εξωτερικούς χώρους ( πχ ηλιολουστη μερα σε πλατεία) ή απαιτούνται φίλτρα αντιλιακά ( και αν απαιτουνται αν κάνουν δουλειά) ή τυχόν άλλα σκιαστρα και λοιπές πατέντες.
Η φωτεινότητα και τα κοντράστ φαντάζομαι της οθόνης ρυθμίζονται σωστα?
Το σίγουρο είναι ότι με 5 λεπτά σε κάποιο κατάστημα δεν μπορείς να βγάλεις πραγματικά συμπεράσματα, είναι πολύ μικρός ο χρόνος και σίγουρα την αδίκησα τη α6000. Από την άλλη η nx300 με κέρδισε από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Την πακετάρισα σήμερα για να την στείλω στον νέο της ιδιοκτήτη και ήδη μου λείπει. Την nx500 την περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας και δεν βλέπω την ώρα.
Υπάρχει σχεδιασμός για νέα nx500 με evf;
Πουθενά δεν έχω δει κάποια πληροφορία.
Την παρήγγειλα από τον Κατερέλο και θα την παραλάβω μάλλον την Παρασκευή. Η τιμή της, δεν είναι η χαμηλότερη δυνατή σήμερα, στα 599 , αλλά αυτό που με έκανε να τον προτιμήσω είναι ότι σε περίπτωση βλάβης, εντός της 2ετης εγγύησης, του την στέλνω και την στέλνει αυτός στην samsung Ευρώπης.Ενδιαφέρουσα πρόταση η nx500.
Από που την πήρες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.