Γεια να ρωτήσω στη μετατροπή 3d από 2d έχει 3 εικονίδια 1) 2d>3d 2) 2 ανθρωπάκια αριστερά δεξιά 3) 2 ανθρωπάκια πάνω κάτω . τη παίζετε που το βάζουμε να δούμε ένα έργο σε μετατροπή?
καλημέρα παιδια. Χθές παρέλαβα και εγω το πακέτο από τον κοτσόβολο αλλα με 2 προβλήματα: 1. έλειπε από τη συσκευασία ο adaptor της βάσης, οι βίδες και οι οδηγίες εγκατάστασης τησ βάσης, οπότε ούτε να τη στήσω δε μπορούσα 2. μου έστειλαν ένα ζευγάρι γυαλιά, 2 δεν είχε το πακέτο μας/σας?
είναι και τα δύο θέματα για κοτσόβολο ή το πρώτο για αντιπροσωπία?
καλημέρα παιδια. Χθές παρέλαβα και εγω το πακέτο από τον κοτσόβολο αλλα με 2 προβλήματα: 1. έλειπε από τη συσκευασία ο adaptor της βάσης, οι βίδες και οι οδηγίες εγκατάστασης τησ βάσης, οπότε ούτε να τη στήσω δε μπορούσα 2. μου έστειλαν ένα ζευγάρι γυαλιά, 2 δεν είχε το πακέτο μας/σας?
παιδες, είχα ρωτησει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, οι δικές σας 6900 ή 7000 έχουν κάθετες σκιες όταν η οθόνη δείχνει μια εντελώς μάυρη σκηνή? η δική μου έχει μια πιό σκουρα κάθετη γραμμή ακριβώς στο κέντρο και διάφορες πιο απαλές αριστερά και δεξιά. την ημέρα δεν φαινεται τιποτα μονο στο απολυτο σκοτάδι. επισης οταν την έστρωνα με το break ιν προγραμματακι απο το stick διαπίστωσα στην εντελώς ασπρη εικονα και οριζόντιες γραμμές!!!
τα έχει δει κανείς αυτά ή είμαι απλά υπερβολικός?!
Υ.Γ. Αύριο θα την δεί τεχνικός της samsung...
Ελπίζω να μην πέταξες την συσκευασία, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είναι μέσα σε αυτά τα άσπρα τα φελιζολ, και η αντιπροσωπεία σίγουρα θα σου ζητήσει την συσκευασία. Δεν εκανα ανανεωση και ετσι δεν ειδα πως ειχε απαντηση και αλλος πιο πάνω. Γιαλιά ενα ζεύγος.καλημέρα παιδια. Χθές παρέλαβα και εγω το πακέτο από τον κοτσόβολο αλλα με 2 προβλήματα: 1. έλειπε από τη συσκευασία ο adaptor της βάσης, οι βίδες και οι οδηγίες εγκατάστασης τησ βάσης, οπότε ούτε να τη στήσω δε μπορούσα 2. μου έστειλαν ένα ζευγάρι γυαλιά, 2 δεν είχε το πακέτο μας/σας?
παιδες, είχα ρωτησει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση, οι δικές σας 6900 ή 7000 έχουν κάθετες σκιες όταν η οθόνη δείχνει μια εντελώς μάυρη σκηνή? η δική μου έχει μια πιό σκουρα κάθετη γραμμή ακριβώς στο κέντρο και διάφορες πιο απαλές αριστερά και δεξιά. την ημέρα δεν φαινεται τιποτα μονο στο απολυτο σκοτάδι. επισης οταν την έστρωνα με το break ιν προγραμματακι απο το stick διαπίστωσα στην εντελώς ασπρη εικονα και οριζόντιες γραμμές!!!
τα έχει δει κανείς αυτά ή είμαι απλά υπερβολικός?!
Υ.Γ. Αύριο θα την δεί τεχνικός της samsung...
Εμένα έτυχε ένα, από τα πολλά 3D κλιπάκια που έχω κατεβάσει, όταν το έπαιξα όπως το λες μέσω streaming από το PC το ανακάτευε, περίπου τέσσερεις εικόνες. Το μετέφερα σε USB Stick και το έπαιζε κανονικά .Καλημερα παιδια.Προεκυψε θεμα.Κατα τη θεαση 3d καναλιου μεσω streaming απο τον dreambox,στον σταθερο που εχω συνδεδεμενο στην τηλεοραση μας με τον vlc γυριζα την ρυθμιση 3d σε παραλληλη εικονα(αυτη με τα 2 ανθρωπακια διπλα διπλα) αυτο που εβλεπα ηταν 3d αλλα μου εβγαζε μια ζαλαδα,μπερδεμενη εικονα και ειδωλα.Τι μπορει να φταει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.