Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το σημαντικό σε αυτό είναι να έχει μνήμες ρυθμίσεων για κάθε είσοδο hdm1, 2 etc, DVI, composite etc & στα modes( dynamic, cinema, normal etc) ωστε ότι ρυθμίζεται να μένει και να μή χαλάει τα υπόλοιπα.

(Θυμάμαι μια Philips 9703 που ένω είχε καλιμπραριστεί κάθε φορά που έπαιρνε σήμα απο κάρτα DeckLink HD γύρναγε αυτόματα σε full dynamic τέρμα όλα..)

Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και έχω πολύ καλό router ένα draytek ασύρματα μπορώ να βλεπω και 1080 ταινίες χωρίς το παραμικρό κόλημα.

Απο σερφαρισμα πως παει; Εκει εχω το προβλημα οπως και με την εμφανιση των σελιδων οπου καποια σημεια ειναι με κοκκινο Χ, δηλαδη δεν τα αναγνωριζει.
Αφου σκεπτομαι να αλλαξω ρουτερ μηπως και φταιει αυτο.Υπαρχουν και σελιδες που δεν κατεβαινουν καθολου!

Σερφάρισμα στην τηλεόραση δεν έχω κάνει και να σου πω δεν με απασχολεί κιόλας.

Πάντως αυτό με το τηλεχηριστίριο που αναφέρεις είναι όντος έτσι. Μες στο σκοτάδι αρκετές φορές θέλω να πατήσω το tools και πατά το back και χάνω την αναπαραγωγή της ταινίας. Πρέπει να ψηλαφίζεις το τηλεκοντρόλ τόσο στριμωγμένα που έχει τα κουμπιά. Οσό για το καλιμπράρισμα επειδή έχω ασχοληθεί στο pc έχω την εντύπωση ότι αν ειναι σωστά ρυθμισμένη η οθόνη από το εργοστάσιο δεν χρειάζετε καν.
Αν κάνεις πάντως ενημέρωσε εδώ αν είδες κάποια διαφορά. Για μένα το σετάρισμα στο κηνιματογραφικό για τις ταινίες είναι άψογο. Στα τηλεοπτικά του έχω βάλει το χαλαρό που και εκεί είναι φοβερό. Δώσε λίγο χρόνο για αυτό που λένε ότι όσες ώρες γράφει το plasma τόσο εντυπωσιακά γίνονται τα χρωματα του είναι 100% σωστό.

Eχω την εντυπωση οτι καποια τηλεχειριστηρια απο samsung lcd ταιριαζουν και δουλευουν αψογα με τη συγκεκριμενη tv.Θα κανω μια βολτα στα media markt που υπαρχει εκει στην εκθεση και θα τα δοκιμασω,εκεινα εχουνε και φωτισμο και δεν ειναι κι ακριβα.Βεβαιως και θα γραψω τις εντυπωσεις του "πριν" και του "μετα".Παντως η προηγουμενη tv που ειχε καλιμπραριστει σε συνθηκες θεασης του χωρου μου η διαφορα ηταν πολυ μεγαλη.Θυμαμαι μου ειχε βαλει και καποιες σκηνες απο ταινια(νυχτερινα πλανα)ο μανωλης πριν το σεταρισμα και μετα αυτο που ειδα δεν ειχε καμια σχεση με το αρχικο.Ιδιως στις λεπτομερειες ρουχων,αντικειμενων,προσωπων κ.λ.π.Πολυ καλος επαγγελματιας ο μανωλης και καλο παιδι.Κι εγω τοτε ετσι νομιζα πριν κανω οτιδηποτε στην tv οτι επαιζε σωστα αλλα μετα...καμια σχεση!Βεβαια μπορει να παιζει ρολο και η καθε tv ποσο "πασπατεμα" παιρνει και ποσο μπορει να διωρθωθει αυτο που βλεπεις.Ετσι κι αλλιως παντως η συγκεκριμενη tv εχει παρα πολυ καλη εικονα

Εξάλλου, η ρύθμιση έχει να κάνει με τον χώρο και τις συνθήκες θέασης του καθενός. Επίσης, σημαντικότατη παράμετρος είναι η πηγή του καθενός. Π.χ. δεν μπορείς να καλιμπράρεις με το WD και να βλέπεις με το Dune. Τα αποτελέσματα πιθανότατα να είναι διαφορετικά.

