…τουλάχιστον για την σειρά C96 που είναι ιδία με την Q96 δουλεύουν τα παρακάτω…
Δοκίμασε… Ιnfo, Μenu, Μute, Power ανοίγει η TV στο service μενού, πλοήγηση με το σταυρό και ΟΚ, βγαίνουμε πατώντας πάλι το Power
Το DNle δεν σου χρειαζεται σε τιποτα. Καλυτερα που ειναι απενεργοποιημενο.
Για ποιον λόγο; Μπορείς, σε παρακαλώ, να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
Το DNIe ειναι ενα προγραμμα επεξεργασιας εικονας που θεωρητικα αυξανει την αντιθεση , διορθωνει τα χρωματα , βελτιωνει το μαυρο κτλ.
Πρακτικα ομως και αυτο οπως ολα τα αντιστοιχα προγραμματα (bravia Engine , Pixel plus κτλ) εχουν πολλα αρνητικα οπως δημιουργια διπλων περιγραμματων (halo) , "κρασαρισμα" του μαυρου , χασιμο των λεπτομερειων και των αποχρωσεων του γκρι κτλ.
Με λιγα λογια τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα. Μονο σε τηλεοπτικο σημα χαμηλης ποιοτητας υπο καποιες προυποθεσεις μπορει να δεις καποια βελτιωση αλλα σε υλικο καλης ποιοτητας (DVD , HD κτλ) σιγουρα θελει να ειναι στο off.
Παιδιά, εντάξει, κατάλαβα και σας ευχαριστώ! Αλλά (από περιέργεια και μόνο ρωτάω) γιατί στη δική μου TV είναι μόνιμα απενεργοποιημένο - είτε με τηλεοπτικό σήμα είτε με DVD;
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη...
Καλορίζικη και από εμένα.
Μανώλη σε ευχαριστώ! Με την ευκαιρία - τώρα που σε βρήκα, χε χε - και αν έχεις δει τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, να σε ρωτήσω κάτι: Υπάρχουν ενδεδειγμένες τιμές για την ισορροπία λευκού (RGB Gain, RGB Offset); Μέχρι τώρα τα έχω αφήσει στις default ρυθμίσεις (όλα στο 15). Τον τόνο χρώματος τον έχω στο "Κανονικός". Τα "Θερμός 1" και "Θερμός 2" δεν μου άρεσαν (κοκκίνιζαν την όλη εικόνα).
Μανώλη σε ευχαριστώ! Με την ευκαιρία - τώρα που σε βρήκα, χε χε - και αν έχεις δει τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, να σε ρωτήσω κάτι: Υπάρχουν ενδεδειγμένες τιμές για την ισορροπία λευκού (RGB Gain, RGB Offset); Μέχρι τώρα τα έχω αφήσει στις default ρυθμίσεις (όλα στο 15). Τον τόνο χρώματος τον έχω στο "Κανονικός". Τα "Θερμός 1" και "Θερμός 2" δεν μου άρεσαν (κοκκίνιζαν την όλη εικόνα).
Παίδες, ψάχνω ακόμη τα μενού της τηλεόρασης και διαρκώς μου δημιουργούνται απορίες. Λοιπόν: Παρατήρησα ότι στο μενού της εικόνας η επιλογή DNle είναι απενεργοποιημένη είτε με τηλεοπτικό σήμα είτε με DVD. Ξέρει κανείς πότε ενεργοποιείται; Σημειωτέον ότι στο manual δεν αναφέρεται κάποιος περιορισμός ως προς τη διαθεσιμότητά του.
Επίσης: Πότε ενεργοποιείται η επιλογή PiP;
Ευχαριστώ!
Το DNle ειναι ενεργοποιημενο απο το εργοστασιο. Απλα στο δινει σαν δυνατοτητα επιδειξης για να δεις την διαφορα. Δεν μπορεις δηλ. να το ενεργοποιησεις γιατι απλουστατα ειναι στανταρ ενεργοποιημενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.