Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

The bad Είναι tv φάντασμα. (μας έπρηξε)

Δεν σε προλαβαίνω....:flipout::flipout::flipout:

+1000 και εδώ σωστός....

Για διαθεσιμότητα του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.....:elefant:

Εμείς σωστοί ήμαστε, αυτοί δεν είναι…(.foyrlιs.-sam –kotsos ) 3,5 μήνες στο περίμενε μας έχουν. κοντεύω να την εξοφλήσω …..

μετρανε οι δοσεις χωρις να παραλαβεις; - ειναι νομιμο αυτο;
Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αλλά ηθικό σίγουρα δεν είναι, έχω καταβάλει τις 4 από τις 12 δόσεις. δυστυχώς η λέξη ντροπή δεν υπάρχει σε stock στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΙΛΟΣ όπως άλλωστε και η συγκεκριμένη τηλεόραση.

Πηρα κι εγω την 6900 πριν μια εβδομαδα περιπου και εχω να κανω καποιες παρατηρησεις....
Καταρχην δεν κανω καποιο ιδιαιτερο στρωσιμο απλα βλεπω με ζουμ κυριως και δεν εχω πειραξει καμμια αλλη ρυθμιση..
Απιστευτη εικονα σε HD της Νοβα αν και σε εναν αγωνα HD που ειδα καπως κολλαγε δηλαδη σαν να εχανε frames οπως στους υπολογιστες και πολλες φορες κανει σαν νερα..
Στα υπολοιπα Novasports η εικονα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο...
Επισης η βαση ειναι ψιλο-τραγικη καθως ισα ισα να κουνησεις την τηλεοραση ταλαντευεται σαν τραμπαλα...

Ερωτησεις για οποιον γνωριζει:
Μπορουμε να αλλαξουμε τα Hertz απο 50 σε 60?

Επισης προσπαθησα να κανω εγγραφη ενος προγραμματος της νοβα με εξωτερικο σκληρο αλλα οποτε παταγα Rec μου εβγαζε Μη Διαθεσιμο σε αντιθεση με τα απλα καναλια τα οποια γραφονται κανονικα(η νοβα ειναι συνδεδεμενη με HDMI)...Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να γραψω?

Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την τηλεοραση, απο το μεγεθος και την αναλυση και κυριως απο τα HD που πραγματικα αν δεις σε HD μετα δε σε τραβαει να δεις οτιδηποτε αλλο..

Τελικά αγορασα την 6900. Η προσφορά ήταν πολύ καλή: -20% απο Κωτσόβολο, βγήκε στα 1275 ευρώ. Πρόλαβα ένα από τα τελευταία 8 κομμάτια.
Ακούω συμβουλές, από όποιον έχει διάθεση, μιας και είναι η πρώτη πλάσμα που αγοράζω (και είμαι 100% βέβαιος για την επιλογή έναντι LCD/LED). Εννοώ, στρώσιμο, χειρισμό του IR κλπ.

Καλησπερα παιδια.Οσον αφορα το αποτυπωμα εχω ενα θεμα με τους υποτιτλους.Στο σημειο που εμφανιζονται εχει μεινει μια σκια παχους 3 γραμμων και δεν λεει να φυγει,οσο και αν την αφηνω να παιζει σε ζουμ μετα καποιο αλλο καναλι χωρις σημα,υποτιτλους κτλ.Τοσο ευαισθητη ρε παιδι;;;;;Κατα τα αλλα ολα τελεια με καποιο κατεβασμα σε αντιθεση,χρωματα,κοντραστ και σε λειτουργια Κανονικο.

οι plasma γι αυτο ειναι μουφα επειδη αφηνουνε σταμπες
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί μπήκες στο κομμάτι αυτό του forum αφού δεν σου αρέσουν οι Plasma μήπως και εσύ είσαι πολύ δυσαρεστημένος από την LCD σου . Μήπως έδωσες 3.500 για να πάρεις την 55αρα LED σου και βλέπει τα σύννεφα αντί να τρέχουν να πηγαίνουν καρέ καρέ , όπως παρατηρούσαμε χθες στον Κωτσοβολο, και να σκεφτείς πως το βίντεο ήταν και ειδικό για επίδειξη. Εξ άλλου αυτά τα παράπονα για την Plasma σε λίγο θα εκλείψουν ενώ τα προβλήματα της LCD παραμένουν για πάντα .

