- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Απάντηση: Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Μεγαλη καταναλωση ρευματος δεν ισχυει. Μεγαλυτερη απο μια LED/LCD ναι εχουν , γυρω στα 20-30 ευρω το χρονο περιπου η διαφορα.

ναι ο τύπος στο 801xxxxx που πήρα τηλέφωνο (κάπου στο εξωτερικό είναι αυτό το τηλέφωνο αλλά χωρίς χρέωση) μου έλεγε τα αρνητικά πάντα σε αντίθεση με τις LCD.

1) άγνωστο - αναμονή
2) σύνδεση δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά για τί πράγμα - σαν μονιτορ - όχι πολύ ώρα λόγω στατικών εικόνων
3) μια από τα ίδια - ταινίες δορυφορικά ειδησιογραφικά - μπάλα (εγχώρια τέλος) και euroleague
4) o player της samsung είναι από τους καλύτερους της αγοράς κάνει αυτά που θές αλλά σαφώς και ένα εξωτερικό media player θα σου δώσει περισσότερες δυνατότητες
5) λογικά ναι αλλά να μη σε πάρω στο λαιμό μου
6) η 8000 και η 7000 διάβασα ότι θα έχουν επίγειο και δορυφορικό δεκτη
7) από μπροστά θα βλέπεις ή από το πλάι και σε ενοχλεί το πάχος?? θα στην κρατάει κάποιος άλλος ή θα την βάλεις πάνω σε ένα έπιπλο??? η διαφορά στην κατανάλωση δεν είναι άξια λόγου για μένα. ολοι αυτοί που κόπτωνται για την κατανάλωση έχουν 1000άρια τροφοδοτικά στα πισιά τους και κάρτες crossfire
8) μήπως ήταν ο δορυφορικός????

καλές αγορές και περαστικά

σε ευχαριστώ πολύ και όντως δε γνωρίζω αν ήταν δορυφορικός. Έλεγε tuner : 2
τώρα για το λαπτοπ αν θα το συνδέσω θα είναι μόνο για ταινίες...

πάντως καμία αρβυλιά έχετε για την τιμή; μια τιμή αμερικής που διάβασα είναι στα 1,621 ευρώ αλλά αυτοί έχουν άλλο ΦΠΑ και όχι τόσους εξτρά φόρους...

Last edited:
να ρωτήσω και κάτι άλλο. ο επίσημος διανομέας της Ελλάδας είναι
Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ Α.Ε
Λεωφ. Κηφισίας 280, 2ος όροφος, Χαλάνδρι, Αθήνα.
Τηλ: 2130163800
έχει κανείς καμία εμπειρία το τι σόι τιμές έχει εκεί; Δηλαδή αν είναι π.χ. από τις πιο φθηνές ή αν είναι φαρμακείο; Αν θα έρθει το καινούργιο μοντέλο λογικά δε θα το φέρει πρώτα αυτή;

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

να ρωτήσω και κάτι άλλο. ο επίσημος διανομέας της Ελλάδας είναι
Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ Α.Ε
Λεωφ. Κηφισίας 280, 2ος όροφος, Χαλάνδρι, Αθήνα.
Τηλ: 2130163800
έχει κανείς καμία εμπειρία το τι σόι τιμές έχει εκεί; Δηλαδή αν είναι π.χ. από τις πιο φθηνές ή αν είναι φαρμακείο; Αν θα έρθει το καινούργιο μοντέλο λογικά δε θα το φέρει πρώτα αυτή;

δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις από εκεί ή αν θα σε στείλει σε κάποιο retailer. το επισκεύθηκα πρόσφατα και έχει έκθεση αλλά χωρίς τιμές. κάνει έκπτωση στους retailers οι οποίοι βάζουν κάποιο κέρδος και πουλάνε. από εκεί θα την πάρεις λογικά με τιμή αντιπροσωπείας και όχι τη street η οποια είναι αισθητά χαμηλότερη.

αυτή ήταν η εμπειρία μου με αγορά samsung από φουρλή αλλά και για αγορά ενισχυτή από το νάκα παλαιότερα πριν κάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα. μια βόλτα από εκεί πάντως δεν βλάπτει. είναι όπως ανεβαίνεις δεξιά πριν την στροφή (υπογεια) προς χαλάνδρι - νέα ιωνία.

θα την επισκεφτώ μάλλον την Πέμπτη. πάντως περίμενα να μπορεί κάποιος να αγοράσει και σίγουρα περίμενα μειωμένες τιμές λόγω το ότι η Samsung αυτο-αντιπροσοπεύεται στην Ελλάδα. Έτσι άκουσα στο ηχογραφημένο μήνυμα όταν τους κάλεσα. Σε ευχαριστώ πάντως.

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Παίζει και μη ενσωματομένους υπότιτλους.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση extra?
Παίζει με ενσωματωμένους, αλλά σε όσες ταινίες έχω τους υπότιτλους σε ξεχωριστό φάκελο δεν μου τους παίζει, ενώ στον υπολογιστή δεν έχω πρόβλημα, τους ενσωματώνει μόνο του.

Μήπως πρέπει να κάνω κάνα update, να περάσω firmware κλπ? Από τα τέλη Δεκέμβρη που την έχω δεν έχω βάλει κάποιο από τα firmware που υπάρχουν. Φταίει αυτό ή κάτι δεν κάνω καλά?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση extra?
Παίζει με ενσωματωμένους, αλλά σε όσες ταινίες έχω τους υπότιτλους σε ξεχωριστό φάκελο δεν μου τους παίζει, ενώ στον υπολογιστή δεν έχω πρόβλημα, τους ενσωματώνει μόνο του.

