Samsung ps51e550 σβηνει

xlapatsas

New member
28 March 2013
16
Η τηλεοραση οταν την ανοιγω μετα απο 10-15 δευτερολεπτα σβηνει,οταν την ανοιγω παλι ειναι κομπλε συνηθως ,αντε να το κανει αλλη μια φορα και μετα παιζει οσο την αφησω χωρις προβλημα.βεβαια εχει χασει και την ωρα 3 φορες και επισης αλλες 3 το μεγεθος εικονας.παντως ολα γινονται στη αρχη μετα παιζει απροβληματιστα σα να εχει καποιο προβλημα στην εκκινηση,δοκιμασα και να βγαλω hdmi και ethernet Μηπως παιζει τιποτα με αυτα αλλα και παλι το εκανε.Υπαρχει περιπτωση να ειναι παροδικο η να παω για αλλαγη?.

Re: Samsung ps51e500 σβηνει

Δεν είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση...

Λογικα δεν δινουν τα χρηματα πισω ετσι?Το θεμα ειναι οτι τελευταιο κομματι οποτε δεν γινεται να αντικατασταθει με ιδιο μοντελο αρα λογικα θα μου δωσουν πιστωτικο για κατι αλλο.Απο συσκευασια τα εχω ολα,απλως εχω ανοιξει τα manual να τα διαβασω και εχω βγαλει τις ζελατινες απο το πλαισιο της τηλεορασης, δε πιστευω να υπαρχει προβλημα?

Τι ρωτας αν υπαρχει προβλημα και χαζομαρες.Πηγαινε την πισω.Ελεος φετος ο ενας μετα τον αλλο προβλημα απο πανασονικ & samsung.

Γιαννη εγω παντως πανω απο 700-800 ευρω δεν ξαναδινω.Ειδικα μετα απο αυτο που επαθα φετος με τις 6 αλλαγες

Αντε να δω τι θα παρω τωρα,και πανω που ειπα οτι επεσα σε καλο πανελ αφου δεν ειχε καθολου ir ουτε αυτο που αναφεραν για αυξηση φωτεινοτητας(τουλαχιστον δεν το παρατηρησα) ουτε ενοχλητικο Buzzing.

Γιαννη εγω παντως πανω απο 700-800 ευρω δεν ξαναδινω.Ειδικα μετα απο αυτο που επαθα φετος με τις 6 αλλαγες

Στα λόγια μου έρχεσαι , παίρνεις μια πλάσμα 50-51" με 700 ευρώ ή μια LED LCD 46-47" και τέλος.

Από εκεί και πέρα είτε καεί καμία ημέρα , είτε πετάξουν τα παιδιά κανένα παιχνίδι πάνω στην οθόνη και την σπάσουν ... κλάιν μάιν που λέτε και στην Βόρεια Ελλάδα...