Dettagli prodotto
Peso di spedizione: 29 Kg
Spedizione: Questo articolo è disponibile per l'esportazione nei paesi dell'Unione Europea --->(μεταφ. εξαγωγή στα κράτη της Ευρωπαικής Ενωσης)
Numero modello articolo: PS51F8500SZXZT [/I]
στα 2.304,75 + αποστολή (δεν γνωρίζω πόσο).. . Ακόμα ακριβή η SAMMY όταν η PANASONIC GT 50'' είναι στα 1799 εδώ και με άτοκες... ή πας στην VT...
Στο είχα πει και στο νήμα της "τρύπιας" Ε8000 σου, αν έχεις βλάβη και πρόκειται να προχωρήσεις σε αλλαγή της τηλεόρασής σου άνοιξε νήμα στη κατηγορία βλαβών και γράψε ό,τι νομίζεις σχετικά με το θέμα σου.
Τη βλάβη σου καλά έκανες και την ανέφερες αρχικά εδώ, αλλά μέχρι εκεί.
Το τι θα κάνεις μετά, είναι εκτός του παρόντος θέματος, οπότε ανοίγεις ένα θεματάκι στη κατηγορία βλαβών και ως συνήθως, κάθε μία ώρα καταθέτεις ό,τι νομίζεις/σκέφτεσαι και chatαρεις με όσους γνωστούς/αγνώστους σε βοηθήσουν για μια ακόμη φορά στην αλλαγή της τηλεόρασης σου.
Το υπενθυμίζω για να μην παιδεύεστε να συνεχίσετε γράφετε και να chatαρετε εδώ (για τους mods η διαγραφή είναι μερικά δευτερόλεπτα).
Εκ της διαχείρισης, ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Με συγχωρείς αλλά σε παρακάλεσα να ανοίξεις νήμα σχετικά με την βλάβη/αλλαγή/ό,τι γίνει στην κατηγορία Service-Βλάβες-Επισκευές.
Δυστυχώς θα πρέπει να μπεις στον κόπο να ξαναγράψεις για την βλάβη σου και την διαδικασία αντικατάστασης, σε νέο θέμα που θα ανοίξεις στην ανωτέρω κατηγορία.
Εκ της διαχείρισης, ευχαριστούμε για την κατανόηση (?).
α) Δεν μπορείς να κατανοήσεις (εδώ και μήνες που στο λέμε ως διαχείριση στις "βλάβες σου") αυτά που σου έγραψα παραπάνω, σχετικά με τη βλάβη της τηλεόρασής σου (και την εξέλιξή της) και το άνοιγμα νέου θέματος στην κατηγορία "Service - Βλάβες - Επισκευές"'....αν και ο ίδιος είπες.... ΟΚ σορρυ....
β) Εσκεμμένα συνεχίζεις να αδιαφορείς και συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο στο παρόν νήμα κατόχων (γεγονός που συμβαίνει επί μήνες τώρα και στα άλλα νήματα κατόχων, με τις άλλες βλάβες, των άλλων τηλεοράσεών σου) για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις, φαντάζεσαι ή υποθέτεις.
γ) Περιμένεις μερικές μέρες και μετά ξαναδοκιμάζεις την ανοχή και την υπομονή της Διαχείρισης της κατηγορίας, σχετικά με το πόσες φορές θα σε προτρέψει να ανοίξεις θέμα στη σωστή κατηγορία (γεγονός που συμβαίνει επί μήνες τώρα και στα άλλα νήματα κατόχων, με τις άλλες βλάβες, των άλλων τηλεοράσεών σου).
Για το α) και το β) δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ως διαχείριση της κατηγορίας, θα πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου.
Για το γ) κάναμε πολλά, η ανοχή και υπομονή που δείξαμε, απ' ό,τι φαίνεται, ήταν πολύ μεγάλη, γιατί όπου να' ναι θ' αρχίσουν να μας σιγοτραγουδάνε το γνωστό ρεφρέν από το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες".
Ανοχή και υπομονή τέλος λοιπόν, δεν χρειάζεται να απαντήσεις πάλι ..."ΟΚ σορρυ"..... και δεν χρειάζεται να απαντήσεις γενικότερα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, έχεις ήδη απαντήσει με την επί μήνες συνεχομένη αδιαφορία σου στις παρακλήσεις μας.
Άνοιξε λοιπόν το θέμα που θέλεις και συζήτησε αυτά που θέλεις, με αυτούς που θέλεις - όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη του forum - στην κατηγορία "Service - Βλάβες - Επισκευές" και όλα καλά......"ούτε γάτα, ούτε ζημιά" που λέει και η παροιμία.
Σε αντίθετη περίπτωση και εαν συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι, η λύση εκ μέρους της ΔΟ της κατηγορίας θα είναι μονόδρομος και δεν θα είναι πλέον παράκληση........._ _ _ _ _ _
Εκ της Διαχείρισης της κατηγορίας.
Και για πολλοστή φορά......ευχαριστούμε για την κατανόηση (?????).
EDIT
fftopic: ....VAS ......στην υγεία σου :ernaehrung004: .....ξέρω που είσαι και τι κάνεις..... χε χε χε χε χε!!!!!
α) Δεν μπορείς να κατανοήσεις (εδώ και μήνες που στο λέμε ως διαχείριση στις "βλάβες σου") αυτά που σου έγραψα παραπάνω, σχετικά με τη βλάβη της τηλεόρασής σου (και την εξέλιξή της) και το άνοιγμα νέου θέματος στην κατηγορία "Service - Βλάβες - Επισκευές"'....αν και ο ίδιος είπες.... ΟΚ σορρυ....
β) Εσκεμμένα συνεχίζεις να αδιαφορείς και συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο στο παρόν νήμα κατόχων (γεγονός που συμβαίνει επί μήνες τώρα και στα άλλα νήματα κατόχων, με τις άλλες βλάβες, των άλλων τηλεοράσεών σου) για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις, φαντάζεσαι ή υποθέτεις.
γ) Περιμένεις μερικές μέρες και μετά ξαναδοκιμάζεις την ανοχή και την υπομονή της Διαχείρισης της κατηγορίας, σχετικά με το πόσες φορές θα σε προτρέψει να ανοίξεις θέμα στη σωστή κατηγορία (γεγονός που συμβαίνει επί μήνες τώρα και στα άλλα νήματα κατόχων, με τις άλλες βλάβες, των άλλων τηλεοράσεών σου).
Για το α) και το β) δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ως διαχείριση της κατηγορίας, θα πρέπει να το κοιτάξεις μόνος σου.
Για το γ) κάναμε πολλά, η ανοχή και υπομονή που δείξαμε, απ' ό,τι φαίνεται, ήταν πολύ μεγάλη, γιατί όπου να' ναι θ' αρχίσουν να μας σιγοτραγουδάνε το γνωστό ρεφρέν από το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες".
Ανοχή και υπομονή τέλος λοιπόν, δεν χρειάζεται να απαντήσεις πάλι ..."ΟΚ σορρυ"..... και δεν χρειάζεται να απαντήσεις γενικότερα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, έχεις ήδη απαντήσει με την επί μήνες συνεχομένη αδιαφορία σου στις παρακλήσεις μας.
Άνοιξε λοιπόν το θέμα που θέλεις και συζήτησε αυτά που θέλεις, με αυτούς που θέλεις - όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα μέλη του forum - στην κατηγορία "Service - Βλάβες - Επισκευές" και όλα καλά......"ούτε γάτα, ούτε ζημιά" που λέει και η παροιμία.
Σε αντίθετη περίπτωση και εαν συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι, η λύση εκ μέρους της ΔΟ της κατηγορίας θα είναι μονόδρομος και δεν θα είναι πλέον παράκληση........._ _ _ _ _ _
Εκ της Διαχείρισης της κατηγορίας.
Και για πολλοστή φορά......ευχαριστούμε για την κατανόηση (?????).
EDIT
fftopic: ....VAS ......στην υγεία σου :ernaehrung004: .....ξέρω που είσαι και τι κάνεις..... χε χε χε χε χε!!!!!
Εχω ανοιξει τοπικ ηδη στις βλαβες πριν μου τα γραψεις ολα αυτα. Χαλαρωσε και λιγο. Δεν συμβαινει τιποτα απο οσα γραφεις. Απλα το εκανα για να μην ανοιξω 600 τοπικ για τις 8 (!) αλλαγες που εχω κανει μεσα σε ενα χρονο. Αφου σας πειραζει τοσο πολυ θα ανοιγω συνεχως τοπικ.
α) Εχω ανοιξει τοπικ ηδη στις βλαβες πριν μου τα γραψεις ολα αυτα.
β) Χαλαρωσε και λιγο. Δεν συμβαινει τιποτα απο οσα γραφεις.
γ)Απλα το εκανα για να μην ανοιξω 600 τοπικ για τις 8 (!) αλλαγες που εχω κανει μεσα σε ενα χρονο. Αφου σας πειραζει τοσο πολυ θα ανοιγω συνεχως τοπικ.
α) Επιτέλους...έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις. Το ότι το ξαναέγραψα εδώ είναι για να καταλάβεις τον λόγο που εσφαλμένα συνέχιζες να γράφεις εδώ, πριν ανοίξεις σήμερα το νήμα, που έπρεπε να έχεις ανοίξει ήδη, εδώ και πολλές μέρες....δύσκολο? Δεν νομίζω.
β) Αν δεν ήμουν χαλαρός, θα το είχες καταλάβει ήδη.
γ) Όταν άλλαζες VT είχες το νήμα των αλλαγών τους, και εσύ το έκλεισες με την αλλαγή σε Ε8000 .
Στη συνέχεια ήταν το νήμα των αλλαγών των Ε8000, το οποίο έκλεισες με την αλλαγή σε F8000.
