Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Τα pops up της φωτεινότητας στην 6500 (και όχι μόνο) δεν τα έχει δει κανείς? Γιατί σε τρεις 6500 που αγοράστηκαν μαζί, μετά το λάθος των * 507 , υπάρχουν κανονικά (όπως αναφέρονται και σε forum του εξωτερικού) και οι τηλεοράσεις δεν είναι ελλατωματικές, αλλά όπως πολύ σωστά ανέφερες στην τεχνική δεν υπάρχει κάτι που να είναι 100% τέλειο.
*Πιθανόν τις δικές μας να τις βάλαν 507 επειδή παρουσιάζουν το φαινόμενο που και που.
Επειδή ακριβώς έδωσα έμφαση σε αυτά που έχουν σημασία για μένα τονίζοντας το....για μένα και τις προτιμήσεις μου....στο προηγούμενο μήνυμα, θα προτιμούσα να είχε γίνει το λάθος στη 50ST50 η ακόμα καλύτερα στη 50GT50 και την 50VT50.
Άλλως τε, όλα τα ανωτέρω είναι εικασίες μιας και α) δεν τυχαίνει κάθε μέρα να γίνονται λάθη και β) αν δεν είχε γίνει το λάθος (σε συνάρτηση με την ανάγκη 32άρας) δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει από το σαλόνι η 46G10.
Απλά, σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό ....
Αγαπητέ czoun, σε καμία περίπτωση δε θέλω να θεωρήσεις ότι αναφερόμουν σε σένα προσωπικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα ως καταναλωτής να ικανοποιηθεί για τα χρήματα που έδωσε. Αλλοίμονο ! Και συμφωνώ ότι άλλα πράγματα έχουν σημασία για τον ένα και άλλα για τον άλλον. Απλά θέλω να τονίσω ότι κάποιες φορές το παρακάνουμε (έχω παραδεχτεί νωρίτερα ότι είμαι ψείρας, εννοώντας ότι εντοπίζω προβλήματα, όταν άλλοι τα περνούν στο ντούκου). Από εκεί και πέρα, ο καθένας αποφασίζει και ζυγίζει τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Στατιστικά, π.χ. πιστεύω ότι αν αλλάξω το πάνελ μου, μάλλον θα μου τύχει άλλο με πιο πολλά καμένα pixel (έχω μόνον ένα μαύρο) και μάλλον είναι αρκετά πιθανόν να ξαναέχει την ίδια αμελητέα ανομοιομορφία που αναφέρθηκε και από άλλον χρήστη. Αν από την άλλη, αποφασίσω να πάω σε άλλη μάρκα, π.χ. Panasonic, τότε ξέρω από πριν ότι στατιστικά έχω χάσει, γιατί από τα βίντεο που έχω δει με το vertical banding και το DSE, δε θα μπορούσα να δικαιολογήσω αυτό το πρόβλημα ως ανεκτό, ειδικά με τα λεφτά που κάνει π.χ. μια VT50.
Έτσι μου μένει να ζυγίσω αν είμαι διατεθειμένος να ζήσω με μια μικρή "κουτσουλιά"

που δε φαίνεται καν, αλλά κατά τα άλλα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την εικόνα, και από την άλλη αν θέλω να μπω σε μια διαδικασία αντικατάστασης, όπου άντε να πω τώρα στα πιτσιρίκια ότι δε θα έχουν τηλεόραση για μια βδομάδα, επειδή η καινούργια είναι χαλασμένη και θα με κοιτάνε με απορία, για να μην μπω στο θέμα του WAF.
O καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Απλά, είχα την ειλικρίνεια, όπως και άλλοι συμφουρίτες, να αναφέρω τι πραγματικά παρέλαβα και όχι να εξωραΐσω καταστάσεις. Και επειδή ως κάτοχος ξεκίνησα πρώτα με τα αρνητικά, ήρθε η ώρα νομίζω να γράψω και τι μου αρέσει στην Ε6500, αυτές τις 70 ώρες που την έχω αναμμένη μέχρι στιγμής, για να μην αποθαρρύνονται και κάποιοι:
1. Η τηλεόραση είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής να παίζει μέσα σε σπίτι (και όχι σε έκθεση). Πλην ενός φίλου, όλοι οι άλλοι έχουν LCD. Η δε πλάσμα του ενός είναι LG προ 4ετίας και είναι καλούτσικη, αλλά δεν φτάνει στο επίπεδο της 6500. Για Panasonic πλάσμα δεν ξέρω πώς παίζουν σε σπίτι, δεν έχω δει. Στις εκθέσεις δε μου άρεσαν.
2. Το σπίτι μου είναι ιδιαίτερα φωτεινό. Το σαλόνι είναι ΒΑ και η τηλεόραση στον ΝΑ τοίχο, δηλαδή το φως μπαίνει μέχρι το μεσημέρι μέσα άπλετα, αλλά δεν χτυπάει άμεσα πάνω στην TV, αλλά στον απέναντι τοίχο. Η τζαμαρία είναι 4 μέτρα από τοίχο σε τοίχο. Μιλάμε για πολύ φως. Η τηλεόραση δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει με αυτές τις συνθήκες. Φωτεινότατη! Για το βράδυ δεν το συζητάμε καν. Ανακλάσεις γίνονται αντιληπτές μόνον υπό μεγάλη γωνία στον οριζόντιο άξονα, εκτός ορίων του καναπέ. Από τις θέσεις που καθόμαστε απλά δεν υπάρχουν.
3. Αυτά τα pop-ups που αναφέρθηκαν, δεν τα έχω αντιληφθεί, τουλάχιστον δεν προκαλούν φλικάρισμα που με ενόχλησε στην VT50. Αν μιλάμε για την αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας, τότε ναι υπάρχει, είναι ανεπαίσθητη σε σχέση με την LCD που είχα, και δεν προκαλεί φλικάρισμα. Η VT50 ήταν σαν στροβοσκόπιο.
4. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα τόσο στα ψηφιακά, όσο και στα αναλογικά κανάλια. Υπόψιν ότι δεν είμαι καλός κριτής αν σας ενδιαφέρουν Mega, ANT1, Star, Alpha κλπ. καθότιi ΔΕΝ τα παρακολουθώ και δεν τα έχω καν στις μνήμες. Τα κρατικά και ο ΣΚΑΙ παίζουν μια χαρά. Η Βουλή μέτρια. Ένα τοπικό που έχουμε από το TEI Θεσσαλονίκης και εκπέμπει HD 1080i είναι απλά σα να έχεις βάλει media player. Τέλειο !
5. Το 3D με κούρασε. Όποιος είναι φαν ας πάει καλύτερα στην LG, νομίζω τα καταφέρουν καλύτερα, γιατί δεν κουράζουν τόσο τα παθητικά γυαλιά.