Ίσως. Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Και μάλιστα μετά την τελευταία αναβάθμιση το έκανε και τις 2 φορές αν θυμάμαι καλάΑυτό φαίνεται σαν bug λογισμικού.
Ίσως. Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Και μάλιστα μετά την τελευταία αναβάθμιση το έκανε και τις 2 φορές αν θυμάμαι καλάΑυτό φαίνεται σαν bug λογισμικού.
Ισχυει οτι χανεις τις ρυθμισεις που εχεις κανει οπως γραφει; εχω κανει καλιμπρεισον κ φοβάμαι να την περασω λογω αυτουΠαιδιά υπάρχει νέο update
Και αυτή την φορά το βρίσκει και μέσω internet (online ota). Αναφερουν στα ξενα site διορθώσεις στο game mode (local dimming) και επίσης φτιάχνει τους υπότιτλους ώστε όταν εμφανίζονται να μην φωτίζεται τόσο η οθόνη (blooming). Εγώ ήδη το πέρασα. Απλά θέλω να δω αν όντως όλα αυτα ισχύουν.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχυει οτι χανεις τις ρυθμισεις που εχεις κανει οπως γραφει; εχω κανει καλιμπρεισον κ φοβάμαι να την περασω λογω αυτου
Τις ρυθμίσεις δεν τις χάνει αλλά αν αλλάξει λόγω της αναβάθμισης η εικόνα ώστε να δείχνουν αλλιώς οι ρυθμίσεις σου δεν γνωρίζω. Πάντως εγω διαφορά δεν εχω αντιληφθεί ακόμα.Ισχυει οτι χανεις τις ρυθμισεις που εχεις κανει οπως γραφει; εχω κανει καλιμπρεισον κ φοβάμαι να την περασω λογω αυτου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.