Γι' αυτό δεν έχει και πολλή σημασία η λεπτομερής εργοστασιακή ρύθμιση. Αντιθέτως, ύψιστη σημασία έχει να υπάρχουν ρυθμιστικά διαθέσιμα για να φέρεις την εικόνα σου. Αν δεν υπάρχουν, και ο μάγος του Οζ να είσαι, δεν έρχεται...

(εξυπακούεται φυσικά ότι δεν πρέπει η συσκευή να είναι κουκουρούκου. Όμως, αν επιθυμείς να παίζει σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές εικόνας, το καλιμπράρισμα είναι εκ των ων ουκ άνευ.)

Ετσι οπως τα γραφεις ειναι

Και από πλευράς κόστους (για το calibration), για τι τάξη μεγέθους μιλάμε;

Και από πλευράς κόστους (για το calibration), για τι τάξη μεγέθους μιλάμε;

Δεν ξερω αν θα επρεπε να στο γραψω εγω απο εδω αυτο,ετσι το σκεφτομαι και μπορει να μην το ηθελε κι ο ιδιος.Ετσι κι αλλιως ομως νομιζω οτι εχει τηλ. επικοινωνιας εδω http://www.perfectimage.gr/ (δεν μπορω να το δω τωρα γιατι ειμαι σε pc της δουλειας και δεν μ'αφηνει να μπω στο site,μου γραφει κατι κουλα)Του κανεις ενα τηλεφωνο η μπαινεις εδω http://www.avclub.gr/forum/member.php/7-ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ και του στελνεις μηνυμα.Κατα τη γνωμη μου τοσα λεφτα που δινουμε για μια τηλεοραση το ποσο αυτο ειναι μικρο.Και το κανεις μια φορα κι οτι κι αν γινει εχεις αντιγραφα ρυθμισεων κι εσυ αλλα κι ο ιδιος.Αν το googlareis λιγο το θεμα υπαρχουν και εταιριες που κανουν αυτη τη δουλεια αλλα το 2007 που το χα ψαξει λιγο το θεμα ζηταγανε οτι να'ναι...Τοτε ειχα γινει μελος εδω και διαβαζοντας τις αποψεις των συμφουριτων επικοινωνησα μαζι του

Και κατι ασχετο...
(μαλλον προς τους mod παει αυτο)τωρα που θυμηθηκα τον προηγουμενο λογαριασμο μου στο avclub υπαρχει περιπτωση να "ενσωματωθει" με τον τωρινο η παει περιπατο?Σαν μελος με βρηκα αλλα δεν ξερω τι μπορει να γινει

Γιαυτό ανέφερα τάξη μεγέθους και όχι ακριβές ποσό. Τόσες αναφορές γίνονται στο όνομά του και στο καλιμπράρισμα, επακόλουθο είναι να αναρωτηθεί κανείς.

Γιαυτό ανέφερα τάξη μεγέθους και όχι ακριβές ποσό. Τόσες αναφορές γίνονται στο όνομά του και στο καλιμπράρισμα, επακόλουθο είναι να αναρωτηθεί κανείς.

Εννοειτε φιλε μου κι εγω τοτε αναρωτιομουνα κι ακουγοντας καποιες εταιριες να ζητανε 200-250ευρω(το 2007)καπου εκει το υπολογιζα..αλλα καμια σχεση..Αυτο ηταν το ανωτατο ποσο που ζητουσαν τοτε.Ελπιζω να σε βοηθησα,οπως και να'χει για μενα αξιζει ενα τετοιο δωρακι στη tv μας

Eχω την εντυπωση οτι καποια τηλεχειριστηρια απο samsung lcd ταιριαζουν και δουλευουν αψογα με τη συγκεκριμενη tv.

