kyrliot
Supreme Member
Τελη του χρονου (δεκεμβριο)....Και πότε αναλαμβάνουν οι ίδιοι (SAM) την αντιπροσωπεία, γνωρίζει κανένας ?
Τελη του χρονου (δεκεμβριο)....Και πότε αναλαμβάνουν οι ίδιοι (SAM) την αντιπροσωπεία, γνωρίζει κανένας ?
Μια από τα ίδια από Φουρλη για την Samsung PS50 C7000.δεν δίνουν καμιά ημερομηνία.
+1Τότε η C7000 θα έχει ξεπεραστεί αφού μετά από 2-3 μήνες θα βγει η νέα σειρά D,
Καλορίζικη! Έπαιξες με burn in dvd ή με χαμηλά settings?PS 50 C 6900
5 ημέρες απόλυτης αποχαύνωσης (θα με χωρίσει η γυναίκα μου?) μπροστά της, απίθανα χρώματα, καταπληκτικό 3D ιδίως σε σκοτεινό δωμάτιο, και στα HD της NOVA νομίζεις ότι παίζεις PS3. Ειδικά το γκολ του Gobou με την Μπαρτσα.....
Δεν είμαι ειδικός, απλά εντυπωσιασμένος και ικανοποιημένος από την αγορά της.
Η 7000 δυστυχώς άργησε πολύ.....
Καλορίζικη! Έπαιξες με burn in dvd ή με χαμηλά settings?
Εγώ περιμένω την αντικατάσταση της δικιάς μου μόλις λυθεί η απεργία των φορτηγατζίδων....
Έτσι σου λένε και στον Κωτσοβολο γιατί παραδίδουν καινούργιες παραγγελίες που είχαν πει πως θα τις παραδώσουν μετά από 18 ήμερες ;;;Καλορίζικη! Έπαιξες με burn in dvd ή με χαμηλά settings?
Εγώ περιμένω την αντικατάσταση της δικιάς μου μόλις λυθεί η απεργία των φορτηγατζίδων....
Καλημέρα. Ο Κωτσόβολος παρέδωσε αρχικά την Sammy. Βγήκε προβληματική μετά τα πρώτα 5 λεπτά και μετά απο έγκριση τεχνικού της αντιπρ. της Samsung ο Φουρλής με ενημέρωσε πως μόλις λήξει η απεργία θα με ειδοποιήσουν για την παραλαβή της νέας TV. Νομίζω ότι ο Φουρλής είναι (για άλλη μια φορά) το πρόβλημα....Έτσι σου λένε και στον Κωτσοβολο γιατί παραδίδουν καινούργιες παραγγελίες που είχαν πει πως θα τις παραδώσουν μετά από 18 ήμερες ;;;
Μήπως πρέπει να τους πάρεις στο κυνήγι.
Φιλέ μου θα παραλάβουμε αύριο το πακέτο, TV, Blue Ray, Γυαλιά.
Ο Φουρλης κάνει τις παραδόσεις και όχι ο Κωτσοβολος.Καλημέρα. Ο Κωτσόβολος παρέδωσε αρχικά την Sammy. Βγήκε προβληματική μετά τα πρώτα 5 λεπτά και μετά απο έγκριση τεχνικού της αντιπρ. της Samsung ο Φουρλής με ενημέρωσε πως μόλις λήξει η απεργία θα με ειδοποιήσουν για την παραλαβή της νέας TV. Νομίζω ότι ο Φουρλής είναι (για άλλη μια φορά) το πρόβλημα....
PS 50 C 6900
5 ημέρες απόλυτης αποχαύνωσης (θα με χωρίσει η γυναίκα μου?) μπροστά της, απίθανα χρώματα, καταπληκτικό 3D ιδίως σε σκοτεινό δωμάτιο, και στα HD της NOVA νομίζεις ότι παίζεις PS3. Ειδικά το γκολ του Gobou με την Μπαρτσα.....
Δεν είμαι ειδικός, απλά εντυπωσιασμένος και ικανοποιημένος από την αγορά της.
Η 7000 δυστυχώς άργησε πολύ.....
Και για να βγεις ?με κλειστη την τηλεόραση πάτησε
info , menu, mute, power
Και για να βγεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.