Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια να ρωτήσω στη μετατροπή 3d από 2d έχει 3 εικονίδια 1) 2d>3d 2) 2 ανθρωπάκια αριστερά δεξιά 3) 2 ανθρωπάκια πάνω κάτω . τη παίζετε που το βάζουμε να δούμε ένα έργο σε μετατροπή?

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια να ρωτήσω στη μετατροπή 3d από 2d έχει 3 εικονίδια 1) 2d>3d 2) 2 ανθρωπάκια αριστερά δεξιά 3) 2 ανθρωπάκια πάνω κάτω . τη παίζετε που το βάζουμε να δούμε ένα έργο σε μετατροπή?

Βάζεις την επιλογή 1 (2d>3d)

καλημέρα παιδια. Χθές παρέλαβα και εγω το πακέτο από τον κοτσόβολο αλλα με 2 προβλήματα: 1. έλειπε από τη συσκευασία ο adaptor της βάσης, οι βίδες και οι οδηγίες εγκατάστασης τησ βάσης, οπότε ούτε να τη στήσω δε μπορούσα 2. μου έστειλαν ένα ζευγάρι γυαλιά, 2 δεν είχε το πακέτο μας/σας?

είναι και τα δύο θέματα για κοτσόβολο ή το πρώτο για αντιπροσωπία?

καλημέρα παιδια. Χθές παρέλαβα και εγω το πακέτο από τον κοτσόβολο αλλα με 2 προβλήματα: 1. έλειπε από τη συσκευασία ο adaptor της βάσης, οι βίδες και οι οδηγίες εγκατάστασης τησ βάσης, οπότε ούτε να τη στήσω δε μπορούσα 2. μου έστειλαν ένα ζευγάρι γυαλιά, 2 δεν είχε το πακέτο μας/σας?

Καλορίζικη!! Προτείνω να τηλ. τον Κωτσόβολο και από εκεί θα σε κατευθύνουν στην αντιπροσωπεία.

κοιτα καλύτερα στα φελιζολ της κούτας και θα τον βρεις τον antaptor για την βάση. και εγώ παιδεύτηκα να τον βρώ!

παιδες, είχα ρωτησει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, οι δικές σας 6900 ή 7000 έχουν κάθετες σκιες όταν η οθόνη δείχνει μια εντελώς μάυρη σκηνή? η δική μου έχει μια πιό σκουρα κάθετη γραμμή ακριβώς στο κέντρο και διάφορες πιο απαλές αριστερά και δεξιά. την ημέρα δεν φαινεται τιποτα μονο στο απολυτο σκοτάδι. επισης οταν την έστρωνα με το break ιν προγραμματακι απο το stick διαπίστωσα στην εντελώς ασπρη εικονα και οριζόντιες γραμμές!!!

τα έχει δει κανείς αυτά ή είμαι απλά υπερβολικός?!

Υ.Γ. Αύριο θα την δεί τεχνικός της samsung...

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδες, είχα ρωτησει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, οι δικές σας 6900 ή 7000 έχουν κάθετες σκιες όταν η οθόνη δείχνει μια εντελώς μάυρη σκηνή? η δική μου έχει μια πιό σκουρα κάθετη γραμμή ακριβώς στο κέντρο και διάφορες πιο απαλές αριστερά και δεξιά. την ημέρα δεν φαινεται τιποτα μονο στο απολυτο σκοτάδι. επισης οταν την έστρωνα με το break ιν προγραμματακι απο το stick διαπίστωσα στην εντελώς ασπρη εικονα και οριζόντιες γραμμές!!!

Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να βλέπεις τίποτα παρα μόνο μαυρο , καλα έκανες και κάλεσες το service

Ελπίζω να μην πέταξες την συσκευασία, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είναι μέσα σε αυτά τα άσπρα τα φελιζολ, και η αντιπροσωπεία σίγουρα θα σου ζητήσει την συσκευασία. Δεν εκανα ανανεωση και ετσι δεν ειδα πως ειχε απαντηση και αλλος πιο πάνω. Γιαλιά ενα ζεύγος.

