Samsung PS 50 Q96HDX / XEH - ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Theo LFC

New member
16 April 2007
8
Υπαρχει κανενα μενου η συνδυασμος πληκτρων στο remotecontrol που να δειχνει τις ωρες λειτουργιες της τηλεορασης??? Δεν εχω βρει τιποτα στο manual αλλα ουτε και στα μενου της τηλεορασης... Δοκιμασα τον συνδυασμο info+menu+mute+power αλλα δεν παιζει (ευχαριστω Νικο)... Εψαξα λιγο τα threads αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...
Γνωριζει κανεις τιποτα???

Θοδωρης.

Χάνεται η εγγύηση αν μπείς στο service menu ? Ψάχνω να βρω γιατι η δική μου PS50A656 δεν μπορεί με τίποτα να συντονίσει στα ψηφιακά κανάλια :( :(

Εννοείται ότι χάνεται η εγγύηση, αν πειράξεις κάτι μέσα από το κρυφό μενου και πάθει κάτι η τηλεόραση. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να μην το πεις αυτό στο service κι αν είσαι τυχερός και δεν το καταλάβουν τότε ίσως σε καλύψει η εγγύηση. Διαφορετικά... :motz:

Γεια κι απο μενα.
Ο v papanic τι αλλο εχει να πει για την 656?
Απο burn in και 24p πως παει?
Η δικη μου 656 κανει μετακινησεις στην εικονα ακομη κι οταν η κινηση δεν ειναι γρηγορη.
Αυτο νομιζω δεν ειναι judder, τι ειναι? Ξερει κανεις...
Απο burn in εχει κυριως στα logo των καναλιων αλλα με τη λειτουργια κυλισης η λευκης οθονης επανερχεται.

Απάντηση: Re: Samsung PS 50 Q96HDX / XEH - ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Γεια κι απο μενα.
Ο v papanic τι αλλο εχει να πει για την 656?
Απο burn in και 24p πως παει?
Η δικη μου 656 κανει μετακινησεις στην εικονα ακομη κι οταν η κινηση δεν ειναι γρηγορη.
Αυτο νομιζω δεν ειναι judder, τι ειναι? Ξερει κανεις...
Απο burn in εχει κυριως στα logo των καναλιων αλλα με τη λειτουργια κυλισης η λευκης οθονης επανερχεται.

Όπου .........burn in (μόνιμο κάψιμο) στα παραπάνω,......

.... εννοείς μάλλον image retention (αποτύπωμα εικόνας)....

άλλο το ένα και άλλο το άλλο..:operator:

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS 50 Q96HDX / XEH - ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Όπου .........burn in (μόνιμο κάψιμο) στα παραπάνω,......

.... εννοείς μάλλον image retention (αποτύπωμα εικόνας)....

άλλο το ένα και άλλο το άλλο..:operator:
OK γραψε λαθος!