Γίνεται αλλά καλύτερα θα σου έλεγα να βάλεις ένα κανάλι να παίζει με ζουμ.
αγόρασα to media player crysta mediamatch box και παίζει επιτέλους καλά... όχι σαν PANASONIC αλλά πολύ καλά. Τελικά είμαι ευχαριστημένος από την αγορά της TV
τv
βάλε να τρέχει το breakin.mkvΑυτό κάνω αλλά όταν φεύγω από το σπίτι για ώρες δε θέλω να το αφήνω σε κανάλι γιατί είναι κάποιες εκπομπές που έχουν μπάρες κτλ που μένουν για πολύ ώρα στην οθόνη. Θα κατεβάσω το breakin να βάζω όταν λείπω.
Πειράζει αν την έχω συνέχεια ανοιχτή 24 ώρες συνεχόμενα ας πούμε?
Aν η τηλεόραση δεν έχει optical out και θέλεις σώνει και καλά να στείλεις τον ήχο των καναλιών στον ενισχυτή, ή μέσω SCART με κάτι τέτοιο ή μέσω της υποδοχής των ακουστικών, αν υπάρχει...
δηλαδή το να συνδέσω το (απλό) φορητό μου και να έχω σε πλήρη οθόνη απροβλημάτιστη προβολή, χωρίς να έχω διαβάσει - εφαρμόσει τον οδηγό αποκλείεται ??? Σημείωση πως αυτό κάνω στην υπάρχουσα 5ετίας lcd και δεν έχω τόσο χρόνο να αρχίσω να το ψάχνω... Δεν έχω διάθεση να κάνω την ζωή μου δυσκολότερη, αλλά ούτε να προβώ σε αγορά εξωτερικού media player.
Τουλάχιστον με την αλλαγή του μοντέλου σε 550 επιβεβαιώνεται η πλήρης αναπαραγωγή mkv από usb stick μόνο με χρήση της ίδιας της τηλεόρασης, και με τι υπότιτλους ? Ελληνικά και ενσωματωμένους (mkv merge κλπ) ή και σε ξεχωριστό srt αρχείο (προτιμότερο). Μια απάντηση τουλάχιστον σε αυτό από τους ευτυχείς κατόχους.
κάποιος σας παρακαλώ ???
τελικά μόνο ο papoli το έχει δοκιμάσει το 550? ή το έχει τολμήσει και κανένας άλλος?
Το αναφέρεις έμμεσα ... για πες λοιπόν παρατήρησες με το cinema smooth μεγάλη διαφορά? είναι εύκολη διαδικασία ?
μπορείς να βάλεις tag σαν bluray player αν θέλεις, εγώ αυτό έβαλα αν και δεν ξέρω αν έχει κάποια επίδρασηΑυτό κανονικά είναι για την D550. Θα ισχύει και για την D530? Επίσης αυτό επηρεάζει κάπως όταν βλέπεις ταινία από το playstation μέσω της ίδιας θύρας που την έχεις μετονομάσει σε PC?
Παιδιά γεια χαρά. Και εγώ ενδιαφέρομαι για την 51 (τελικά το μέγεθος μετράει)
Θέλω να ρωτήσω αν το τηλεκοντρόλ, έχει τις λειτουργίες stop, pause για ταινίες από την usb θύρα..
Αν όχι, μπορώ να πάρω κάποιο universal σαν αυτό -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603558 ?
Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την lg v350... Thanks!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.