1) Τώρα για buzzing δεν ακούω καθόλου είναι εντελώς αθόρυβη.
2) Από θερμοκρασία ζεσταίνεται αλλα λιγότερο από την 42C96HD που έχω διπλα.
3) Για Image Retention δεν έχω παρατηρήσει καθόλου ακόμα.
4) Τιμή 1035 μαζί με ένα HDMI Cable.
Μερικές παρατηρήσεις.
5) Τα κουμπιά μπροστά είναι touch και λίγο δυσδιάκριτα.
6) Δεν μου φαίνεται πολύ στιβαρή πάνω στην βάση, κουνιέται πολύ όταν την αγγίζω.
7) Έχω πρόβλημα τελικά γιατί και οι δυο Samsung έχεουν την ίδια συχνότητα στο remote και όταν αλλάξω κανάλι για παράδειγμα αλλάζει και στις δυο.
8) Κατά τα αλλα η TV είναι Κούκλα!
Για απόδοση δεν μπορώ να πω πολλά γιατί μονο λίγες ώρες την έχω και έχω κατεβάσει το contrast,Sharpness etc. Το μονο που μπορώ να πω είναι ότι στο τηλεοπτικό τουλάχιστον είναι κορυφή.
Με ποιες τη συγκρίνεις; :chinscratch:
Ξύπνησα στις τρεις με το Γιο μου να κοιμάται στον καναπέ και την TV για πέντε ώρες να παίζει ANT1 και το λογότυπο του καναλιού πάνω αριστερά να μην φεύγει.![]()
Το προβλημα με το image retention που λεγαμε, εγω δεν ξερω αν θα αντεχα , μαλλον θα εμενα στον τοπο γι'αυτο πηρα Panasonic...:ridinghorse:
5 ώρες στατικού λογοτύπου σε πλάσμα 3 ημερών... Ακούγεται λίγο βάρβαρο! Δεν ξέρω αν και μια panasonic θα το γλύτωνε το IR. Ισως να το "έσβηνε" λίγο πιο γρήγορα, αλλά πιστεύω ότι θα το εμφάνιζε και αυτή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.