Samsung Power Buy--Mεχρι τελος Νοεμβριου

special

New member
19 October 2007
30
Mια και ειδα οτι υπαρχει ενδιαφερον απο καποια παιδια στο threat τις m86 που θα παρουν τα παιδια απο mediamarkt σκευτηκα εμεις που δεν μπορεσαμε παρουμε να ξεκινησουμε εδω μια προσπαθεια και οπου καταληξει.Η ημερομηνια ειναι τελικη γιατι δεν υπαρχει λογος υπαρξεις μια και υπαρχει αντιστοιχο powerbuy χριστουγενων για οσους θελουν πιο μετα.***Προσοχη παιδια καλο ειναι να μεινουμε μονο σε samsung για αρχη και να ειμαστε σιγουρη για την αγορα μας για να μην αλλαζουμε συνεχεια προσφορες*****

Οποιο καταστημα θελει να μας κανει προσφορα εδω καλοδεχουμενη αν και θα το ψαξουμε προς το τελος οταν θα εχουμε καποιο τελικο νουμερο και ενδιαφερον.Θα προσπαθησω να ενημερωνω εδω το ενδιαφερον για να ειναι συγκεντρωμενα τα κοματια που θελουμε.

Ξεκιναω εγω

Special: 2
Le 40 M 86
Le 40 R 86

Mια και ειδα οτι υπαρχει ενδιαφερον απο καποια παιδια στο threat τις m86 που θα παρουν τα παιδια απο mediamarkt σκευτηκα εμεις που δεν μπορεσαμε παρουμε να ξεκινησουμε εδω μια προσπαθεια και οπου καταληξει.Η ημερομηνια ειναι τελικη γιατι δεν υπαρχει λογος υπαρξεις μια και υπαρχει αντιστοιχο powerbuy χριστουγενων για οσους θελουν πιο μετα.***Προσοχη παιδια καλο ειναι να μεινουμε μονο σε samsung για αρχη και να ειμαστε σιγουρη για την αγορα μας για να μην αλλαζουμε συνεχεια προσφορες*****

Οποιο καταστημα θελει να μας κανει προσφορα εδω καλοδεχουμενη αν και θα το ψαξουμε προς το τελος οταν θα εχουμε καποιο τελικο νουμερο και ενδιαφερον.Θα προσπαθησω να ενημερωνω εδω το ενδιαφερον για να ειναι συγκεντρωμενα τα κοματια που θελουμε.

Ξεκιναω εγω

Special: 2
Le 40 M 86
Le 40 R 86

Εχουμε μερικες αλλαγες στις Τ.V εγω παω για 3 40Μ86 οποτε

Special X 3
Le 40 M 86 X3

Αν συνεχίσεις να προσθέτεις σε λίγο θα κάνεις το powerbuy μόνος σου :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

xe xe μπα μεχρι στιγμης εχω βρει αλλους 2 εκτος φορουμ οι οποιοι διαβαζουν αλλα δεν λενε να γραφτουν οποτε ειμαστε 3.Μαλλον θελουν :twoguns:

Παιδια γιατι μετα απο λιγο δεν μπορω να κανω edit το ποστ?Ετσι για να τα κραταω ολα συγκεντρωμενα στην αρχη και να μην ζαλιζω τους mods?

με ενδιαφερει και εμενα παντως σοβαρα για μια le40m86 , αλλα αν δε δω που μπορει να κυμανθει η τιμη δε μπορω να πω κατι παραπανω

Στοχος μας ειναι τα 1450 και κατω αναλογα τα κομματια.Ηδη εχω μιλησει με expansys και μου ειπαν οτι αναλογα τα κομματια θα μας κανουν καλυτερη τιμη απο αυτην που αναγραφετε στο site του.Η τιμη στο expansys βγαινει 1470 το καμματι χωρις την προσφορα τους ακομα για καλυτερη τιμη λογο πολλων TV.Μιλησα μαζι του το πρωι και μου ειπαν οτι 100000% η τηλεορασεις μας θα καλυπτονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια.O φιλος ο rhodes δυστηχως δεν εχει διαθεσιμοτητα αλλα μου ειπε οτι εαν εχει στο τελος του μηνα θα μας δωσει προσφορα.

Μολις μου εδωσαν προσφορα απο expansys τελικες τιμες με ΦΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΘΗΝΑ.

Για 4 Και πανω 40m86 == 1430.
Για 7 και πανω 40m86 == 1375.

Παιδια μηπως μπορει καποιος mod να μου δωσει δικαιωματα στο topic να το μαζεψω λιγο :worshippy::worshippy: η εστω να μπει η τιμη 1430 στον τιτλο?