Samsung QE Q90RA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι η 1η στις LED τηλεορασεις συμφωνα με το Tvratings ή εχω μπερδεψει τους κωδικους; Εαν ναι, γιατι δεν υπαρχει καθολου κινηση στο συγκεκριμενο θεμα; Παλαιοτερα γινοταν χαμος θυμαμαι. Εχω ακομα την Samsung H7000 και το θεμα της εδω στο φορουμ ηταν δεκαδες σελιδες.

Η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι η 1η στις LED τηλεορασεις συμφωνα με το Tvratings ή εχω μπερδεψει τους κωδικους; Εαν ναι, γιατι δεν υπαρχει καθολου κινηση στο συγκεκριμενο θεμα; Παλαιοτερα γινοταν χαμος θυμαμαι. Εχω ακομα την Samsung H7000 και το θεμα της εδω στο φορουμ ηταν δεκαδες σελιδες.

Σε ποια συγκεκριμένα αναφέρεσαι;
Αν θέλεις βάλε το link.

Σε ποια συγκεκριμένα αναφέρεσαι;
Αν θέλεις βάλε το link.
Στην q90 όπως λέει και το νήμα. Neo QLED. Μάλλον είναι αρκετά ακριβή για να την έχουν αρκετά άτομα; Βλέπω περισσότερες επιλογές προς Σόνυ.

Στην q90 όπως λέει και το νήμα. Neo QLED. Μάλλον είναι αρκετά ακριβή για να την έχουν αρκετά άτομα; Βλέπω περισσότερες επιλογές προς Σόνυ.
Αυτο ειναι το νήμα για την προπέρσινη Q90R (model 2020), εσυ αναφέρεσαι στην φετινή QN90A, ή αλλιώς Neo Qled.. Επίσης όταν για μια τηλεόραση γράφουνται 10αδες σελίδες δε σημαίνει απαραίτητα οτι ειναι η καλύτερη, είναι απλα πολύ εμπορική για κάποιους λόγους. Το ιδιο, όταν δεν γράφεται σχεδόν τίποτα (οπως πχ εδω για την q90 που ηταν πολυ καλη τηλεόραση) , δε σημαίνει ότι δεν αξίζει, απλα δεν την πήραν πολλοί.