Samsung PS51E6500ES vs Sony KDL-40HX850

cygamer

New member
4 May 2012
8
Παιδια ποια απο τις 2 θα επιλεγατε. Πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη χωρις να λαβετε υποψη τις ιντζες....!!!! Βασικα θα την χρησιμοποιώ για να βλεπω ξενες τηλεοπτικες σειρες,ταινιες και γενικα αρχεια βιντεο, ολα απο εξωτερικο δισκο. Δεν καταφερα να τις δω διπλα διπλα αλλα μου αρεσαν και οι 2 και γι αυτο δεν ξερω ποια να αγορασω. Θα εβαζα και την PANASONIC 42ST50 αλλα λογω των προβληματων τους δεν την συγκαταλεγω
Ευχαριστώ

Τι θα πει "χωρίς να βάζουμε ίντσες"?

Δηλαδή γίνεται να συγκρίνουμε το VW Polo με το Opel Insignia?

Είναι εντελώς προφανής η απάντηση.

Ρε φιλε Yperion αφου ειπαμε... χωρις να λαβουμε υποψη τις ιντζες. Ξερω οτι εισαι φαν των Plasma...Με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας για την δουλεια που την θελω. Θα καθομαι στο 1,5μετρο. Καμια φορα οι πολλες ιντζες δειχνουν και τα piχels και η εικονα χαλαει. Θα πηγαινα για την Sony(πιστευω ειναι η καλυτερη απο τις LED) αλλα μιας και στην ιδια τιμη υπηρχε και η samsung την εβαλα εδω μπας και βγαλω ακρη

Αν κάθεσαι στου Ζωγράφου και δεν βρίσκεις εύκολα χώρο να παρκάρεις πάρε το VW Polo.

Είπαμε size does matter αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.

δεν κάνεις μια βόλτα σε ένα κατάστημα να στηθείς στο 1.5 μέτρο και να την παρακολουθήσεις????

χμμ αν μιλάμε για θέαση hd υλικού δεν θα την απέρριπτα με ελαφρά την καρδία αλλά θέλω να κάνω αύριο κάτι υπολογισμούς. για sd είσαι κοντά.

Για απόσταση 1,5 μέτρα; Κρίμα την TV και τα χρήματα που θα δώσεις. Το κυριότερο, κρίμα για τα μάτια σου...

Η αποσταση διορθώνετε. Τώρα φτιανω το διαμερισμα. Ανετα γινεται 3μετρα. Θα ειναι ειτε 1,5μετρο ειτε 3μετρα. Οποτε αν αποφασισω για τηλεοραση θα αποφασισ και την διαρυθμιση

Για 3 μέτρα παίρνεις και την 55HX850 , στο 1.5 μέτρο πάρε την 40".

H 6500 είναι η ενδιάμεση λύση και οικονομικά και από άποψη μεγέθους.