Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω τη C6900 ή την Panasonic V20. Είμαι σε δίλλημα[/QUOTE\
δεν θα έπρεπε υπάρχει δίλημμα . . Η panasonic εχει καλύτερο μαύρο, λιγότερο burn in ενω υστερεί σε desing και multimedia δυνατότητες ενώ είναι και ακριβότερη κατα 300 -400 .
Άλλαξε η αντιπροσωπεία της Samsung η παραμένει ακόμη το προηγούμενο καθεστώς, ξέρει κάνεις τίποτα ;;;
Κανένας….Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές η τηλεόραση ενώ είναι κλειστή φωτίζεται όπως όταν ανοίγει και μετά μερικά δευτερόλεπτα σβήνει .είναι φυσιολογικό αυτό ? την tv δεν την έχω συνδεδεμένη με ιντερνετ εκτός από το blueray που έχει σύνδεση με wi-fi .αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
Την έχεις συνδέσει στο ιντερνετ .? πιο blueray έχεις εγώ έχω το 6900 το οποίο έχει wi-fi .ρωτώ μήπως και αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει αναβάθμιση .Και σε εμένα συμβαίνει αυτό.
[FONT="]Ευχαριστώ - Το απενεργοποίησα για να δούμε…[/FONT]Αν δεν κανω λαθος αυτο συμβαινει γιατι εχετε ενεργοποιημενο το auto update για το fιrm της tv. Ψαξτε λιγο στο εγχειριδιο για να το απενεργοποιησετε.
+1Αν δεν κανω λαθος αυτο συμβαινει γιατι εχετε ενεργοποιημενο το auto update για το fιrm της tv. Ψαξτε λιγο στο εγχειριδιο για να το απενεργοποιησετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.