Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια από τα ίδια από Φουρλη για την Samsung PS50 C7000.δεν δίνουν καμιά ημερομηνία.

Ενα απο τα μαγαζια του skroutz που ρωτησα εγω, μου ειπαν γυρω στις αρχες Οκτωβρη οτι περιμενουν να ερθει....και οτι την ζητάνε πολλοι!

Από τον Μάιο κάθε μήνα ακούμε ότι έρχεται τέλος του μήνα…….. , έχουν περάσει 5 μήνες και καμιά επίσημη ενημέρωση, ενώ εξακολουθούν να την πουλάνε (την αόρατη) καμιά 30ρια καταστήματα ..

PS 50 C 6900
5 ημέρες απόλυτης αποχαύνωσης (θα με χωρίσει η γυναίκα μου?) μπροστά της, απίθανα χρώματα, καταπληκτικό 3D ιδίως σε σκοτεινό δωμάτιο, και στα HD της NOVA νομίζεις ότι παίζεις PS3. Ειδικά το γκολ του Gobou με την Μπαρτσα.....
Δεν είμαι ειδικός, απλά εντυπωσιασμένος και ικανοποιημένος από την αγορά της.
Η 7000 δυστυχώς άργησε πολύ.....

PS 50 C 6900
5 ημέρες απόλυτης αποχαύνωσης (θα με χωρίσει η γυναίκα μου?) μπροστά της, απίθανα χρώματα, καταπληκτικό 3D ιδίως σε σκοτεινό δωμάτιο, και στα HD της NOVA νομίζεις ότι παίζεις PS3. Ειδικά το γκολ του Gobou με την Μπαρτσα.....
Καλορίζικη! Έπαιξες με burn in dvd ή με χαμηλά settings?
Εγώ περιμένω την αντικατάσταση της δικιάς μου μόλις λυθεί η απεργία των φορτηγατζίδων....

Εγώ περιμένω την αντικατάσταση της δικιάς μου μόλις λυθεί η απεργία των φορτηγατζίδων....

:nounder:burn in dvd ή με χαμηλά settings?

Έτσι σου λένε και στον Κωτσοβολο γιατί παραδίδουν καινούργιες παραγγελίες που είχαν πει πως θα τις παραδώσουν μετά από 18 ήμερες ;;;
Μήπως πρέπει να τους πάρεις στο κυνήγι.
Φιλέ μου θα παραλάβουμε αύριο το πακέτο, TV, Blue Ray, Γυαλιά.

Έτσι σου λένε και στον Κωτσοβολο γιατί παραδίδουν καινούργιες παραγγελίες που είχαν πει πως θα τις παραδώσουν μετά από 18 ήμερες ;;;
Μήπως πρέπει να τους πάρεις στο κυνήγι.
Φιλέ μου θα παραλάβουμε αύριο το πακέτο, TV, Blue Ray, Γυαλιά.
Καλημέρα. Ο Κωτσόβολος παρέδωσε αρχικά την Sammy. Βγήκε προβληματική μετά τα πρώτα 5 λεπτά και μετά απο έγκριση τεχνικού της αντιπρ. της Samsung ο Φουρλής με ενημέρωσε πως μόλις λήξει η απεργία θα με ειδοποιήσουν για την παραλαβή της νέας TV. Νομίζω ότι ο Φουρλής είναι (για άλλη μια φορά) το πρόβλημα....

Καλημέρα. Ο Κωτσόβολος παρέδωσε αρχικά την Sammy. Βγήκε προβληματική μετά τα πρώτα 5 λεπτά και μετά απο έγκριση τεχνικού της αντιπρ. της Samsung ο Φουρλής με ενημέρωσε πως μόλις λήξει η απεργία θα με ειδοποιήσουν για την παραλαβή της νέας TV. Νομίζω ότι ο Φουρλής είναι (για άλλη μια φορά) το πρόβλημα....
Ο Φουρλης κάνει τις παραδόσεις και όχι ο Κωτσοβολος.

