Samsung & Playstation 3 (Μεγιστη αναλυση 576ι με ΗD καλωδιο )

tapouts

New member
2 October 2006
23
Βοηθηστε παιδια δεν αντεχω αλλο.
Παω να συνδεσω το Playstation 3 στην Samsung τηλεοραση μου μεσω HD καλωδιου και μου βγαινει μηνυμα An HDMI detected do you want to use ii as video and audio output? Παταω yes και βγαινει μαυρη οθονη. Αφου εκανα ρισταρτ παω να διαλεξω αναλυση manually και η μονη αναλυση που με αφηνει να διαλεξω ειναι 576ι. Συνεδεσα το PS 3 σε αλλη ΤV και βρισκει αναλυση 1080ι κανονικα. Στο σερβις της Samsung μου λενε φταιει η Σονυ και στη Σονυ μου λενε φταιει η τηλεοραση Samsung . ΕΛΕΟΣ ρε παιδια. Σαν γραφειοκρατια. Δε ξερω τι να κανω,απελπιστηκα.

Να πω εδω πως μεχρι προτινος στην Samsung επαιζα Playstation 3 σε αναλυση 1080ι αλλα χρειαστηκε να μετακινησω-αποσυνδεσω την τηλεοραση προκειμενου να καθαρισω και απο τοτε δημιουργηθηκε το προβλημα.

Μπορειτε να μου δωσετε μια λυση. LE 23R71B το μοντελο μου.

Σας παρακαλωωωωωωω-bye-

Δοκίμασες να επαναφέρεις την τηλεόραση σε εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Επίσης, ίσως να δοκιμάσεις το καλώδιο σε άλλη υποδοχή HDMI της τηλεόρασης.

Αν πάλι δε γίνει τπτ, να πάρεις 1 τηλέφωνο το σέρβις και να τους τα ψάλλεις γιατί φταίει 100% η τηλεόραση αφού σε άλλη δουλεύει χωρίς να πειράξεις κάποια ρύθμιση στο ps3.

Πως την επαναφερω την τηλεόραση σε εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Εχει μια υποδοχή HDMI :(

Θα έχει τέτοια επιλογή στο μενού της λογικά.

"Factory defaults" ή "Reset settings" ή "Επαναφορά ρυθμίσεων"

Ψάξε για κάτι ανάλογο και ρίξε και στο εγχειρίδιο μια ματιά.

Προσοχή όμως, αν κάνεις επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα χαθούν και τα κανάλια της τηλεόρασης και θα πρέπει να τα ρυθμίσεις από την αρχή.

κάνε και ένα reset το ps3 ... υπάρχει και σχετική αναφορά στο εγχειρίδιο του ps3 ...

ΥΓ δεν κατάλαβα που κάνεις restart , εαν κάνεις στο ps3 , τότε υπάρχει πρόβλημα στην tv ...

Re: Απάντηση: Samsung & Playstation 3 (Μεγιστη αναλυση 576ι με ΗD καλωδιο )

κάνε και ένα reset το ps3 ... υπάρχει και σχετική αναφορά στο εγχειρίδιο του ps3 ...

ΥΓ δεν κατάλαβα που κάνεις restart , εαν κάνεις στο ps3 , τότε υπάρχει πρόβλημα στην tv ...

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο PS 3 μετα απο τα πολλα restart.
Δουλεψε οπως προειπα σε αλλη TV κανοντας ακριβως τα ιδια που εκανα και στην Σαμσουνγκ στην αρχη,οταν προτοπηρα το PS 3.

Θα θελα αν γινεται να μου πει καποιος αν ξερει για επαναφορά εργ. ρυθμίσεων γιατι ουτε στο manual δυστυχως βρηκα κατι.
Και να το κανω σαν τελευταια ελπιδα μην μπλεκς με τα σερβις. Γιατι απογοητευτηκα και με αυτους.