Μήπως πρέπει να κάνω κάνα update, να περάσω firmware κλπ? Από τα τέλη Δεκέμβρη που την έχω δεν έχω βάλει κάποιο από τα firmware που υπάρχουν. Φταίει αυτό ή κάτι δεν κάνω καλά?

Ευχαριστώ

καλημέρα σου,
ίσως να είναι και χαζομάρα αλλά τους υπότιτλους πρέπει να τους έχεις στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα ακριβώς. στο επισημαίνω επειδή λες ότι τους έχεις σε ξεχωριστό φάκελο.

διαθέσιμα τα νέα μοντέλα plasma της Samsung

καλημέρα παιδιά.
περιμένω εναγωνίως τις καινούργιες τηλεοράσεις plasma 51" μιας και θα την πάταγα για λίγες μέρες και θα έπαιρνα την C9000 50".

έτσι έψαχνα σε άλλες χώρες

δείτε εδώ τα δύο λινκ και τις πολύ χαμηλές τιμές (άραγε γιατί; )

51inch-_170_2.jpg

[URL="http://www.samsung.com/us/video/tvs/PN51D490A1DXZA"]NEW! 51" Class (51.0" Diag.) Plasma 490 Series[/url]

[URL="http://www.samsung.com/us/video/tvs/PN51D450A2DXZA"]NEW! 51" Class (51.0" Diag.) Plasma 450 Series[/url]

περισσότερα εδώ...
http://www.samsung.com/us/video/tvs

Last edited:
Re: διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Samsung

Δεν είναι FullHD τα συγκεκριμένα μοντέλα, γι' αυτό και οι χαμηλότερες τιμές... ;)

Απάντηση: διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Samsung

χμμμμμ πράγματι... και σε ευχαριστώ.
το καλό είναι ότι έστω και αυτά βγήκαν στην αγορά...
Άρα τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα στην Αμερική έως τέλος της εβδομάδας
(αν δε θα έχουμε κανα πυρηνικό δυστύχημα)

:party:

Απάντηση: διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Samsung

από σήμερα το πρωί είναι διαθέσιμα στην Αμερικανική αγορά 8 μοντέλα LED τηλεοράσεων

NEW! 55" Class (54.6" Diag.) LED 8000 Series Smart TV UN55D8000YF

NEW! 55" Class (54.6" Diag.) LED 7000 Series Smart TV UN55D7000LF

NEW! 46" Class (45.9" Diag.) LED 6400 Series Smart TV UN46D6400UF

NEW! 55" Class (54.6" Diag.) LED 6300 Series Smart TV UN55D6300SF

NEW! 55" Class (54.6" Diag.) LED 6000 Series Smart TV UN55D6000SF

NEW! 40" Class (40.0" Diag.) 5500 Series 1080p LED HDTV UN40D5500RF

NEW! 32" Class (31.5" Diag.) 4000 Series 720p LED HDTV UN32D4000ND

NEW! 19" Class (18.5" Diag.) 4000 Series 720p LED HDTV UN19D4000ND

εν αναμονή για τα πλάσματα....

Παιδιά καλησπέρα.

Εχω μια ερωτηση. Εχω βρει την PS50C6900 στα 1099Ε καινούρια και ημουν έτοιμος να την αγοράσω μέχρι που διάβασα για τις νεες της σειράς D που έρχονται.

Την C6900 την εχει ένας φίλος και μου λεει μονο τα καλυτερα.

Ποια η άποψη σας; Να χτυπησω την 6900, η να περιμενω τις καινουριες;

Λιγη βοηθεια θα ητανε ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Παιδιά καλησπέρα.

Εχω μια ερωτηση. Εχω βρει την PS50C6900 στα 1099Ε καινούρια και ημουν έτοιμος να την αγοράσω μέχρι που διάβασα για τις νεες της σειράς D που έρχονται.

Ευχαριστώ.

και εγώ ήταν να πάρω την C9000 και ευτυχώς μπήκα και είδα ότι έρχονται οι καινούριες. Επειδή δεν έχω κάποιο θέμα με τα χρήματα αυτή τη στιγμή θα πάρω την καινούργια.

Αν δεν έχεις θέμα με τα λεφτά περίμενε την καινούργια, αλλά και αν σου βγει πολύ ακριβή η καινούργια σίγουρα θα έχει πέσει και άλλο η παλιά.

Παιδιά καλησπέρα.

Ευχαριστώ.

Σου προτείνω,εκτός των άλλων,να κάνεις την αγγαρεία να πας στο
σπίτι του φίλου σου και να δεις την C6900 με τα δικά σου μάτια.
Η δεύτερη αγγαρεία θα είναι να δεις και την σειρά D,όταν αυτή
φτάσει στα καταστήματα.Τότε,συνεκτιμώντας και αυτά που εδώ
μέσα έμαθες,εσύ θα αποφασίσεις.

Samsung UE46D7000 Review:

36_10671_2.jpg

Cinema mode contrast ratio

UE46D7000_contraste_mesure.jpg

Colour reproduction in Cinema mode

UE46D7000_de_cali.jpg

ΥΠΕΡ:

-Great picture in 2D and 3D

-Accurate colour reproduction (average deltaE: 2.4) and high contrast (ratio: 2610:1)

-Powerful Motion Plus 800 Hz filter

-Backlit remote control

-Low energy consumption: 89 W

KATA:

-Glossy screen picks up reflections

-Viewing angles too narrow

-
Remote pretty basic

-Crosstalk more visible than with plasma TVs

-Clouding on our test unit

http://www.digitalversus.com/samsung-ue46d7000-p364_10715_36.html