Last edited:

κανονικά έπρεπε να βλέπεις μόνο μαύρο. όταν έρθει το service επέμεινε για αντικατάσταση.

την συσκευασία την έχω κρατησει αλλα τα φελιζολ τα εψαξα όλα ένα ένα και adaptor δεν βρηκα πουθενά!! Εχω μιλησει με το καταστημα απο το πρωι και ακομα δεν με εχουν ξαναπάρει. Πάντως να λειπει κάτι απο σφραγισμένο κουτί είναι κάπως περίεργο...

Σφραγισμένο ;;; μην είσαι σίγουρος , μια διαφανή ταινία κλείνει το κουτί όποτε και να το ανοίξουν και να ξαναβάλουν ταινία δεν μπορείς να το δεις .

Καλημερα παιδια.Προεκυψε θεμα.Κατα τη θεαση 3d καναλιου μεσω streaming απο τον dreambox,στον σταθερο που εχω συνδεδεμενο στην τηλεοραση μας με τον vlc γυριζα την ρυθμιση 3d σε παραλληλη εικονα(αυτη με τα 2 ανθρωπακια διπλα διπλα) αυτο που εβλεπα ηταν 3d αλλα μου εβγαζε μια ζαλαδα,μπερδεμενη εικονα και ειδωλα.Τι μπορει να φταει;

Καλημερα παιδια.Προεκυψε θεμα.Κατα τη θεαση 3d καναλιου μεσω streaming απο τον dreambox,στον σταθερο που εχω συνδεδεμενο στην τηλεοραση μας με τον vlc γυριζα την ρυθμιση 3d σε παραλληλη εικονα(αυτη με τα 2 ανθρωπακια διπλα διπλα) αυτο που εβλεπα ηταν 3d αλλα μου εβγαζε μια ζαλαδα,μπερδεμενη εικονα και ειδωλα.Τι μπορει να φταει;
Εμένα έτυχε ένα, από τα πολλά 3D κλιπάκια που έχω κατεβάσει, όταν το έπαιξα όπως το λες μέσω streaming από το PC το ανακάτευε, περίπου τέσσερεις εικόνες. Το μετέφερα σε USB Stick και το έπαιζε κανονικά .

Hi guys,

I live in Greece but unfortunately I don't speak greek. I just need to ask you whether any shop is going to get a stock of the C7000 or it was discontinued forever? I already went to public, multirama, kotsovolos and plaisio. They all want to sell me the C6900 and they're not clear on when or if they are getting new C7000's. Thanks.

Alaa

Its exactly the same input we are all getting from all these companies and samsung to.
I think a little patience is in order until the distributor changes close to the end of the year.

σε συνεχεια του θεματος με το δορυφορικο 3d,με εγγραφη σε στικακι καλυτερεψε κατα πολυ η κατασταση.οχι τελεια ενα ειδωλο μερικες φορες εμφανιζοταν.επι τουτου αυτο ειναι το λεγομενο crosstalk;και κατι αλλο.περιγραφοντας το θεμα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τεχνικο της samsung μου ειπε οτι το τελειο 3d θα το παρω μονο με 3d bluray player,3d tv και συνδεση με καλωδιο hdmi 1.4.σε καμια αλλη περιπτωση.συμφωνειτε;

Συνδεοντας το media player(egreat r1)που εχω με την τηλεοραση και παιζοντας το samsung 3d demo σε iso που βρηκα στο ιντερνετ επιβεβαιωθηκε οτι σε 3d θεαση παιρνω μονο βαθος και οχι αυτο το "κατα εξω"που εβλεπα στα μαγαζια πριν αγορασω.βεβαια πρεπει να πω οτι παιζει μεσω μετατροπης 2d>3d.Παντως τωρα ενα συναισθημα με κυριευει:απογοητευση!!!!Καποια συμβουλη-βοηθεια;