Thnx για την πληροφορία. Θα τους πάρω τηλ. και θα απαιτήσω να γίνει η παράδοση/αντικατάσταση άμεσα.

Γεια σας μόλις παρέλαβα και εγώ τη Sam από κοτσο.
Με όλα τα δώρα. Ο φίλος μου από άλλο μαγαζί με 5 μέρες παραγγελία ποιο γρήγορα δεν του ήρθε ακόμα.
Η εικόνα είναι πολύ καλή καλύτερη από την Sony 46 x3500 που έχω.
Δεν έχω πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις την έβαλα τυπική και κατέβασα την αντίθεση
Από 100 στο 85.
Είδα λίγο το monster 3d που είχε μέσα δώρο δεν ξετρελάθηκα δεν έβγαιναν τα πράγματα πολύ ενώ στο ps3 που έβαλα ένα game έσκαγε στο πρόσωπο μου η λάσπη σα ζωντανή.
Χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο 3d bluray η στη TV.
Μπορεί να φταίει και το έργο. Πάντως από εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν το περίμενα τόση διαφορά απτήν άλλη μου TV. Και με μεγάλη διαφορά τιμής τα διπλά και κάτι.

κητα αυτες της ριθμησης μηπος σου αρεσουν αλιος ρωτα τα παιδια να κανης την αναβαθμηση του 3ντη εχουν βγη καινουριες
εχει πολες σκηνες η ταινια που βγενουν χερια εξο και πολα αλα
εχη και ενα τιπο στην αρχη που παιζη γιο γιο εκη παθενης καρδια οταν στο πεταη και δεν το παιρημενης

These are the settings that gave good results *on our individual unit*:
2D:
Mode: Movie
Backlight: 4
Contrast: 90
Brightness: 44
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50
ADVANCED:
Off
Off
Shadow 0
Gamma +1
Colour Space: Custom
10p WB: On
Flesh Tone: 0
EE: Off
Colour Space:
Red: 54 0 0
Green: 21 20 0
Blue: 6 14 57
Yellow: 50 39 0
Cyan: 24 33 53
Magenta: 55 12 55
White Balance:
26 24 25
15 28 17
10p WB (will probably be no use for other units):
1: 1 -1 -5
2: 0 0 0
3: 0 1 1
4: 0 -1 2
5: -1 -1 2
6: 2 -3 0
7: 0 0 -1
8: 0 0 0
9: 0 -3 8
10: -1 -1 1
Picture Options:
Colour Tone: Warm2
Size: Screen Fit
DN Filter :Off
MPEG filter: off
Motion PLus: Custom (10/0)
3D Mode:
Backlight 20
Contrast 90
Brightness 42
Sharpness 0
Colour 44
Tint 50/50
Advanced:
Black Tone, Dynamic Contrast: Off
Gamma: +2
Colour Space: Auto
White Balance: (top to bottom): 25 25 22 28 23 39
Picture Options:
Warm2
Motion Plus: CLEAR (NOT custom)

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση θα τα κοιτάξω το βράδυ. Όντος εκει με το γιο γιο νομίζεις ότι το τρως στο πρόσωπο

PS 50 C 6900

και εγώ δεν μετάνιωσα καθόλου που παρήγγειλα μέσα ιουνη την c6900 γιατι από τον Μαιο κουράστηκα με την 7000. Πρόλαβα μισό μουντιάλ, έκπτωση 25%, και την έχω καταευχαριστηθεί μέχρι τώρα...

επιβεβαιωνω τα ηδη γραφομενα.Εχθες ειδα σε μετατροπη ,αλλα απο 1080p το ramboIV και εμεινα καταευχαριστημενος..Απλως παιδια αν γνωριζει καποιος το συνδυασμο για να μπαινω στο service menu,ισα ισα να παρακολουθω τις ωρες;