tsiouficto
Senior Member
Τι την κάνει να έχει 300€ περισσότερα από την 550; Μου φαίνεται τεράστια διαφορά για δύο τηλεοράσεις που φαινομενικά είναι όμοιες. Εκτός από την πιο προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, τι άλλο παραπάνω προσφέρει η 6500;
Επειδή και οι τηλεοράσεις έχουν γίνει αναλώσιμες και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί εγώ προτείνω σε όποιον αγοράζει να παίρνει και μια επέκταση στα 5 χρόνια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Παιδιά μια και η τηλεώραση όντος είναι αρκετά μεγάλη για εκεί που θέλω να την βάλω και δεν πάει με το stand της έχετε να προτείνετε καμια καλή βάση για τοποθέτηση στον τοίχο? από γνωστά μαγαζιά αν γίνετε και από ελλάδα για να το προμυθευτώ άμεσα.
Να'σαι καλα φιλε να τη χαιρεσαι.Τελικα απ τα media m που την ειχες δει καμια σχεση ετσι?Εκει ηταν καπως σκοτεινη να μου πεις και με τα προβολια απο πανω..φανταζομαι στο χωρο σου θα δειχνει τελειως διαφορετικα ε?Τελικα την πηρες στα 1100? γιατι στο site τους την εχουνε νομιζω 1269.Εγω σκεφτομαι μηπως παω στην 60αρα,παντως για βαση ετσι και τη βαλω κι εγω στο τοιχο θα παιξει η παρακατω ιδεα,φθηνη και σιγουρη οσα κιλα και να'ναι...http://www.youtube.com/watch?v=OM67yQnyCRk καπου εδω μεσα το ειχα δει που το προτεινανε.Οταν με το καλο βρεις κι ευκαιρια γραψε κι απο τηλεοπτικο πως τα παει απο εικονα η με απλα dvdrip
Το στρώσιμο να το ακολουθήσω για 100 ώρες και μετά μπορώ να παίζω κανονικά την tv με ψηλές αντιθέσεις φωτεινότητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.