Samsung plasma 51E450 αργει να ανοιξει

stamatinho

New member
23 December 2011
37
Καλησπερα και καλη χρονια,θελω να αναφερω ενα μαλλον προβλημα που ισως εχω με τη τηλεοραση η οποια ειναι στη κατοχη μου 1 μηνα περιπου καινουρια.Καθε πρωι η μεσημερη οταν την ανοιγω αφου εχει μεινει κλειστη ολο το βραδυ κανει 4-5-6 δευτερα να ανοιξει χωρις να ακουω καποιον θορυβο,αφου ανοιξει τη 1η φορα και τη κλεισω και την ξανανοιξω αναβει αμεσως,τι μπορει να συμβαινει?

Re: Πλασμα αργει να ανοιξει

Πηρα τηλεφωνο τη samsung και μου ειπε ο τεχνικος οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Ο θεος βοηθος.

Re: Πλασμα αργει να ανοιξει

Ανέφερε καλύτερα και το συγκεκριμένο μοντέλο, ώστε να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος αν εμφανίζει και η δική του την ίδια συμπεριφορά. Mπορεί να είναι και φυσιολογικό, δεδομένου ότι όταν την ξανανοίγεις αμέσως, δεν έχει προλάβει ακόμα να μπει το τροφοδοτικό σε λειτουργία stand-by...

Η κατασταση χειροτερευει μαλλον μερα με τη μερα,πριν λιγο οταν πατησα το power για να την ανοιξω εκανα περιπου στα 40-50 δευτερα να ανοιξει και στην διαρκεια αυτη εκανε κατι σαν επαννεκινησεις,δηλαδh εβγαζε το λογοτυπο της samsung και υστερα ξαναεκλεινε παλι μετα το ξαναεβγαζε και παει λεγοντας και μετα απο κανα λεπτο περιπου οπως ειπα ανοιξε,αναγκαστηκα πηρα τη samsung τηλ. και θα ερθουν να την παρουν,στην αρχη σαν να μου τα "μασουσαν" λεγοντας "ενταξει αφου μετα ανοιγει..." (ισως και να μου φανηκε και να ηθελαν να μου πουν κατι αλλο με το δικο τους τροπο :slapface:),φυσικα τους ειπα οτι αυτο δεν ειναι φυσιολογικο για μια τηλεοραση και καταληξαμε να περιμενω το κοντινοτερο service της περιοχης μου να την παραλαβη.Ειδωμεν.Μαλλον για τροφοδοτικο το κοβω.

Last edited:
Να σημειωσω μονο για να λεμε και κανα καλο αν υπαρχει οτι η κοπελα στο τηλεφωνο αφου καταληξαμε οτι χρειαζετε service και αφου της ειπα οτι δεν μπορω με ενα ιχ που εχω να την μεταφερω ο ιδιος στο service μου οτι δεν ειναι δικη μου δουλεια να την παω στο service και οτι θα ερθουν αυτοι να την παρουν απο το σπιτι οπως και να εχει.

Τελικα την πηρε σημερα το τοπικο service για αλλαγη τροφοδοτικου κατα 99%,20 ημερων τηλεοραση και πανω που την ειχα στρωσει.Τη γκαντεμια μου μεσα.

Ας λυθεί το πρόβλημα και να είναι οκ και δεν πειράζουν όλα τα αλλα ...

Γνωριζουμε ποση ωρα δουλεια ειναι η αλλαγη τροφοδοτικου?Για ποσο καιρο να ξεχασω τη τηλεοραση?Δυστυχως δεν εχω δευτερη στο σπιτι.

Μιας ώρας δουλειά το πολύ είναι εφόσον υπάρχει το ανταλλακτικό βέβαια. Αλλιώς πρόσθεσε και τον χρόνο για να έρθει το ανταλλακτικό από την αποθήκη.

Μιας ώρας δουλειά το πολύ είναι εφόσον υπάρχει το ανταλλακτικό βέβαια. Αλλιώς πρόσθεσε και τον χρόνο για να έρθει το ανταλλακτικό από την αποθήκη.

tnx Yperion,ελπιζω να την εχω μεχρι το Σαββατο.Αλλιως παλι με το μονιτορ του pc θα τη βγαλω για ταινιες,παλι καλα που ειναι καπως μεγαλουτσικο 23"

Μαλλον αρχισαν τα οργανα...στο service της samsung ανοιγει κανονικα λενε σε τηλ. επικοινωνια που ειχα σημερα μαζι τους.Πως γινεται σε μενα να κανει 1 λεπτο να ανοιξει και εκει οχι?Τους ειπα αφηστε τη στι πριζα και δοκιμαστε να την ανοιξετε το απογευμα(και μενα οταν εμενε ωρες κλειστη μου το εκανε αυτο το "κολπο") και παρτε με τηλεφωνο.Το βλεπω εγω το "εργο" απο τι "μυτη θα μου βγει" η tv.Πως γινεται αυτο?Υπαρχει περιπτωση να εχει υπερταση το σπιτι μου και να την "πιανει" μονο σε μενα αυτο το πραγμα?Ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο?

