Samsung T22D390EW Led TV-monitor

Fanfaras

Established Member
19 July 2012
149
Κατ αρχήν συγνώμη αν δεν ποστάρω σε σωστό thread, αλλά δεν βρίσκω πουθενά για TV-monitor (μήπως πρέπει να ανοίξει μια κατηγορία και για οθόνες υπολογιστών?)

Σκέφτομαι να πάρω αυτό το monitor (παίζει γύρω στα 140 - 150 ευρώ). Κατ' αρχήν έχει τύχει κάποιος να το χρησιμοποιεί? Απόψεις?
http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitors/monitortv/LT22D390EW/EN

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1. Αν μπορώ να γράψω απ' ευθείας τηλεοπτικό πρόγραμμα σε στικάκι συνδεδεμένο πάνω στο μόνιτορ. Αν έχω καταλάβει καλά, δεν γίνεται. Υπάρχει άλλο μόνιτορ-tv που να παρέχει αυτή τη δυνατότητα? (απαραίτητα να έχει καλή φωτεινότητα, από 250cd και πάνω)

2. Τι ρυθμό ανανέωσης έχει? 50 ή 60hz??? Αλλού το δίνουν 50 και αλλού 60. Να υποθέσω ότι μεγαλύτερο ρυθμό δεν πρόκειται να βρω σε τέτοια μόνιτορ ε? Τα 50 με 60 hz, έχουν αισθητή στο μάτι διαφορά;

3. Έχει τελικά νόημα να πάρω fullHD monitor σε αυτό το μέγεθος οθόνης; (22 ίντσες)

4. Με d-sub σύνδεση δεν θα έχω fullHD εικόνα από το pc, ε??? (έχω hdmi έξοδο στη κάρτα γραφικών, απλά το ρωτάω εγκυκλοπαιδικά γιατί διαβάζω πολλά προβλήματα με τις hdmi συνδέσεις).

5. Υπάρχει κάποιο καλώδιο HDMI που προτείνετε;

6. Τελικά σε αυτά τα λεφτά, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο μόνιτορ; (πάντα με tv)

Ευχαριστώ πολύ!