Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι την κάνει να έχει 300€ περισσότερα από την 550; Μου φαίνεται τεράστια διαφορά για δύο τηλεοράσεις που φαινομενικά είναι όμοιες. Εκτός από την πιο προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, τι άλλο παραπάνω προσφέρει η 6500;

Επειδή και οι τηλεοράσεις έχουν γίνει αναλώσιμες και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί εγώ προτείνω σε όποιον αγοράζει να παίρνει και μια επέκταση στα 5 χρόνια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

+1
Αυτό κάνω συνέχεια...

Σήμερα μου την φέρνουν και μένα και από αύριο εντυπώσεις αν και όταν βρω τον χρόνο να ασχοληθώ. Προς το παρόν νομίζω και λόγο δουλειάς θα παραμείνει στο σπίτι στο ρόλο του έπιπλου η θα τις βάλω αυτά τα video για το στρώσιμο της που έχω διαβάσει σε άλλο νήμα.

Με το καλό να έρθει!
Για τις εντυπώσεις τις εικόνας δώσε λίγο χρόνο παραπάνω.

Διάβαζα και εγώ συνέχεια ότι μια plasma βελτιώνεται μετά την πάροδο κάποιων ωρών αλλά ήμουν επιφυλακτικός.
Έλα όμως που ξαφνικά η γυναίκα στο σπίτι με ρωτάει προχθές: "Άλλαξες τίποτα στις ρυθμίσεις γιατί σαν να βλέπω πιο έντονα τα χρώματα". Και η τηλεόραση είναι κοντά στις 100 ώρες..

Παιδιά μια και η τηλεώραση όντος είναι αρκετά μεγάλη για εκεί που θέλω να την βάλω και δεν πάει με το stand της έχετε να προτείνετε καμια καλή βάση για τοποθέτηση στον τοίχο? από γνωστά μαγαζιά αν γίνετε και από ελλάδα για να το προμυθευτώ άμεσα.
Και κάτι ακόμα. Αυτά τα γυαλιά που έρχονται με την τηλεόραση θεωρούνται καλής ποιότητας και αν όχι με ποια θα μπορούσα να τα αντικαταστήσω.

Last edited:
Ούτε που περιμένα να έχει τόσο πολύ απόδοση η τηλεώραση. Πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Μιλάμε του έβαλα το crimson wings σε 1080p από ένα blue ray player της phillips και έμεινα στην κυριολεξία έκπληκτος και αφωνος από την απόδοση των χρωμάτων και την απεκόνιση. H οθόνη ρυθμισμένη σε χαμηλή φωτεινότητα και αντίθεση λόγο στρωσίματος των πρωτων ωρών αλλά μιλάμε σε καθηλώνει με την απόδοση της.
Νομίζω πλέον ποτέ ποια lcd όσο και ιδιότροπες να είναι οι plasma. Ακόμα έπαιξα και το inception, x-men όλα σε 1080 και εκεί είχα πολύ καλή εικόνα αλλά δεν συγκρίνετε σε τπτ με το crimson wing που ήταν σαν να είδα άλλη ταινία. Από ρυθμίσεις εικόνας έχουμε κανα site να βρω τις καλύτερες?

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι το μικρό μήκος στο καλώδιο τροφοδοσίας της. Μιλάμε με το ζόρι έφτασε στο ups που δεν είναι ούτε στα 50 εκατοστά στο πάτωμα. Για τις αντανακλάσεις που γίνετε λόγος η τηλεόραση δεν είναι καθρέπτης αλλά ούτε και lcd. Την είχα σε σκοτεινό σημείο του σπιτιού και αντανακλούσε στο μαύρο την μέρα πάντα ότι έπαιζε πίσω. Φυσικά μόνο σε σκοτεινές σκηνές ενώ σε κανονικά χρώματα δεν φαίνετε τπτ. Περιμένω απαντήσεις ιδίως για την βάση, γυαλιά και φυσικά καλύτερες ρυθμίσεις. Τώρα την έχω σε φωτεινότητα κάτω από 50 και αντίθεση σε 90 και την αφήνω να παίζει μόνη της διάφορα blueray.

