Samsung PS51E530 ή LG 50PA5500 ή Samsung UE46EH6030

costasnp

New member
2 February 2010
24
Παιδιά καλησπέρα,
Βασικά η απορία μου είναι αν η samsung αξίζει τα περίπου 150 ευρώ που κοστίζει παραπάνω.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,8 έως 3 m, και αυτή τη στιγμή έχω μία samsung ps42q96, πλάσμα 5ετίας. Ήταν η πρώτη μου flat και ομολογώ εξαιρετική απ'όλες τις απόψεις:grinning-smiley-043.
Επειδή την έχω και σαν HTPC λειτουργεί πολλές ώρες, τόσες πολλές που δεν θέλω να κοιτάξω το service menu, και έχει αρχίσει το πάνελ να κιτρινίζει σε κάποια σημεία.
Η χρήση της είναι 50-60 % ταινίες και παιδικά από το pc, 10 - 20% browsing, 20% tv και 10% games. Κάπου στο browsing και τα games μπαίνει και η 6030 αν και βαθειά μέσα μου δε θέλω led (ίσως όχι και τόσο βαθειά:flipout:). Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη.

ΥΓ. Ξέχασα να πω ότι ο χώρος είναι φωτεινός αλλά όχι με κόντρα παράθυρα, πόρτες κτλ. Όλα είναι στο πλάι και αρκετά ελεγχόμενα.

Νομίζω πως η PA5500, στα 570 ευρώ περίπου, έχει το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή σε αυτό το μέγεθος. Μόνο προσοχή με το browsing και τα games, αλλά αφού είχες ήδη μια plasma τόσα χρόνια τα γνωρίζεις αυτά. ;)

Re: Απάντηση: Samsung PS51E530 ή LG 50PA5500 ή Samsung UE46EH6030

Η μόνη απορία είναι, αν το πάνελ της lg είναι το ιδιο ανθεκτικό με αυτό της samsung, τόσο στη χρήση όσο και εξαρχής, πχ ξέρουμε ότι κατα γενική ομολογία οι πλάσμα της panasonic είναι ίσως καλύτερες αλλα για να πετύχεις μη ελλατωματικό πάνελ στη σειρά 50 θες πολλές προσευχές. (ίσως να είμαι λίγο προκατειλημένος, αλλά όχι φανατικός και σίγουρα θα μπορούσα να πάρω και lg).

Yperion θα είχα ήδη αγοράσει την 6030 αν δεν με προβληματιζε η γωνία θέασης, το clouding, και όλα αυτά που είχα, αλλά και αυτά που δεν είχα με την πλάσμα. Από την άλλη σκέφτομαι τις πολλές ώρες χρήσης της πλάσμα και την λυπάται η ψυχή μου την καινούργια, αν είναι πλάσμα. Τελικά αν καταλήξω σε led πιστεύεις ότι αξίζει να ανέβω λίγο και να πάρω την toshiba 938. Σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως για την μέχρι τώρα βοήθειά σας.

ΥΓ Yperion τώρα είδα στο κάτω μέρος του ποστ σου το suits 211. Τρέχω για τα δέοντα.:grinning-smiley-043

Last edited:
Αν και θεωρώ πως η τιμή που εμφανίζει πρόκειται περί λάθους δε χάνει κάτι ο φίλος να κάνει μια παραγγελία. ;)

dimitrispm το είδα και εγώ, επίσης έχει και την 530 στα 499 euro και επειδή το θεώρησα και εγώ λάθος δεν προσπάθησα, αλλα ο michalis3 έχει δίκιο, θα κάνω μια προσπάθεια. Σιγουρα η ps51e6500es είναι στα διάφορα test από της κορυφαίες πλάσμα γενικότερα.

Προσοχή μόνο μην πρόκειται περί εκθεσιακών μοντέλων. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον γίνει κανονικά η παραγγελία μπορείς να το ελέγξεις αυτό στο κατάστημα.