Η μονη εξηγηση που σκεφτηκα ειναι η με την υπερταση παιζει κατι του σπιτιου η κατι ακομα που δεν ειχα σκεφτει,τον φεριτη που ειχε μεσα η συσκευασια τον τηλιξα μαζι με το καλωδιο τροφοδοσιας,καπου διαβασα αυτο " βάζοντας ένα φερίτη γύρω (παράλληλα) στο καλώδιο, ισοδυναμεί με πηνίο σε σειρά με το κύκλωμά μας. Το πηνίο αυτό αποτελεί βαθυπερατό φίλτρο (περνάει τις χαμηλές και κόβει τις ψηλές συχνότητες) το οποίο κόβει τον θόρυβο υψηλής συχνότητας. Αν, όμως, η συχνότητα αποκοπής (η οποία εξαρτάται από την αυτεπαγωγή αλλά και τις χωρητικότητες που σχηματίζονται, και επομένως δεν ελέγχουμε με τέτοιες κατασκευές) είναι αρκετά χαμηλά μπορεί να κοβει και το σήμα μας και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα αντί καλύτερα" δε ξερω τη σημαινει ακριβως αλλα μηπως δεν εβαλα καλα το φεριτη και δε περνει η tv το ρευμα που χρειαζετε(αν ακουγεται χαζο sorry αλλα σκεφτομαι πολλα,γιατι μαλλον θα την παραλαβω οπως την εστειλα απ οτι φενεται και αν συνεχισει να μη δειχνει σημαδια προβληματος στο service :BDGBDGB53:

Δεν έχει καμία σχέση ο φερίτης , εγώ δεν τον έχω βάλει καθόλου.

Ρίξε τους κανένα "γκάζι" γιατί σε βλέπω χωρίς τηλεόραση για πολύ καιρό.

Δεν έχει καμία σχέση ο φερίτης , εγώ δεν τον έχω βάλει καθόλου.

Ρίξε τους κανένα "γκάζι" γιατί σε βλέπω χωρίς τηλεόραση για πολύ καιρό.

Υπαρχει περιπτωση να μου λενε ψεματα οτι δουλευει καλα?Ειναι το τοπικο σερβις της εταιριας και ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου με μεταφορικο μεσο.Με βλεπω να κανω το Μαικ Ταισον μεσα στο σερβις:violent-smiley-030: Aν παιζει οπως μου λενε?Πειστικος ακουστηκε παντως ο τεχνικος.Δε ξερω.Να του πω να βαλει τροφοδοτικο καινουριο χωρις να βλεπει αυτος προβλημα?(χαζο μου φενεται)

Τελικα αλλαγη πανελ.Ξεκινησα τις "πιεσεις" για αντικατασταση στην samsung ,δε γινεται να βαλω νεο πανελ σε 25 ημερων τηλεοραση.Καμια αλλη γνωμη?

Τηλεφωνο στην samsung και συνομιλια με μια που μιλουσε σπαστα ελληνικα,παλι καλα καταλαβαινα,της εξηγησα την ολη κατασταση και η απαντηση της ηταν "μα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο το νεο πανελ,καινουρια θα ειναι η τηλεοραση" της απανταω οτι θελω αντικατασταση διοτι η τηλεοραση δεν εχει κλεισει ουτε μηνα και δε δινω δεκαρα για το 7ημερο η 10ημερο η 15ημερο που δινεται για αντικατασταση αμεση,δηλαδη αν ειναι 7ημερο και του χ-ψ του χαλασει στο 8ημερο δε γινεται αντικατασταση?Μπαινει χερι τεχνικου?Με δουλευεται?Δεν την εχω ενα χρονο η 2 τη τηλεοραση.Με τα πολλα μου λεει "θα προωθησω το αιτημα σας για αντικατασταση και απο εβδομαδα θα ενημερωθειτε".Καπακια τηλεφωνο στο πλαισιο και μου κανανε το κινεζο.Πραγματικα θα πεσω για υπνο απο της 10και μιση σημερα ,μου "ρουφηξανε ολη την ενεργεια" τα λαμογια.

Λοιπον,η samsung παρολες τις πιεσεις που εκανα για αντικατασταση δε δεχεται να γινει τιποτα,το μονο που μου ειπε ειναι,οτι αν ξαναγινει 2ο προβλημα τοτε θα μου την αντικαταστησουν με καινουρια,περιμενω 5-6 μερες να ερθει το νεο πανελ απο εξωτερικο και να παρω τη τηλεοραση πισω απο το τοπικο service οπου και θα γινει η επισκευη,ελπιζω να σταματησει εδω η ταλαιπωρια μου εστω και με νεο πανελ.

Ακυρο το πανελ μου ειπαν απο το service και τελικαν παραγγειλαν πλακετα,κατα 99% ειναι αυτο απ οσο μου ειπαν.(δε ξερω γιατι δεν γινεται 100% διαγνωση),Και ρωταω αν ξερει καποιος να μου απαντησει αν η πλακετα ειναι πιο καλο να αλλαχτει απ οτι το πανελ επειδη η τηλεοραση ειναι καινουρια.

Τελος καλο ολα καλα λοιπον,κλεινω το thread με καλη διαθεση και ψυχολογια τελικα.Χθες μου εφερε το τοπικο σερβις την τηλεοραση με αλλαγη κεντρικης πλακετας,φυσικα τα "κολπα" που εκανε με τα reboot και το αργο ανοιγμα δεν τα κανει παλι και ειναι μια χαρα,μπορει με το τηλεφωνικο σερβις το κεντρικο να μην εβγαλα ακρη αλλα με τα παιδια εδω στο τοπικο μια χαρα ολα.Πλεον το μονο προβλημα μου ειναι οτι ειχα το πανελ πεντακαθαρο και τωρα εχει περιμετρικα μερικες δαχτυλιες απο το σερβις :violent-smiley-030: και δε φευγει με σκετο πανι,αν βαλω βρεγμενο πανι θα κανει δουλεια?