Samsung QE65Q70T τη χτυπάμε ή περιμένουμε;

djkaz21

New member
3 June 2010
5
Καλησπέρα παιδια,εχω καταλήξει στην αγορα της Samsung QE65Q70T.Μετα απο λιγο ψαξιμο και συγκριση με την SONY 65XH9096 κατεληξα σε αυτη.Η χρηση της εκτος απο υην καθημερινη χρηση ολης της οικογενειας προοριζεται σε θεαση Netflix κυριως και λιγο μπαλας κατα τις βραδυνες ωρες.Η αποσταση θεασης ειναι 2,5 - 3μ.Νομιζω εχω επιλεξει σωστα τη συγκεκριμενη και το ερωτημα ειναι αν θα πεσει πιο κατω απο τα 979ε ή να τη χτυπησω απο τωρα ?

Re: Samsung QE65Q70T Τη χτυπάμε ή περιμενουμε ?

Η TV είναι μια χαρά για τη χρήση που θες. Εγώ επέλεξα την Q60T γιατί δεν βλέπω καθόλου αθλητικά...
Προτείνω να περιμένεις μέχρι και τις 27. Μέχρι τότε αποκλείεται να ανέβει η τιμή, μόνο να πέσει (αν πέσει).

Η TV είναι μια χαρά για τη χρήση που θες. Εγώ επέλεξα την Q60T γιατί δεν βλέπω καθόλου αθλητικά...
Προτείνω να περιμένεις μέχρι και τις 27. Μέχρι τότε αποκλείεται να ανέβει η τιμή, μόνο να πέσει (αν πέσει).
Άσχετο με το θεμα αλλα είδα τη φωτο προφιλ σου με τον
Amstrad 464 :) Τον έχεις ακομα?
Εχω τον 6128. Εχω φτιάξει και ενα θεμα για Emulator.. Εχω βίντεο στο κανάλι μου
https://youtu.be/oIwWmuo_gtM

Τα λέμε :)

Στον ίδιο ακριβώς προβληματισμό είμαι και εγώ. Έχει σε αρκετές κάποια μείωση αλλα στην Q70 είναι όπως πριν. Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμα καθώς δεν βλέπω κάποια προσφορά και θέλω και επέκταση εγγύησης.

Απάντηση: Re: Samsung QE65Q70T Τη χτυπάμε ή περιμενουμε ?

Άσχετο με το θεμα αλλα είδα τη φωτο προφιλ σου με τον
Amstrad 464 :) Τον έχεις ακομα?
Εχω τον 6128. Εχω φτιάξει και ενα θεμα για Emulator.. Εχω βίντεο στο κανάλι μου
https://youtu.be/oIwWmuo_gtM

Τα λέμε :)

εχω εγω τον 464 :)

Καθώς ενδιαφέρομαι και εγώ για την ίδια τηλεόραση κάνω hijack το νήμα για μερικές ερωτήσεις.
Απόσταση θέασης 2,8 μέτρα , φωτεινότητα δωματίου μεσαία προς χαμηλή, γωνία θέασης μεταβλητή (ανάλογα την χρήση της στιγμής)
Η τηλεόραση θα τοποθετηθεί σε gaming room όπου θα χρησιμοποιείται με τους εξής τρόπους με την παρακάτω προτεραιότητα :
1) Σαν τρίτο Monitoρ (οπότε η θέαση θα γίνεται από το πλάι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα απεικονίζει κάτι βασικό)
2) Σαν βασικό Monitor συνδεδεμένο με PC για single player παιχνίδια όπου η θέαση θα γίνεται από καναπέ απέναντι 2,8 μέτρα).
3) Σε χρήση με PS5 και διάφορες άλλες κονσόλες
4) Netflix, Amazon κτλ , You tube , PLEX
5) Καθημερινή τηλεόραση Digea
Δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για αθλητικά (πολύ σπάνια) , επίσης καθώς χρησιμοποιώ συνήθως ακουστικά καλό θα είναι η τηλεόραση να έχει Bluetooth για ακουστικά.
Σύμφωνα με τα παραπάνω αρχικά σκεφτόμουνα την CX αλλά καθώς η tv θα είναι και στατικό monitor την απέκλεισα λόγο φόβου Burn in (επίσης δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά) . Επειδή έθεσα ένα budget στα 1000 κάτω κατέληξα στην Samsung QE65Q70T ή στην Samsung QE55Q80TA .
Το ερώτημα είναι να πάω για τις ίντσες ή για τα έxtra της Q80 ?
Επίσης για παρόμοιά χρήση με την παραπάνω έχει κανείς άποψη για την TCL 55P715 ?? Καθώς ένα φίλος είναι σε παρόμοια αναζήτηση με εμένα αλλά με μικρότερο budget

Αν κρίνω απο την τιμή που πήρα τη 65Q90T με τα προωθητικά πρίν κανά μήνα στη θέση σας θα περίμενα λίγο ακόμα μη τυχόν και παίξουν πιο δυνατές προσφορές. Amstrad 6128 πρασινη οθόνη εδώ, δηλώνω παρόν :)

Αν κρίνω απο την τιμή που πήρα τη 65Q90T με τα προωθητικά πρίν κανά μήνα στη θέση σας θα περίμενα λίγο ακόμα μη τυχόν και παίξουν πιο δυνατές προσφορές. Amstrad 6128 πρασινη οθόνη εδώ, δηλώνω παρόν :)
Χαχα.. Καποιο υποφορουμ για amstrad πρέπει να κάνουμε εδω μεσα.. :)

Πόσο την πήρες ?