δεν μπορεσα να παραγγειλω και τωρα η τηλεοραση δεν υπαρχει καν...καταλαβαν το λαθος μαλλον

Πολύ καλά έκανες και παρήγγειλες... Εμένα αυτή τη στιγμή προσπαθώ και δεν μπαίνει στο καλάθι για να κάνω αγορά (σε τέτοια τιμή την παίρνω κι ας μην τα έχω!)!
Πάντως γράφει "Κατόπιν παραγγελίας, ενημέρωση διαθεσιμότητας εντός 3 εργ. ημερών", πιθανώς να είναι λάθος καθότι δεν λέει τίποτε για εκθεσιακό μοντέλο.

Edit: Ακριβώς όπως λέει και ο aztec_3 (με πρόλαβες)!

Last edited:

dimitrispm το είδα και εγώ, επίσης έχει και την 530 στα 499 euro και επειδή το θεώρησα και εγώ λάθος δεν προσπάθησα, αλλα ο michalis3 έχει δίκιο, θα κάνω μια προσπάθεια. Σιγουρα η ps51e6500es είναι στα διάφορα test από της κορυφαίες πλάσμα γενικότερα.

Εκθεσιακές πρέπει να είναι αλλά στα 499 ευρώ αλλά είναι καλή τιμή αν ισχύει.

ΥΓ. Μάλλον πρέπει να ήταν 1-2 κομμάτια και να "έφυγαν".

aztec υπαρχει και η 530 στα 499 που και αυτή ειναι πολύ φτηνότερη από τα 700 που έχει κανονικα

ΥΓ Yperion τώρα είδα στο κάτω μέρος του ποστ σου το suits 211. Τρέχω για τα δέοντα.:grinning-smiley-043

Γράψου μέλος εδώ για να μπορείς να παρακολουθείς τις σειρές που παίζονται...

http://trakt.tv/

Μετά πας στην υπογραφή και βάζεις...

[url_=http://trakt.tv/user/ΧΧΧΧ][img_]http://trakt.tv/user/ΧΧΧΧ/widgets/watched/all-fanart.jpg[/img_][/url_] (Χωρίς τα "_").

:a0210:

στην 530 δεν ψηνομαι..αφου δεν μου εκατσε η αλλη δεν θελω να μπω σε πλασμα στην συγκεκριμενη..προτειμω lcd.ευχαριστω παντος.

Μακάρι να είναι αληθινό, που δεν το νομίζω, πάντως η παραγγελία έγινε. Εδώ ένα λινκ για ένα review της 60αρας. http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps60e6500-ps51e6500-201207262022.htm

Φίλε yperion για 499 την ps51e6500, to κόβω το browsing και αναφωνώ: ΖΗΤΩ ΤΟ LAPTOP:firstprize:

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Multirama για τις αγορές σας. Η παρούσα επιβεβαίωση αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και την παραλαβή της από τα αυτόματα μηχανογραφικά συστήματα μας. Δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση ή αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ενότητα ¨Ο Λογαριασμός μου¨ / ¨Κατάσταση Παραγγελιών¨.
Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας. Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσετε αμέσως την MULTIRAMA (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.
Η Μultirama δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές από τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.
Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών για αγορά μέσω κάποιου φυσικού καταστήματος του δικτύου της Multirama ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών από το αντίστοιχο κατάστημα. Ειδικότερα, για τα καταστήματα συνεργατών του δικτύου MULTIRAMA που λειτουργούν από ανεξάρτητες επιχειρήσεις δυνάμει συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise), οι αναγραφόμενες τιμές του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος της Multirama έχουν ενδεικτικό χαρακτήρα και δεν δεσμεύουν τους δικαιοδόχους (franchisees), οι οποίοι διαμορφώνουν ελεύθερα τις τιμές πώλησης στα καταστήματα τους.
H MULTIRAMA δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα του δικτύου της και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.

Αυτά είναι ένα κομμάτι από το κατεβατό που μου έστειλαν, μαζί με την καταχώρηση της παραγγελίας