Kριμα ειναι πανο αλλα και τι να κανεις,απ το να βλεπω αυτα τα αισχη στο panel καλυτερα να της βαλουνε χερι!Αν και πιστευω οτι και το καινουριο παλι καποιο θεμα θα εχει και παει λεγοντας αυτη η μ@λ@κι@.Μακαρι να ειναι οκ,σημερα την πηρανε
Η αλλαγη panel εγινε προχθες και το αποτελεσμα το ιδιο και χειροτερο.Περα απο τις καθετες γραμμες που υπαρχουν ακριβως στο ιδιο σημειο και σε αυτο το panel υπαρχουν και αλλες που φαινονται λιγοτερο οι οποιες βρισκονται σε ολο το μηκος απ την μια ακρη εως την αλλη!Μετα εχουμε και λιγο dirty screen σε καποια σημεια οποτε παμε καλα δεν του λειπει τιποτα!Pixelakia προβληματικα κατα ενα περιεργο τροπο δεν εχει κανενα!!Να προσθεσω οτι σε δοκιμη που εκανα σε σκοτεινο πλανο αν πλησιασεις κοντα στους 20 ποντους απ την οθονη φαινονται αχνα και καποια γραμματα μεσα σαν να εχει αφησει ir.Δε ξερω μπορει εκει που την ειχαν στο service να την ειχανε στησει για ψυχαγωγια.Η απαντηση απ το service πριν ερθει η tv σπιτι ειναι οτι ελεγχθηκε το νεο panel και ειναι μια χαρα..!!!Φυσικα ο ελεγχος απο εκει γινεται σε κανονικες συνθηκες φωτισμου και με τα ρυθμιστικα αντιθ-φως κυψελης κ.λ.π στα κοκκινα!!Χαιρω πολυ ετσι ναι μια χαρα ειναι ολα τα panel οχι μονο της samsung.Tα χω παρει οσο δε παει μ'αυτη την κατασταση και πηρα τηλ. στα κεντρικα να μιλησω με καποιον για να τελειωνουμε επιτελους μ'αυτο τo θεμα.Μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουνε μαζι μου και περιμενω.Εχω αλλαξει 4 tv μεχρι τωρα(polakis σε φτανω..) η καθε μια με το δικο της ξεχωριστο προβλημα.Εχει καταντηση αηδια το ολο θεμα και οι απαντησεις της εταιριας ειναι οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα και ειδικα στη τελευταια περιπτωση με το panel της 64αρας μου το'φεραν ετσι οτι σα να μου κανανε και χαρη που μου το αλλαξανε.Παιδια μην τους αφηνετε να μας βλεπουν σα προβατα και να μας κανουν οτι θελουν λεγοντας μας οτι ολα ειναι φυσιολογικα και μεσα στα πλαισια της τεχνολογιας.Εμεις βεβαια τους εχουμε κανει ετσι που δεν πιεζουμε για να διεκδικησουμε τα αυτονοητα.Εγω παντως θα κανω οτι ειναι δυνατον για να "υπερασπιστω" τα 2,500 χιλιαρικακια που εδωσα κι ας λενε αυτοι οτι θελουνε οτι ολα ειναι μια χαρα κι οτι ετσι ειναι οι τηλεορασεις μας
Λοιπον μπορει να φανει περιεργο αλλα εδω και μια βδομαδα που μου εφεραν την tv με το νεο panel εκανα το εξης και οι οποιες ανομοιομορφιες εχουν μειωθει αρκετα!!Την ιδεα μου την εδωσε καποιος στη δουλεια που πιασαμε τυχαια κουβεντα και ειχε στη κατοχη του μια panny GT50.Ειχε κι αυτος λιγο vertical banding οταν την πηρε και του ειπε καποιος απο την panasonic να στρωσει την tv παιζοντας break in με ολα τα ρυθμιστικα στο full και οχι στα χαμηλα οπως κανουμε οι περισσοτεροι.Την εστρωσε μονο 150 ωρες μιας και το φαινομενο μειωθηκε παρα πολυ σε σημειο να φαινεται μονο σε χρωμ. καρτελα κι αυτη σε "αντιξοες"ρυθμιστικες συνθηκες.Στη θεαση ταινιων,ουρανου περισσοτερο και λιγο στο ποδοσφαιρο εκει δεν φαινεται πλεον τιποτα μου ειπε.Εγω εχω γραψει περιπου 80 ωρες με το break in και η διαφορα με της πρωτης μερας που μου εφεραν την tv με το καινουριο panel ειναι μεγαλη.Ρωτωντας τον ενα και μοναδικο "Μανωλη" του forum αν ειναι εφικτο να γινει αυτο μου απαντησε οτι αν το προβλημα με τις γραμμες οφειλεται στην οδηγηση του panel τοτε οχι δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει αυτη η λυση,αν οφειλεται σε κατι αλλο τοτε ολα ειναι πιθανα.Επισης μου ειπε οτι αν δεν μ'ενοχλει να την κρατησω γιατι δυσκολο εως απιθανο να βρω "καθαρο" panel.Εγω περιμενω να γραψει κι αλλες ωρες το panel να δω πως θα εξελιχθει η κατασταση θα φωναξω και τον ιδιο σπιτι και να το δει και να της κανει κι ενα calibration.Δε ξερω παιδια εχω γινει ενα με τις γραμμες τοσο καιρο που τα ματακια μου δε με γελανε.Θ'ανεβασω και foto οποτε μπορεσω με τις ιδιες ακριβως εικονες που ειχα στο προηγουμενο panel για να δειτε την διαφορα.Να προσθεσω οτι μιλησα με καποιον κυριο απ την samsung και ενω μου ειπε οτι η tv ειναι μια χαρα και δεν μπορουν να κανουνε κατι εγω του ειπα να ερθει σπιτι ο ιδιος να το δει το μια χαρα..που μου τα λεει απ το τηλεφωνο..Ζητησα να την παρουν πισω την tv και να μην τους ξαναδω/δουνε και να κοπει πιστωτικο να παρω αλλη tv απο αλλη εταιρια μιας και αφου οι γραμμες ειναι μεσα στις προδιαγραφες τοτε με εξαπατησαν γιατι ουτε οι πωλητες το αναφερουν ουτε στα specs της tv ουτε στo manual το γραφουν καπου.Μου ειπε οτι θα στειλει ανθρωπο να την δει και ν'αποφασισουμε τι θα γινει.Εγω θα περιμενω να γραψει καποιες ωρες ακομη η tv με το break in κι αν πανε ολα καλα θα την κρατησω αλλιως πισω και σε αλλο μοντελο,εταιρια.Το break in που γινεται το στρωσιμο ειναι αυτο http://www.eaprogramming.com/ 45 περιπου λεπτων με πολλες αποχρωσεις και οχι αυτο που υπαρχει εδω στο forum μας