Ο Κωτσοβολος έδινε χθες την 6900 + ΒD5900 +ένα Ζευγάρι γυαλιά + Δισκάκι 3D =1280 . Το πρωί υπήρχαν 8 πακέτα προσφοράς όταν πήγαμε με δυο φίλους να την αγοράσουν το απόγευμα είχαν μείνει 3 πακέτα αυτής της προσφοράς . Ο πρώτος φίλος την αγόρασε και μέχρι να το αποφασίσει ο δεύτερος φίλος , περίπου δέκα λεπτά, δεν υπήρχε τίποτα στην αποθήκη . Μας έδινε όμως το δικαίωμα ακόμη για αγορά με παράδοση μετά από 18 μέρες όποτε και την έκλεισε.

Ο Κωτσοβολος έδινε χθες την 6900 + ΒD5900 +ένα Ζευγάρι γυαλιά + Δισκάκι 3D =1280 . Το πρωί υπήρχαν 8 πακέτα προσφοράς όταν πήγαμε με δυο φίλους να την αγοράσουν το απόγευμα είχαν μείνει 3 πακέτα αυτής της προσφοράς . Ο πρώτος φίλος την αγόρασε και μέχρι να το αποφασίσει ο δεύτερος φίλος , περίπου δέκα λεπτά, δεν υπήρχε τίποτα στην αποθήκη . Μας έδινε όμως το δικαίωμα ακόμη για αγορά με παράδοση μετά από 18 μέρες όποτε και την έκλεισε.

Φοβερη τιμη αν το ηξερα θα ειχα παει να την τσιμπησω και θα αφηνα την 7000....

Last edited:
Φοβερη τιμη αν το ηξερα θα ειχα παει να την τσιμπησω και θα αφηνα την 7000....
Πιθανόν και σήμερα να μπορείς να κλείσεις την προσφορά, στον Κωτσοβολο της Ερυθραίας που είναι στην Εθνική οδό τις κλείσαμε .

Καλημέρα φίλοι.Μόλις χθες παρέλαβα την 6900.Πρώτη μου πλάσμα.Μια απορία.Σε σχέση με την led c8000 που επίσης έχω το μαύρο της πλάσμα είναι γκρί.Θεωρητικά οι πλάσμα δεν έχουν καλύτερο μαύρο?Χρήζει μήπως κάποιας ρύθμισης ή θέλει στρώσιμο?Το μαύρο της led μου φαίνεται πολύ καλύτερο.Τεσπα...η τηλέοραση αφήνει πολύ γρήγορα ir το οποίο φεύγει βέβαια...κι έχει και λίγο buzzing.Κατά τα άλλα μια χαρά.Γενικά μου αρέσει αν και τελείως διαφορετική από την led που έχω συνηθήσει.Η καθεμιά έχει τα καλά και τα κακά της νομίζω.Με το στρώσιμο τί γίνεται?Χρειάζεται όντως αυτό το burn in dvd?Την έχω και παίζει σε ζουμ και με τυπικές ρυθμίσεις.Ευχαριστώ!

Βέβαια και θέλει ρυθμίσεις μπες στο Menu και πήγαινε σε όλες τις ρυθμίσεις , και για προχωρημένους, όσο για το στρώσιμο παίζε την κανονικά μην την φοβάσαι απλά άφησε την ακόμη σε ρύθμιση τυπική για καμιά εβδομάδα.

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω μία "μούφα" Pioneer kuro 5090H, αλλά δεν αφήνει στάμπες. Λες να είναι χαλασμένη; :D

Είσαι να αλλάξουμε μούφες????.....:aetsch: