- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

SAMSUND64D8000 ΜΕ 2700 ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ρε παιδια αυτες οι εξωφρενικες διαφορες στην τιμη που ωφειλονται?
Πως ειναι δυνατον για το ιδιο μοντελο να εχουμε 600 διαφορα αναμεσα στα καταστηματα ολοι απο τον ιδιο δεν αγοραζουν?

Βλεπω πχ τωρα στο Skroutz
Samsung 64" D8000 απο 2770.00 εως 3399.00
Ενω αλλοι εχουν την 55" D8000 2900

Ρε παιδια αυτες οι εξωφρενικες διαφορες στην τιμη που ωφειλονται?
Πως ειναι δυνατον για το ιδιο μοντελο να εχουμε 600 διαφορα αναμεσα στα καταστηματα ολοι απο τον ιδιο δεν αγοραζουν?

Βλεπω πχ τωρα στο Skroutz
Samsung 64" D8000 απο 2770.00 εως 3399.00
Ενω αλλοι εχουν την 55" D8000 2900

το είδα και εγώ αυτό ειδικά με τις samsung. και να πώ ότι ο πιο φτηνός πουλάει περισσότερο παίρνει καλύτερη έκπτωση από την αντιπροσωπεία και κατεβάζει το κόστος οκ. είναι δυνατόν ένα κατάστημα στο κέντρο της αθήνας να κάνει πιο τρελές πωλήσεις από αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την ελλάδα. τόσο αμερικάνοι γίναμε και ψωνίζει όλη η ελλάδα διαδικτυακά από τον τσάμπα???? προς θεού δεν υπονοώ τίποτα για το συγκεκριμένο κατάστημα που έχει καλές κριτικές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. παω για καφέ μπας και πετύχω κάποιον του φουρλή (πρώην samsung) αν μου εξηγήσει τί παίζει.

Τι να πω δεν ξερω.
Εχω ψωνισει απο εκει φουρνο και φουρνακι κοντα στα 2000 μια χαρα εξυπηρετηση ειχα και κανενα προβλημα αλλα μαλλον θα τον ξαναπροτιμησω.

Παντως η διαφορα +9" - 130 ειναι απιστευτη οπως και η διαφορα των 600 για τις 55"

Τι να πω δεν ξερω.
Εχω ψωνισει απο εκει φουρνο και φουρνακι κοντα στα 2000 μια χαρα εξυπηρετηση ειχα και κανενα προβλημα αλλα μαλλον θα τον ξαναπροτιμησω.

Παντως η διαφορα +9" - 130 ειναι απιστευτη οπως και η διαφορα των 600 για τις 55"

όπα - όπα μπάστα (σασα μπάστα) η μία 55άρα είναι lcd ή άλλη 64άρα είναι πλάσμα

όπα - όπα μπάστα (σασα μπάστα) η μία 55άρα είναι lcd ή άλλη 64άρα είναι πλάσμα

Eχεις δικιο το ειδα γρηγορα και μου διεφυγε.:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ρε παιδιά η D550 σειρά δεν υποτίθεται ότι θα ήταν 100 Hz ? Σύμφωνα πάντως με τα καταστήματα στο Skroutz, είναι 50 Hz. Μάλλον μόνο η D580 θα είναι, από τις κλασσικές CCFL LCD, με συχνότητα ανανέωσης στα 100 Hz...

Δεν ειναι θεμα κοροιδιας.Πολοι αγοραζουν παραεισαγωγεις τηλεορασεις και κυριως απο Κυπρο απο χονδρεμπορα γλυτωνουν το φ.π.α

Δεν ειναι θεμα κοροιδιας.Πολοι αγοραζουν παραεισαγωγεις τηλεορασεις και κυριως απο Κυπρο απο χονδρεμπορα γλυτωνουν το φ.π.α

οκ δεκτό. και πως συμβαίνει αυτός με τη χαμηλότερη τιμή σε samsung να αναγράφει στο προιον εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. τι κάνει αγοράζει την τηλεόραση από κύπρο και την εγγύηση από αντιπροσωπεία???

