Samsung,Sony ή μήπως LG?

SigmaDelta

New member
24 November 2007
45
Καλημέρα,χαιρετώ την όμορφη παρέα,ύστερα από πολύ καιρό..!!
Έχω αναλάβει να βρω μια τηλεόραση για τον θείο μου, με budget περί τα 500 Ευρώ.Ο χώρος είναι σαλόνι και η απόσταση θέασης γύρω στα 3 μέτρα.Η θέαση θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά τηλεοπτικό σήμα(κατά 99%) και συγκεκριμένα τους σταθμούς μέσω digea(mpeg4).Μετά από ένα διαδικτυακό ψάξιμο,εντόπισα 3 μοντέλα που κινούνται στο ανωτέρω χρηματικό φάσμα,τα εξής: Samsung LE40B530 499 Ευρώ, Sony 40V5500 499 Ευρώ και LG 42LH4000 579 Ευρώ.
Μελέτησα και τα διάφορα νήματα που σχετίζονται με τα ανωτέρω μοντέλα και θα ήθελα την άποψή σας μεταξύ των τριών.

την samsung την πήρε ο κολλητός μου για το πατρικό του και είναι υπέρευχαριστημένος.
Προσωπικά την θεωρώ πολύ τίμια LCD

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος έχω την εντύπωση ότι η Sony δέν έχει Mpeg4 αλλά Mpeg2.

Η τιμή 579 ευρώ για την LG είναι από Media Markt ή από άλλο κατάστημα ?

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος έχω την εντύπωση ότι η Sony δέν έχει Mpeg4 αλλά Mpeg2.

Η τιμή 579 ευρώ για την LG είναι από Media Markt ή από άλλο κατάστημα ?
Όχι,στο επίσημο site της Sony αναφέρει mpeg4.
Όσο για την LG,στο Media-Markt αναφέρομαι.
Όσο για την Plasma,αναγνωρίζω τα πλεονεκτήματά της,αλλά αν τυχόν εμφανίσει κάποια από τα "κουσούρια" των Plasma,ποιος με ξεπλένει από τον μπάρμπα μετά...!! Είναι και κάποιας ηλικίας και δεν πρόκειται να καταλάβει burn-in και τα σχετικά!!