Να'σαι καλα φιλε να τη χαιρεσαι.Τελικα απ τα media m που την ειχες δει καμια σχεση ετσι?Εκει ηταν καπως σκοτεινη να μου πεις και με τα προβολια απο πανω..φανταζομαι στο χωρο σου θα δειχνει τελειως διαφορετικα ε?Τελικα την πηρες στα 1100? γιατι στο site τους την εχουνε νομιζω 1269.Εγω σκεφτομαι μηπως παω στην 60αρα,παντως για βαση ετσι και τη βαλω κι εγω στο τοιχο θα παιξει η παρακατω ιδεα,φθηνη και σιγουρη οσα κιλα και να'ναι...http://www.youtube.com/watch?v=OM67yQnyCRk καπου εδω μεσα το ειχα δει που το προτεινανε.Οταν με το καλο βρεις κι ευκαιρια γραψε κι απο τηλεοπτικο πως τα παει απο εικονα η με απλα dvdrip

Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μια και η τηλεώραση όντος είναι αρκετά μεγάλη για εκεί που θέλω να την βάλω και δεν πάει με το stand της έχετε να προτείνετε καμια καλή βάση για τοποθέτηση στον τοίχο? από γνωστά μαγαζιά αν γίνετε και από ελλάδα για να το προμυθευτώ άμεσα.

http://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv.html?from=catspan&keyphrase=brateck

οποια σε βολευει.
απιστευτη ποιοτητα σε χαμηλη τιμη.

Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να'σαι καλα φιλε να τη χαιρεσαι.Τελικα απ τα media m που την ειχες δει καμια σχεση ετσι?Εκει ηταν καπως σκοτεινη να μου πεις και με τα προβολια απο πανω..φανταζομαι στο χωρο σου θα δειχνει τελειως διαφορετικα ε?Τελικα την πηρες στα 1100? γιατι στο site τους την εχουνε νομιζω 1269.Εγω σκεφτομαι μηπως παω στην 60αρα,παντως για βαση ετσι και τη βαλω κι εγω στο τοιχο θα παιξει η παρακατω ιδεα,φθηνη και σιγουρη οσα κιλα και να'ναι...http://www.youtube.com/watch?v=OM67yQnyCRk καπου εδω μεσα το ειχα δει που το προτεινανε.Οταν με το καλο βρεις κι ευκαιρια γραψε κι απο τηλεοπτικο πως τα παει απο εικονα η με απλα dvdrip