μπορεί μια παρασαειγαγωγή να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας??? προς θεού δεν αμφισβητώ ρωτάω για να μάθω.

και επίσης γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στις πανασονικ??? που στα 1500 έχουν μια διαφορά τιμής το πολύ 20 ευρώ που δικαιολογείται εν μέρει από το είδος του καταστήματος (ιντερνετικό - βιτρίνα).

πάντως όταν ένα νέο προιον έχει διαφορά τιμής στο πρώτο 10ημερο 20% κάπου μπαίνει ένα θέμα που προβληματίζει τον έρημο τον καταναλωτή. σίγουρα κάποιος κοροιδεύει το θέμα είναι ποιος ο ακριβός η ο φτηνός.

Που το έχεις μάθει αυτό ? Γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να φέρνουν τηλεοράσεις από Κύπρο από τη στιγμή που πωλούνται ακριβότερα από την Ελλάδα και να τις πωλούν εν τέλει φθηνότερα. Έστω και με τη διαφορά του ΦΠΑ που υπάρχει. Δηλάδή δε χρεώνονται μεταφορικά ή μήπως οι τηλεοράσεις έρχονται διά αλληλογραφίας ?

Για το πάνω-πάνω post του @Michalis3 (δεν μπορώ να κάνω 'quote' γιατί γράφω από κινητό) :

Έχω την εντύπωση ότι η D580 είναι η έκδοση της D550 με δέκτη Freeview HD για ορισμένες χώρες. Οπότε εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει Samsung CCFL LCD φέτος με 100Hz... Mόνο Led-Lcd...

Για το πάνω-πάνω post του Michalis3 (δεν μπορώ να κάνω 'quote' γιατί γράφω από κινητό) :

Έχω την εντύπωση ότι η D580 είναι η έκδοση της D550 με δέκτη Freeview HD για ορισμένες χώρες. Οπότε εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει Samsung CCFL LCD φέτος με 100Hz... Mόνο Led-Lcd...

Και εγώ αυτό βλέπω μέχρι τώρα. Ψιλοαπογοήτευση από τη Samsung να μη παρουσιάσει φέτος καμμιά κλασσική LCD με 100 Hz.

Φιλε vas paravas απο την στιγμη που η τηλεοραση αναγραφει την μαρκα της πανω πχ samsung ειναι υποχρεωμενοι να σην φτιαξουν απο οπου και αν την πηρες.Ο φουρλις εκανε τετοιες ιστοριες και δεν τις δεχοταν αν ηταν απο αλλου. Απο την αλλη ειναι και οι ποσοτητα που σηκωνει ο καθενας.Πχ κοινοπρακτικη εισαγωγη.Επισης μεγαλες αλυσιδες καταστηματων παλευουν για τις τιμες.Τους ελεγχει ο αντιπροσωπος και τους λεει ποσο να τισ ριχνουν τις τιμες.Με πολυ μεγαλες πωλησεις υπαρχουν και τα δωρακια (εξτρα τμχ τηλεορασεων με μηδενικο κοστος)κτλ.Οι επιλογη μαρκας ειναι και θεμα κερδους.Ουτε πανασονικ ουτε σονυ,ουτε philips θα δεις ποτε γιατι τα κερδη ειναι για τισ εταιριες και τα καταστημτα βγαζουν ειδικα απο τισ σονυ τιποτα και το τιποτα το εννοω .Η κορεα εχει το ψωμι.Ακομα και το στησιμο να ειναι πρωτη μουρη καποια μαρκα για να μην τα σκασει σε χρηματα στο καταστημα μπορει να στειλει ειδος με μηδενικο κοστος.Δεν βγαζεις ακρη.Ειδικα τωρα με την κριση γινεται το ελα να δεις.

To praktiker δια αλλλογραφιας τις εφερνε η μηπως δεν θυμασαι την διαφορα τιμων