Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάποιο νέο για την 7000? Πήρα τηλέφωνο σήμερα (Φουρλή και Samsung) και όλοι έκαναν ότι δεν ήξεραν....

Μαρτιο-Απριλιο του 2011 βγαινει η D7000,που σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερο μοντελο.:flipout::flipout:

Γιατί ποιος σου είπε ότι αυτή θα έρθει?:flipout::flipout::flipout:
Να δεις που η Samsung θα καταντήσει σαν την Philips, ανακοινώνουν μοντέλα και μετά κάνεις τάματα για να τα βρεις στην αγορά.

τα καινούργια μοντέλα plasma θα βγούν τότε? ίσως έτσι αξίζουν οι προσφορές τώρα για την 6900 σε Κωτσόβολο και Κολομβούνη (bundle με γυαλιά, BD 3D player + ταινία). το αιώνιο ερώτημα: να αγοράσω τώρα ή να περιμένω (την 7000)?

τα καινούργια μοντέλα plasma θα βγούν τότε? ίσως έτσι αξίζουν οι προσφορές τώρα για την 6900 σε Κωτσόβολο και Κολομβούνη (bundle με γυαλιά, BD 3D player + ταινία). το αιώνιο ερώτημα: να αγοράσω τώρα ή να περιμένω (την 7000)?

εγω απλα αποφασισα να περιμενω και ησυχασα.
Και να σκεφτεις οτι δεν εχω καν τηλεοραση στο σαλονι (νεο σπιτι...δεν εχω μπει πολυ καιρο), μονο στο δωματιο εχω μια 32αρα!

να και ακομα ενας που το αποφασισε ομως.την πηρα(την 6900 50αρα)1330e απο Πλαισιο συν 2 ζευγαρια γυαλια τα απλα απο Saturn 118ε.Πρωτες εντυπωσεις out off the box οι αψογες των αψογοτερων σε αναλογικο και επιγειο ψηφιακο.Δοκιμασα και λιγο το 2d>3d στο Mega σε μια ελληνικη σειρα,χωρις να ρυθμισω βαθος πεδιου,πολυ καλες.Και ναι δεν ημουν σουρωμενος για να τα βλεπω ολα τελεια.Θα επανελθω με περισσοτερα σχολια και εντυπωσεις,αλλα πρωτα θα προσπαθησω να διαβασω τις σελιδες του thead για πρωτες ρυθμισεις στρωσιματος.

ευχαριστω casper.Προς τοα παρον προσπαθω να σεταρω το access point για να δινω με καλωδιο internet στην tv που την εχω βαλει στην κρεββατοκαμαρα.

Καλημέρα, μήπως κανείς έχει κατεβάσει κανένα έργο 3D και από πού . Εγώ βρήκα και κατέβασα το: Ice Age 3-3D-SideBySide.720p και το : Monstry.protiv.prishelcev.3D.2009.XviD.BDRip.720p αλλά και τα δυο είναι ένα φορματ πάρα πολύ στενό , είναι για μια κάρτα video Nvidia έτσι μου είπαν . Το media player της τηλεοράσεως δεν το αναγνωρίζει.

στα side by side πρεπει να διαλεξεις την επιλογη με τις 2 εικονες διπλα διπλα στο κουμπι του 3D

να και ακομα ενας που το αποφασισε ομως.την πηρα(την 6900 50αρα)1330e απο Πλαισιο συν 2 ζευγαρια γυαλια τα απλα απο Saturn 118ε.Πρωτες εντυπωσεις out off the box οι αψογες των αψογοτερων σε αναλογικο και επιγειο ψηφιακο.Δοκιμασα και λιγο το 2d>3d στο Mega σε μια ελληνικη σειρα,χωρις να ρυθμισω βαθος πεδιου,πολυ καλες.Και ναι δεν ημουν σουρωμενος για να τα βλεπω ολα τελεια.Θα επανελθω με περισσοτερα σχολια και εντυπωσεις,αλλα πρωτα θα προσπαθησω να διαβασω τις σελιδες του thead για πρωτες ρυθμισεις στρωσιματος.
Πως κατάφερες αυτήν την τιμή στο Πλαίσιο , παζάρια ;;; και σε ποιο Πλαίσιο ;;

μεσω του Παζαρεψετο του Κωτσοβολου.Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και προτιμησα να την παρω απο εκει και οχι απο τον Κωτσοβολο λογω και καλυτερων δοσεων.
Οσον αφορα το 2d>3d καποιες ταινιες που ειδα αποσπασματικα ενα εχω να πω οσο καλυτερη η πηγη τοσο πιο καλη η μετατροπη.Στο 300 και στο 2012 μειναμε με το στομα ανοιχτο και εγω και η γυναικα μου.Καλυτερο αποτελεσμα πηρα με το βαθος πεδιου στο 8.Αντε να περνανε οι ωρες για να την ρυθμισω οσο πιο σωστα μπορω να την χαρω σε ολο της το μεγαλειο

στα side by side πρεπει να διαλεξεις την επιλογη με τις 2 εικονες διπλα διπλα στο κουμπι του 3D
Τα έπαιξα και τα δυο αυτά έργα μέσω του WD Media player και ενός PC και τα είδα , από το Media player της Samsung δεν παίζουν και φταίει το φορματ τους που είναι πολύ στενό . Η Samsung μου γράφει αυτό το φορματ δεν υποστηρίζετε.

