Ολος τυχαιος η τιμη της e6500 πηρε +200 ευρω μεσα σε ενα βραδυ...για να βγει η εκπτωση 1014...προφανως τα 850ε που επεσε το Πασχα τους χαλασαν...βρε ουστ (για το electroworld παει)
Το είδα και εγώ και τα πήρα αλλά και πάλι είναι φθηνότερη από τη φθηνότερη του http://www.skroutz.gr/s/1563778/Samsung-PS51E6500ES.html και μπορείς να βάλεις μέχρι και 24 άτοκες!\
Εγώ θα την είχα αγοράσει ήδη αλλά πρέπει να πληρώσω μεταφορικά (μένω επαρχία).
Αγαπητέ Υπερίωνα .Έκανα μια δοκιμή χθες για αγορά της και μου έβγαλε για Λάρισα 0 μεταφορικά.
Παιδια οπως πληροφορηθηκα απο το call center της electroworld καθε μιση ωρα γινεται update/αναπροσαρμογη στις τιμες και οποιος πετυχει καλυτερη τιμη την κλεινει.
Χρηματιστήριο αξιών η υποθεση!
Πάντως Υπεριώνα εφόσον στην παραγγελία σου έβγαζε 0 μεταφορικά δεν θα μπορούσαν να σου ζητήσουν μετά ούτε σεντς....Ας προσέχουν τi βάζουν....
Μία ερώτηση προς τους κατόχους: Ο Media Player της υποστηρίζει 3D mkv side by side;
Nέος κάτοχος της E6500...
Σκεφτόμουν για την Ε530 ή Ε550. Φοβόμουν λίγο το θέμα με τις αντανακλάσεις.
Μια βόλτα στο media markt έλυσε τις όποιες απορίες.
Έχει σε ένα τοίχο στη σειρά E530/E6500/E550.
Η διαφορά υπέρ της Ε6500 στο θέμα αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Έδειχναν και οι 3 το ίδιο video και οι συγκρίσεις ήταν πολύ εύκολες. Η 6500 ήταν σχεδόν σαν led/lcd, σε αντίθεση με τις Ε530/Ε550 που αντανακλούσαν τρελά τα φώτα από τις τηλεοράσεις γύρω γύρω.
Ήταν και ο λόγος που την προτίμησα. Το 3D δε με απασχολεί, ο media player το ίδιο, οι internet/wifi ευκολίες όμως δε μου είναι αδιάφορες.
Στη μια ώρα που την έβαλα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα δείξει και σε βάθος χρόνου, και μετά από προβολή ταινίας.
Περισσότερα εν καιρώ.
Καλοριζικη και καλες θεασεις.
Επειδή και εγω είδα στο ΜΜ της τρεις Samsung η 6500 (βαζοντας της ιδιες ρυθμισης και στης τρεις) ηταν η πιο σκοτεινη.Ειναι πραγματι ετσι; Σε τι δωματιο την εχεις απο αποψη φωτος και πως συμπεριφερεται; Εχει buzzing καθολου, ειναι ενοχλητικο;
Εβαλα πολλες ερωτησης συγγνωμη αλλα εισαι απο τους πρωτους αγοραστες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.