Αυτή τη στιγμή έχω μια samsung 32 (720p) εδω και 5 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος, αν και έχει αρχίσει να κάνει σε κάποια σημέια clouding, έτσι πρεπει να λέγετε, και σκέφτομαι να την αλλάξω μόνο και μόνο γιατί στο νεο σπίτι τη βλέπω απο 4.5μ απόσταση και φαίνετε σα μινιατούρα. Θα δώ διαφορά αν πάρω την gt30 σε σχέση με την samsung, αυτό θέλω να ξέρω. Ελπίζω να μην σας έπρηξα!
Μεγαλύτερη απο 51 δεν παίζει. Εδώ και για την 51 που λεω η γυναίκα με έχει φάει πως είναι πολύ μεγάλη
Χτες παρατηρησα ροζ "θορυβο" στην πανω δεξια μερια του Panel...γνωστο ως Και magenta noise/pixel misfire Κλπ κλπ.
Συνήθως, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται όταν υπερθερμαίνονται οι οδηγοί του πάνελ. Μάλλον έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι, ζήτα αλλαγή όσο προλαβαίνεις ακόμα...
Ισως να ειναι και αυτο αν και μου το κανει με το που ανοιγει ..
Aυτό που φαίνεται στη φωτό, μοιάζει με διαρροή αερίου... Aν όντως είναι, δεν επισκευάζεται, πας για αλλαγή πάλι...
Παίξε και κανένα Λόττο με την ευκαιρία...![]()
Παντως επειδη το ειπες ...η διαρροη αεριου ειναι που εμφανιζει το εν λογω φαινομενο? Δλδ στα σκουρα χρωματα να μην βλεπω pixel "αναμενα" και στα φωτεινα να δουλευουν αλλα οχι με full φωτεινοτητα. Το λογικο δεν θα ηταν να μην δουλευουν καθολου η μου διαφευγει κατι?
Και παλι ομως δεν μπορω να καταλαβω πως δειχνει μονο τα ανοιχτοχρωμα χρωματα και καθολου πχ το μαυρο (φαινετε οτι το Panel ειναι ...πως να το πω κλειστο...σε σχεση με τα διπλανα Pixel τα οποια ακομα και αν δειχνουν μαυρο ..."φαινεται" οτι δουλευουν).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.