Πόσο την πήρες ?

Την 65Q90T την πλήρωσα 1799 ευρώ. Έτρεχαν όμως παράλληλα δύο προωθητικά . Ένα απο Samsung Hellas αξίας 250 ευρώ που το περιμένω να μου έρθει κουπόνι, συν 30% την αξίας της αγοράς σε πόντους Go4more πρόμο της Εθνικής/media markt. Αυτό αντιστοιχεί σε 539 ευρώ που και αυτά τα περιμένω ως πόντους επιβράβευσης στο λογαριασμό μου. Έπρεπε να μπουν 16/11 αλλά ακόμα τους περιμένω. Φαντάζομαι αργά η γρήγορα θα λυθεί το θέμα μου.. Άρα για να είμαι ακριβής έδωσα/δέσμευσα ένα μεγάλο ποσό(1799) που με τις επιστροφές που θα λάβω θα μου επιστραφούν 789 ευρώ για μελλοντικές αγορές.

Μήπως είσαι ο Dartmed απο το MMO Cult που έβλεπα παλιά?

Επί του θέματος και επειδή το σύνολο των προωθητικών που αναφέρεις δεν ξέρω αν θα παίξει. Με αυτά που αναφέρω παραπάνω θα είμαι εντάξει με την ίντσες q70 ?

Με αυτά που εχω δει μάλλον για τις δικές λου ανάγκες δεν κερδίζω κάτι φοβερό με q80, q90. Όσο για το local dimming δεν το έχω δει στις συγκεκριμένες αλλά σε άλλες που έχω δει η ασπριλα που δημιουργεί δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να οφειλόταν και στην κακή εφαρμογή στις τηλεοράσεις που το έχω δει (lg) κατά βάση.

Επί του θέματος και επειδή το σύνολο των προωθητικών που αναφέρεις δεν ξέρω αν θα παίξει. Με αυτά που αναφέρω παραπάνω θα είμαι εντάξει με την ίντσες q70 ?

Με αυτά που εχω δει μάλλον για τις δικές λου ανάγκες δεν κερδίζω κάτι φοβερό με q80, q90. Όσο για το local dimming δεν το έχω δει στις συγκεκριμένες αλλά σε άλλες που έχω δει η ασπριλα που δημιουργεί δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί να οφειλόταν και στην κακή εφαρμογή στις τηλεοράσεις που το έχω δει (lg) κατά βάση.

Χαχα έχω μνήμη ! να σαι πάντα καλά!

Λοιπόν το θέμα είναι οτι δε παίζω παιχνίδια τελευταία. Και εγώ θα πάρω κάποια στιγμή next gen κονσόλα αλλά προς το παρόν δε μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ για τη χρήση που περιγράφεις. Έχω την αίσθηση οτι θα πήγαινα για τις ίντσες σε σχέση με τα specs και διαβάζω πολύ καλά σχόλια για την Q70T γενικότερα. Στα "χαρτιά" λοιπόν η q70 μου φαίνεται μια καλή εναλλακτική της CX εφόσον σε ανησυχεί το burn in και θα την κοίταζα πολύ σοβαρά. Btw θεωρώ την τιμή της στις 85" μπόμπα αυτή τη στιγμή...

Απάντηση: Re: Samsung QE65Q70T Τη χτυπάμε ή περιμενουμε ?

Καθώς ενδιαφέρομαι και εγώ για την ίδια τηλεόραση κάνω hijack το νήμα για μερικές ερωτήσεις.
...
1) Σαν τρίτο Monitoρ (οπότε η θέαση θα γίνεται από το πλάι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα απεικονίζει κάτι βασικό)
2) Σαν βασικό Monitor συνδεδεμένο με PC για single player παιχνίδια όπου η θέαση θα γίνεται από καναπέ απέναντι 2,8 μέτρα)
...
1) Για χρήση σαν τρίτο monitor η Q80T έχει σημαντικά καλύτερες γωνίες θέασης σε σχέση με την Q70T και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση των αντανακλάσεων. Επίσης για αυτή την χρήση μάλλον θα βολεύαν οι 55 ίντσες αντί των 65.
2) Για βασικό monitor στα 2,8 μέτρα, οι 55" είναι πολύ λίγες, οπότε εδώ πλεονεκτεί ξεκάθαρα η Q70T.

Ιεράρχησε ποια εκ των δύο είναι η κύρια χρήση της TV που θα κάνεις εκ των δύο setup και αποφασίζεις αναλόγως.