μεσω του Παζαρεψετο του Κωτσοβολου.Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και προτιμησα να την παρω απο εκει και οχι απο τον Κωτσοβολο λογω και καλυτερων δοσεων.
Οσον αφορα το 2d>3d καποιες ταινιες που ειδα αποσπασματικα ενα εχω να πω οσο καλυτερη η πηγη τοσο πιο καλη η μετατροπη.Στο 300 και στο 2012 μειναμε με το στομα ανοιχτο και εγω και η γυναικα μου.Καλυτερο αποτελεσμα πηρα με το βαθος πεδιου στο 8.Αντε να περνανε οι ωρες για να την ρυθμισω οσο πιο σωστα μπορω να την χαρω σε ολο της το μεγαλειο
Ευχαριστώ.

λοιπόν, αποφάσισα να παρω την προσφορα απο Κολομβούνη. Μου λένε ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Πάω μετα Κωτσόβολο που είχε και αυτίος bundle προσφορά, μου λένε δεν υπάρχει στο απόθεμα. Πάω μετά στο Πλαίσιο, λένε δεν υπάρχει στο απόθεμα, αν παραγγείλω μπορεί να την έχω την Τετάρτη αλλά μάλλον εξαντλείται το προϊόν. Ο μόνος που μου έδωσε, τέλος, την σωστή πληροφόρηση ήταν ο Λημναίος. Έχει εξαντληθεί η 6900, σε ένα μήνα περίπου κυκλοφορεί η 7000. Αυτά τα ωραία στην ζούγκλα της αγοράς λιανικής στην Ελλάδα.
Συμπέρασμα: ούτως ή άλλως αναμονή της 7000.

λοιπόν, αποφάσισα να παρω την προσφορα απο Κολομβούνη. Μου λένε ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Πάω μετα Κωτσόβολο που είχε και αυτίος bundle προσφορά, μου λένε δεν υπάρχει στο απόθεμα. Πάω μετά στο Πλαίσιο, λένε δεν υπάρχει στο απόθεμα, αν παραγγείλω μπορεί να την έχω την Τετάρτη αλλά μάλλον εξαντλείται το προϊόν. Ο μόνος που μου έδωσε, τέλος, την σωστή πληροφόρηση ήταν ο Λημναίος. Έχει εξαντληθεί η 6900, σε ένα μήνα περίπου κυκλοφορεί η 7000. Αυτά τα ωραία στην ζούγκλα της αγοράς λιανικής στην Ελλάδα.
Συμπέρασμα: ούτως ή άλλως αναμονή της 7000.

ΑΜΗΝ!!!
Παντως τσεκαρε και το Saturn Γερακα....κατι μου ειχε πει ο πωλητης του για αντιστοιχη προσφορα....

Τα έπαιξα και τα δυο αυτά έργα μέσω του WD Media player και ενός PC και τα είδα , από το Media player της Samsung δεν παίζουν και φταίει το φορματ τους που είναι πολύ στενό . Η Samsung μου γράφει αυτό το φορματ δεν υποστηρίζετε.

λαθος σου λεει οτι δεν υποστηριζεται η αναλυση και σωστα δεν υποστηριζεται
γιατι ειναι πανω απο 1920..
ειναι καθαρα βλακεια αυτουνου που εκανε το rip kai δεν το εφτιαξε στη σωστη αναλυση.
τα κατεβασα και εγω τα συγκεκριμενα 3D και ειναι κατι παραπανω απο αισχρα
σε ποιοτητα .. ψαξε καλυτερα κυκλοφορουνε πολυ ποιο καλα 3D

Samsung PS50C7000 Review:

s001.jpg

The good:
Excellent picture quality; slim and very attractive; no ghosted images when viewed from the side; full of features.

The bad:
Poor sound; blacks not quite as deep as rivals; 3D not the best.

The bottom line: The Samsung PS50C7000 is one of the best plasmas on the market and boasts one of the most feature-packed panels available. But it's not quite deserving of full marks, though.

http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037588,45220227p,00.htm