SAMSUNG PLASMA PS50B650 2009 series

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ

Established Member
22 June 2006
202
Παιδιά γειά χαρά,

Πάνω που είμουν έτοιμος να παραγγείλω την Panasonic 50G10 είδα τη Samsung και άλλαξα γνώμη. Είναι περίπου ίδιες σε απόδοση και να πω την αλήθεια με χαλάει πολύ αυτό το άθλιο design της Panasonic. Στο σαλόνι θα μπει βρε αδελφέ, να βλέπεται!! Η Samsung εξάλλου έχει και 2 USB που παίζουν και από σκληρό δίσκο και Ethernet και εκπληκτικό σχεδιασμό και είναι και ελαφρώς φθηνότερη. Ένα review την έχει πολύ καλή και με καλύτερο μαύρο από την Α550 του 2008 (που είχε πολύ καλή εικόνα).

Εδώ το review

Αν κάποιος έχει άποψη παρακαλώ να την ακούσουμε.

Eυχαριστώ όλους. -bye-

Η περυσινη Α550 ειχε πολυ καλη εικονα. Την φετινη δεν την εχω δει ακομη.

Παντως η διαφορα στο design των Samsung με την G10 (που ειναι λιγο "παλιομοδιτικη") που λες οντως υπαρχει κατα την γνωμη μου.

'Ιδιες είναι τα τελευταία 5 χρόνια. Τα χαρακτηριστικά πάντως και κυρίως τα σημεία που δείχνει να έχει βελτιωθεί η Samsung είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Βγαινει πλασμα στις 50"+ διαστασεις η b650 δεν ξερω σιγουρα.

Παντως h 650εχει lag σε αντιθεση με την g10 που εχει μηδενικο lag αλλα και παλι υπαρχει το καταραμενο το burn in!

Ναι βρε παιδάκι μου, έχει γεμίσει ο τόπος με καμένες plasma....τόσα παραδείγματα έχουμε.....έτσι δεν είναι?

Ρε σεις εχω μπερδευτει τοσο καιρο νομιζα πως εαν αφησεις στατικη μια εικονα στην πλασμα θα σου αφησει αποτυπωμα ετσι δεν ειναι?

Παντως εγω δεν θα θελα να το ρισκαρω αν υπαρχει πιθανοτητα να παθει το εν λογω κουσουρι ,επειδη δεν θα ειμαι ο μονος που χρησιμοποιει την τηλεοραση για να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα αφεθει πανω απο ενα τριωρο με στατικη εικονα ...

Ποσο ειναι το μεγαλυτερο διαστημα που εχει αφεθει στατικη εικονα σε πλασμα χωρις να παθει ζημια?

Πάλι αντιπαράθεση μεταξύ plasma - lcd θα έχουμε μου φαίνεται... :BXVZCBXZ6: Ας μείνουμε στη συγκεκριμένη τηλεόραση ρε παιδιά που δείχνει πολύ καλή.

Και κάτι τελεταίο: οι lcd αναπτύχθηκαν για monitor ενώ οι plasma για οθόνες προβολής-τηλεοράσεις :grandpa:

Πάλι αντιπαράθεση μεταξύ plasma - lcd θα έχουμε μου φαίνεται... :BXVZCBXZ6: Ας μείνουμε στη συγκεκριμένη τηλεόραση ρε παιδιά που δείχνει πολύ καλή.

Και κάτι τελεταίο: οι lcd αναπτύχθηκαν για monitor ενώ οι plasma για οθόνες προβολής-τηλεοράσεις :grandpa:

Μου αρεσει που λες να μην εχουμε διαμαχη αλλα πετας και την βομβα απο κατω...:flipout:-bye-

η samsung b650 50" (plasma) θα ειναι στην ελλαδα κατα το τελος Μαιου....την ειχα παραγγειλει και μολις μου το ειπαν την ακυρωσα, ξερει κανεις αν η 50g10 υπαρχει σε κανενα σοβαρο μαγαζι ???? κοντευω να σαλταρω - δεν μπορω να καταλαβω τι μας τις δειχνουνε χωρις να εχουν εισαχθει καν

ρωτησα κι εγω στο Φουρλη και μου ειπε για τελος απριλιου ετσι και εκανα παραγγελια στο U (infoquest) οπου και εγραφε παραδοση σε επτα ημερες...την επομενη δηλ.χτες με πηραν απο το U και μου ειπαν οτι θα την παραλαβω προς το τελος Μαιου, ετσι και την ακυρωσα, δεν πιστευω λοιπον να ειναι νωριτερα διαθεσιμη σε αλλο καταστημα.Πηρα τελικως την TX-P50X10E την οποια θα παραλαβω αυριο....καπου διαβασα οτι δεν εχει και μεγαλη διαφορα hd ready με fullhd, ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος.

Και η 46αρα δεν υπαρχει την ψαχνουνε ακομα:slapface: , και στην συγγρου που ειπε καποιος εχουνε την 651 και οχι την 650