alexioualexios
Established Member
- 19 March 2011
- 120
Απάντηση: Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -
ναι ο τύπος στο 801xxxxx που πήρα τηλέφωνο (κάπου στο εξωτερικό είναι αυτό το τηλέφωνο αλλά χωρίς χρέωση) μου έλεγε τα αρνητικά πάντα σε αντίθεση με τις LCD.
σε ευχαριστώ πολύ και όντως δε γνωρίζω αν ήταν δορυφορικός. Έλεγε tuner : 2
τώρα για το λαπτοπ αν θα το συνδέσω θα είναι μόνο για ταινίες...
πάντως καμία αρβυλιά έχετε για την τιμή; μια τιμή αμερικής που διάβασα είναι στα 1,621 ευρώ αλλά αυτοί έχουν άλλο ΦΠΑ και όχι τόσους εξτρά φόρους...
Μεγαλη καταναλωση ρευματος δεν ισχυει. Μεγαλυτερη απο μια LED/LCD ναι εχουν , γυρω στα 20-30 ευρω το χρονο περιπου η διαφορα.
ναι ο τύπος στο 801xxxxx που πήρα τηλέφωνο (κάπου στο εξωτερικό είναι αυτό το τηλέφωνο αλλά χωρίς χρέωση) μου έλεγε τα αρνητικά πάντα σε αντίθεση με τις LCD.
1) άγνωστο - αναμονή
2) σύνδεση δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά για τί πράγμα - σαν μονιτορ - όχι πολύ ώρα λόγω στατικών εικόνων
3) μια από τα ίδια - ταινίες δορυφορικά ειδησιογραφικά - μπάλα (εγχώρια τέλος) και euroleague
4) o player της samsung είναι από τους καλύτερους της αγοράς κάνει αυτά που θές αλλά σαφώς και ένα εξωτερικό media player θα σου δώσει περισσότερες δυνατότητες
5) λογικά ναι αλλά να μη σε πάρω στο λαιμό μου
6) η 8000 και η 7000 διάβασα ότι θα έχουν επίγειο και δορυφορικό δεκτη
7) από μπροστά θα βλέπεις ή από το πλάι και σε ενοχλεί το πάχος?? θα στην κρατάει κάποιος άλλος ή θα την βάλεις πάνω σε ένα έπιπλο??? η διαφορά στην κατανάλωση δεν είναι άξια λόγου για μένα. ολοι αυτοί που κόπτωνται για την κατανάλωση έχουν 1000άρια τροφοδοτικά στα πισιά τους και κάρτες crossfire
8) μήπως ήταν ο δορυφορικός????
καλές αγορές και περαστικά
σε ευχαριστώ πολύ και όντως δε γνωρίζω αν ήταν δορυφορικός. Έλεγε tuner : 2
τώρα για το λαπτοπ αν θα το συνδέσω θα είναι μόνο για ταινίες...
πάντως καμία αρβυλιά έχετε για την τιμή; μια τιμή αμερικής που διάβασα είναι στα 1,621 ευρώ αλλά αυτοί έχουν άλλο ΦΠΑ και όχι τόσους εξτρά φόρους...
Last edited: