Σ'ευχαριστω να'σαι καλα,μας κλεισανε σπιτι τουλαχιστον να το ευχαριστιομαστε.Δεν το ειχα δει οτι το γραφει και στο βιβλιο,δεν δινω σημασια συνηθως.Τελος παντων δεν ειναι και τιποτα δυσκολο,πρεπει ν'αγορασεις ενα τσερκι υδραυλικων/ηλεκτρολογων και παρε ενα με μεγαλες τρυπες μιας και η βιδα που βιδωνει επανω στην tv ειναι καπως χοντρη και την οποια πρεπει να την αγορασεις μιας και δεν υπαρχει στην συσκευασιαφιλε bill καλορίζικη. ως κάτοχος κι εγώ της εν λόγω tv έχω να σου πω δύο πράγματα.
α) να τη χαίρεσαι και σα σπιτόγατοι που γίναμε πραγματικά λέει μία τέτοια αγορά
β) βλέπω τη στήριξες και πίσω στον τοίχο όπως λέει το βιβλίο. μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τα υλικά? ευχαριστώ..
Σου εστειλα pmΗδη έχω παραγγείλει τις μαύρες οπότε περιμένω και την "πατέντα" ...
Θελω κι εγω evolution kit! LOL!
Για οποιον ενδιαφερεται, η mediamarkt εβαλε την 64αρα μας την ps64e8000 στα 1999 !!!!
Μολις ηρθε η νεα 64αρα απο την αλλαγη της προβληματικης και εχω να πω επιτελους!
Κανενα καμμενο πιξελ
Καμια καθετη γραμμη
Κανενα σημαδι-χτυπημα στο πανελ
Buzzing ελαχιστο εως μηδαμινο
Επιτελους θα μπορεσω να απολαυσω την μαγεια του θηριου!!!
καλησπέρα , έχω να κάνω την εξής νέα ερώτηση. (περιμένω και απάντηση στην προηγούμενη)
οι πίσω θύρες usb της tv είναι τρεις. οι δύο που είναι ψηλά λένε : "usb 5v 0.5A" και η τρίτη που είναι χαμηλότερα λέει : "usb hdd 5v 1A".
1) ποια η διαφορά τους ? έχει να κάνει με usb flash ή usb hard drive?
2) αν μιλάμε για σκληρό δίσκο έχει σημασία εάν έχει και τροφοδοτικό (πχ my book) ή όχι (πχ my passport)?
ευχαριστώ πολύ...
Μολις ηρθε η νεα 64αρα απο την αλλαγη της προβληματικης και εχω να πω επιτελους!
Κανενα καμμενο πιξελ
Καμια καθετη γραμμη
Κανενα σημαδι-χτυπημα στο πανελ
Buzzing ελαχιστο εως μηδαμινο
Επιτελους θα μπορεσω να απολαυσω την μαγεια του θηριου!!!
Και για του λόγου το αληθές:
![]()
Και αυτή εδώ:
http://postimage.org/image/8djdutnz1/
Τα συμπεράσματα δικά σας
Και μια ερώτηση. Την έχω στο κινηματογραφικό προφίλ. Σε ποιο τόνο χρώματος ειναι καλύτερη πιστεύετε; Ψυχρο, Τυπικο, Θερμο1 ή Θερμό2;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.