Μην έχεις απλά την εντύπωση σίγουρα ταιριάζουν (δοκίμασα από περιέργεια στην δικιά μου ένα χειριστήριο από Samsung monitor/TV) , μπορείς με 10 ευρώ να αγοράσεις χειριστήριο φωτιζόμενο...

http://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria.html?keyphrase=samsung+remote&order_dir=asc&page=2

Απλά κάποια δεν έχουν κουμπιά για το smart tv.

Μην έχεις απλά την εντύπωση σίγουρα ταιριάζουν (δοκίμασα από περιέργεια στην δικιά μου ένα χειριστήριο από Samsung monitor/TV) , μπορείς με 10 ευρώ να αγοράσεις χειριστήριο φωτιζόμενο...

http://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria.html?keyphrase=samsung+remote&order_dir=asc&page=2

Απλά κάποια δεν έχουν κουμπιά για το smart tv.

Thanks yperion με γλιτωσες απ το τρεξιμο στα media markt να δοκιμαζω.Και πολυ καλες τιμουλες,τωρα για τη smart λειτουργια μικρο το κακο

Δοκίμασα μια ημέρα από περιέργεια και από μια Samsung 14" CRT δεκαετίας που είχα αποσύρει στο υπόγειο. Και αυτό δουλεύει κανονικότατα. Λείπουν πλήκτρα για κάποιες λειτουργίες βέβαια αλλά τα βασικά τα έχει.

Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και κατι ασχετο...
(μαλλον προς τους mod παει αυτο)τωρα που θυμηθηκα τον προηγουμενο λογαριασμο μου στο avclub υπαρχει περιπτωση να "ενσωματωθει" με τον τωρινο η παει περιπατο?Σαν μελος με βρηκα αλλα δεν ξερω τι μπορει να γινει

Στείλε pm σε κάποιον Administrator (Δημήτρης Δημητρακούδης ή tmjuju)

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στείλε pm σε κάποιον Administrator (Δημήτρης Δημητρακούδης ή tmjuju)

Ο.Κ το εκανα σ'ευχαριστω:a0210:

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι.

Πριν 2 βδομάδες παρήγγειλε ο πατέρας μου την εν λόγω plasma (την 51αρα) απ' τα Media Markt, οπου του είπαν πως είχαν ξεμείνει απο στοκ και πως μέχρι τις 7 του μηνός το αργότερο η τηλεόραση θα είχε έρθει.

Φυσικά σήμερα τον πήραν τηλ και του είπαν πως η Samsung θα έρθει σε... 3 βδομάδες (!)

Επειδή μου φαίνεται αστείο αυτό το πράγμα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου ετοιμοπαράδοτο το συγκεκριμένο μοντέλο; Ή είναι κάτι σαν το άγιο δισκοπότηρο των τηλεοράσεων;;; :Ρ

Για δες και από κοτσόβολο η electroworld μήπως τους έχει μέινει κανα κομμάτι η κάνε καμιά αναζήτηση στο skroutz. Για να μην έχουν τηλεόρασης θα είναι καθαρά θέμα της αντιπροσωπίας της samsung στην ελλάδα γιαυτό και η καθυστέρηση.

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει...

Στον Κωτσόβολο στο σκρουτζ το δειχνει σε απόθεμα αλλά συνήθως το αφήνουν έτσι ακόμα κι οταν έχουν μόνο demo units..

Θα τους πάρω τηλ να ρωτήσω.

Τελικά με το buzz του τροφοδοτικού που έχουν αναφέρει κάποιοι τι γίνεται; Στα 4 μέτρα π.χ. ακούγεται;

Eγω και πισω απ την τηλεοραση που εστησα αυτι δεν ακουγεται απολυτως τιποτα! Αλλα και ν'ακουγοτανε...με το dolby να βαραει και απ τα 2,50μ που βλεπω δεν νομιζω να αποτελουσε προβλημα..:smile: