Samsung PS42Q96HD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

πρεχθές αγόρασα το PS3 και κατά την αρχική εγκατάσταση, βρήκε και κλείδωσε ανάλυση 1080ι. Ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερη αυτή ή 720p

Στο θεμα "progressive vs interlaced o panosxgr ειχε βρει μια αναλυση που ελεγε

"Τι βλεπουμε στο παραπανω σχημα λοιπον. Ειναι φυσικα αισθητη η διαφορα αναλυσης στα 720ρ και 1080ρ. Ομως αν προσεξουμε την διαφορα μεταξυ 720ρ και 1080i θα διαπιστωσουμε οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα. Κι αυτο ειναι φυσικο, αφου ουσιαστικα η αναλυση που περνουμε στην περιπτωση του 1080i ειναι καθε στιγμη 1920x540=1.036.800 πιξελς, ενω στο 720ρ εχουμε 1280x720=921.600 πιξελς. Επομενως η διαφορα ειναι σχεδον αμελητεα. Συγκρινοντας τωρα αυτα τα 2 μεταξυ τους, βγαινει το συμπερασμα οτι για ακινητες εικονες η 1080i προσφερει ποιο ζωντανα χρωματα και λιγο πιο καθαρη εικονα, αλλα στις κινουμενες σκηνες κι ιδιαιτερα στα σπορτς και στις ταινιες με τα γρηγορα εφφε, υστερει εναντι του 720p,λογω φυσικα της προοδευτικης σαρωσης. Για αυτο και η εκπομπη HD τηλεοπτικων καναλιων στην Αμερικη, ιδιαιτερα σε καναλια οπως το ABC και ESPN μεταδιδουν σε 720p, ενω καναλια με σειρες μεταδιδουν σε 1080i. Σε 1080i μεταδιδουν και ορισμενα απο τα πρωτα ευρωπαϊκα καναλια που αρχισαν να εκπεμπουν σε HD, οπως το BBC HD.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=234788#post234788

Εγω μετα απο δοκιμες εχω επιλεξει 1080ι.

πρεχθές αγόρασα το PS3 και κατά την αρχική εγκατάσταση, βρήκε και κλείδωσε ανάλυση 1080ι. Ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερη αυτή ή 720p

Καλυτερα 720p που ειναι πιο κοντα στην αναλυση της τηλεορασης.

Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Γνωρίζει κανείς αν είναι έγκυρη η πληροφορία ότι η Q96 καταργήθηκε (ή είναι υπό κατάργηση)?

Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Έχω την ίδια πληροφορία από πολύ έγκυρο μέλος του Forum, οπότε θεωρώ ότι είναι έτσι ακριβώς.

Γνωρίζει κανείς αν είναι έγκυρη η πληροφορία ότι η Q96 καταργήθηκε (ή είναι υπό κατάργηση)?

Γιατί ρε παιδιά, έγινε συλλεκτική??:violent-smiley-030:

Εδώ δεν έχει πουλήσει πάνω από εκατό τεμάχια πανελλαδικά σύμφωνα με έγκυρη επαφή μέσα από την αντιπροσωπεία και ακταργείται,χλωμό μου φαίνεται.

Απάντηση: Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Γιατί ρε παιδιά, έγινε συλλεκτική??:violent-smiley-030:

Εδώ δεν έχει πουλήσει πάνω από εκατό τεμάχια πανελλαδικά σύμφωνα με έγκυρη επαφή μέσα από την αντιπροσωπεία και ακταργείται,χλωμό μου φαίνεται.

Άκουσα ότι θα φέρουν την Q97. Για ρώτα τους μήπως μάθουμε τίποτα περισσότερο!

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Oι Q91/92/96/97 ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση με καποιες μικρες αισθητικες αλλαγες (ασημενιο "τελειωμα" αντι για μαυρο στο κατω μερος της οθονης κτλ.).

Oι Q91/92/96/97 ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση με καποιες μικρες αισθητικες αλλαγες (ασημενιο "τελειωμα" αντι για μαυρο στο κατω μερος της οθονης κτλ.)
Είναι το ίδιο το οποίο έχει κάνει η SAMSUNG και στη σειρά Μ.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα κατάργησης,κομμάτι στην αγορά βέβαια (Q96) δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Υποψήφιοι λοιπόν αγοραστές υπομονή 15 ημέρες μέχρι να παραλάβει η αντιπροσωπεία.

Παιδες καλοριζικη !!!!

Τελικα υπαρχει, ερχετε, ειναι διαθεσιμη καταργειται, θα ερθει η 97 (σε τι τιμη?) , τι γινεται ?

Νασο , μπας κι εχεις καμμια επισημη ενημερωση τωρα που μιλας με τη σαμσουνγκ για τα τις εκθεσης ????

Με ενδιαφερει αμεσα για 2 κομματια γιαυτο ρωτω......

Θενκς !

σε σχετική ερώτηση, πληροφόρηση από audioshop: αναμένεται παραλαβή από την αντιπροσωπεία σε περίπου 15-20 μέρες

Παιδες καλοριζικη !!!!

Τελικα υπαρχει, ερχετε, ειναι διαθεσιμη καταργειται, θα ερθει η 97 (σε τι τιμη?) , τι γινεται ?

Νασο , μπας κι εχεις καμμια επισημη ενημερωση τωρα που μιλας με τη σαμσουνγκ για τα τις εκθεσης ????

Θενκς !
H Q97 έίναι ίδια με τη q96 αλλά με ασημένιο τελείωμα στο κάτω μέρος.

Από το να πάρεις υποθετικές και θεωρητικές απαντήσεις, μήπως είναι καλύτερο να δεις μόνος σου ποια δίνει καλύτερη εικόνα ?

Δεν νομίζω πως θα υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές πάντως.

....προσυπογράφω, το μάτι είναι ο τελικός κριτής -bye-

Παιδες καλοριζικη !!!!

Θενκς !

Νασο ?

ενδιαφέρομαι για samsung 50'' είναι σημαντικές οι διαφορές Q96 & C96;
Κάπου έχω δεί στο internet και την Q7 λίγο πιο ακριβή, είναι νεότερο μοντέλο;
Έχει διαφορές απο την Q96 & C96.