Έτσι και τώρα έχεις το νήμα των αλλαγών για τη F8000, αν κλείσει με αλλαγή σε F8000 έχει καλώς....αν φτάσει μέχρι του χρόνου και αλλάξεις σε G8000, θα κλείσεις αυτό που άνοιξες σήμερα και θα ανοίξεις ένα νέο με την βλάβη που θα έχει η G8000 (αν έχει).
Απλά πράγματα, επιστρέφουμε στο θέμα μας που είναι η Samsung PS F8500.
Color tone Warm2
Digital clean Off
MPEG noise Off
Film Cinema smooth (When not enabled I'm using auto1)
Black optimizer Dark room
Πιστευετε οτι το warm 2 προφιλ ειναι σωστο; Δεν κιτρινιζει πολυ το πανελ; Και γιατι αραγε colour space auto; Ειναι καλυτερο το auto για την χρωματικη αποδοση;
Το warm2 είναι το πλησιέστερο στο D6500.
Εγώ καλιμπραρω τις τηλεοράσεις μου (και τα άλλα πανελς που έχω) προσωπικά.
Έχω το soft της ChromaPure αλλα και ColorHCFR καθώς και αρκετά instruments (Spectrophotometer Eye1Pro που μόλις ξανα-καλιμπραριστηκε από την ΧRite, colorimeter Eye1 Display3 με corrections ενσωματωμένα στο ChromaPure, κλπ.)
Η F8500 ήταν από τις ευκολότερες γιατί:
Out of the box σε warm2 και Movie είναι πολύ κοντά στα στανταρντς.
Όπως βλέπεις και στο ποστ σου τα corrections είναι σχετικά μικρά.
Μου πήρε λιγότερο από 1 ώρα να καλιμπραρω την F8500 όταν συνήθως παίρνει 2-3 ώρες για άλλες τηλεοράσεις.
Δεν σου συνιστώ όμως να χρησιμοποιήσεις settings από άλλους γιατί σίγουρα δεν είναι προσαρμοσμένα στη δίκη σου F8500.
Bottom line:
Βαλ'τη σε Μovie, Warm 2 ρύθμισε contrast και Brightness με κάποιο CD/DVD (Π.χ. http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration) και θα είσαι ΟΚ.
Αλλιώς πλήρωσε κάποιον να στην καλιμπραρει αλλά κάποιον που εμπιστεύεσαι και έχει φήμη και γνώση.
Παιδες ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη tv αλλα σε 51' γνωριζω οτι δεν εχει ερθει ελλαδα και δεν ξερω εαν θα ερθει τελικα. Μπορει να μου καποιος εαν υπαρχει τροπος να την προμηθευτω απο καπου ? Ή εαν τελικα θα την δουμε στην ελλαδα αργοτερα μεσα στο ετος ?
Παρελαβα την νεα 64F8500 από αντικατάσταση. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Δεν φαίνεται κάτι επιλήψιμο. Μια πάρα πολύ αχνή γραμμή βέβαια του φίλτρου φαίνεται στο πάνω μέρος, αλλά καμία σχέση με την προηγούμενη, πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα. Δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, ούτε αν εστιάσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Μια χαρά δηλαδή, αυτό που περίμενα και ήθελα. Να μην με ενοχλεί στο μάτι καθόλου. Κατά τα άλλα το πάνελ φαίνεται τέλειο.
Tσεκ MRT ώρες μηδέν, άρα λογικά είναι καινούρια. Το serial από πίσω λέει June 2013 Manufacture Date, η προηγούμενη που είχα ήταν April 2013.
Ελάχιστο buzzing παραπάνω από την προηγούμενη, που όμως είναι στα ανεκτά όρια που δεν ενοχλεί το αυτί (ευτυχώς).
Εκανα DSE τεστ κλπ, έβαλα HD ποδοσφαιρο, δεν βλέπω DSE, κάθετες μπάρες ή κάτι άλλο που να ενοχλεί (περα απο την γνωστη πολυ αχνη γραμμη του φίλτρου που όμως είναι κλάσεις καλύτερη από την προηγούμενη)
Είχε πάνω το 1102 firm, έκανε update με το που την άνοιξα και μπήκε το 1103. Δοκίμασα χόκει αγώνα στον πάγο, όπου τα brightness pops ήταν χαρακτηριστικά, και είναι κομπλέ! Κανένα pop!
Αρχίζω να στρώνω με Avatar και Break In slides...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Να πω ανάσταση ή να μην το γκαντεμιάσω; Μετά από τόσες αλλαγές σε panasonic και samsung, φαίνεται ότι βρήκα την όσο πιο ιδανική γίνεται. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό...
Εχω την αισθηση οτι η νεα 64F8500 που μου ηρθε εχει καλυτερο πανελ. Το ασπρο μου φαινεται πιο ασπρο, εχει μια πιο clarity αισθηση και καπως πιο εντονα χρωματα. Παντως δινει ενα καλυτερο feeling στο movie mode...