τηλεοπτικά από τι είδα λίγο είναι ανάλογα με το κανάλι. Σε άλλα κανάλια δείχνει μια χαρά για τηλεόραση πάντως και σε άλλα τελείως χάλια. Για παράδειγμα η hd της ert δείχνει άψογα. Νομίζω σε τόσο μεγάλα panel ότι αδυναμία υπάρχει στην εικόνα φαίνετε με την μια. Πάντως προσωπικά δεν βλέπω σχεδόν καθόλου κανάλια και την τηλεόραση την έχω μόνο για ταινίες σχεδόν αποκλειστικά.
Φυσικά η εικόνα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που έβλεπα στο media markt και φαίνετε πολύ ποιο καλύτερα. Ακόμα και στις χαμηλωμένες ρυθμίσεις που έχω δλδ κάτω από 50 την φωτεινότητα και την αντίθεση για το στρώσιμο η εικόνα φαίνετε πάρα πολύ καλή. Με τέτοια ρύθμιση είδα το christmas carol σε 1080 και για άλλη μια φορά έμεινα με το στόμα ανοιχτό ιδίως με την φυσική κίνηση που έχει αυτό το panel και νομίζω είναι γενικά των plasma.
Για το buzz που έχει γίνει λίγη κουβέντα να πω ότι αν στήσεις το αυτί σου πίσω από την οθόνη ακούς ένα buzz από το τροφοδοτικό. Δεν ακούγετε με τπτ όμως στην απόσταση θέασης. Δοκίμασα και έκλεισα παράθυρα υπολογιστές κτλ και το ψηγείο μου ακουγόταν ακόμα και ο nas server που έχω αλλά η τηλεόραση όχι.
Την έχω στο στρώσιμο τώρα με όλα χαμηλωμένα και να παίζει συνέχεια ταινίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι εγω φιλε μονο για ταινιες τη θελω(μιλαμε για πολυ λιωσιμο),ετσι κι αλλιως η ελληνικη tv εχει ¨πεθανει" εδω και χρονια και να μη δειχνει και τοσο καλα δε τρεχει τιποτα...θα γλυτωσουμε και το IR απ τα λογοτυπα..:flipout:Τωρα για το buzz που γραφεις ειναι το μονο που δεν φοβαμαι τι θα μου κατσει οταν θα παρω plasma γιατι απ τα Z5500 της LOGITECH που εχω αποκλειεται ν'ακουγεται πιο δυνατα..:earmuffs: Σ'ευχαριστω για τις απαντησεις και μαλλον αυτο το μηνα θα τη παρω κι εγω,μπορει και την 60αρα.(τελικα 1100 τη πηρες?)Παντως σκεψου καποια στιγμη να της κανεις κι ενα calibration απο ανθρωπο που κανει αυτη τη δουλεια,για μενα επιβαλεται οτι tv και να παρει καποιος!Ειναι οτι καλυτερο "δωρο" μπορεις να κανεις στη τηλεοραση σου και να'σαι σιγουρος οτι θα στο "ανταποδωσει" με το καλυτερο τροπο,η μερα με τη νυχτα που λεμε..:smile:

Τελικά δεν την βρήκα δυστηχώς στα 1100. Μετά από τις τρείς μέρες που πήγα να την κλέισω την είχε στα 1269 όσο και την πήρα δλδ

Δε πειραζει τοσο την εχουν οι περισσοτεροι ετσι κι αλλιως κι ακομη πιο ακριβα καποια αλλα μαγαζακια..λες κι ειμαστε βοδια και δεν θα ψαξουμε πριν αγορασουμε..

Σιγουρα χωραει φιλε μου γιατι η υποδοχη που μπαινει η κεραια σχεδον σε ολες τις τηλεορασεις αν δεν ειναι στο πλαι και ειναι πισω παντα ειναι καποιους ποντους πιο μεσα απο την πλατη της τηλεορασης γι αυτο το λογο.Τωρα υπαρχει κι αυτο παρακατω που κανεις τη δουλιτσα σου ανετα..http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=210 AV SWITCH ΓΩΝΙΑΚΟ Η βαση μια χαρα ειναι μη το σκεφτεσαι καθολου-bye-

Last edited:
Το στρώσιμο να το ακολουθήσω για 100 ώρες και μετά μπορώ να παίζω κανονικά την tv με ψηλές αντιθέσεις φωτεινότητα?

Το στρώσιμο να το ακολουθήσω για 100 ώρες και μετά μπορώ να παίζω κανονικά την tv με ψηλές αντιθέσεις φωτεινότητα?

Δε ξερω αυτα τα διαβασες μηπως βγαλεις καποια ακρη http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/81164-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-Plasma εγω παντως δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν ειχα ποτε plasma,οτι σου πουνε εδω οι πιο εμπειροι θα το ακολουθησω κι εγω μετα οταν με το καλο την παρω

Και με ενδιαφέρει αν μπορείς να δεις ταινίες κανονικά με τις μπάρες πάνω κάτω γιατί γενικά δεν μου αρέσει να τραβάω την εικόνα. Αυτά αν μας τα απαντήσει κάποιος που έχει ήδη την τηλεόραση και πως την χρησιμοποιεί. Πάντως λέω να την πάω στην 100 ώρες έτσι με χαμηλωμένες τις αντιθέσεις φωτεινότητα.
Για βάση νομίζω θα πάρω αυτή εδώ από το plaisio που μπορεί να βγεί και προς τα έξω και δεν είναι κολητά στον τοίχο.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Turbo-X-Tv-Wallmount-TL-300-32--60-XD2262.htm