- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Πολυ ωραιες οι τεχνικες αναλυσεις δεν λεω αλλα, αξιζει η τηλεοραση να την παρουμε ναι η ου.
Συμφωνα με αυτα που διαβασα στο fullhd, αξιζει.
Ποσο αξιοπιστο θεωρειται το συγκεκριμενο site κατα την γνωμη σας?

Πολυ ωραιες οι τεχνικες αναλυσεις δεν λεω αλλα, αξιζει η τηλεοραση να την παρουμε ναι η ου.
Συμφωνα με αυτα που διαβασα στο fullhd, αξιζει.
Ποσο αξιοπιστο θεωρειται το συγκεκριμενο site κατα την γνωμη σας?

Αν "αξιζει" μια τηλεοραση δεν φαινεται απο ενα τεστ.

Κρινεται απο την τιμη που εχει σε σχεση με απόδοση και αλλα ανταγωνιστικα μοντελα , αν ειναι το καταλληλο μεγεθος πχ. 46" για 4 μετρα ειναι μικρη και χανεις το πλεονεκτημα της καλυτερης υποτειθεται εικονας γιατι δεν θα μπορεις να διακρινεις την διαφορα κτλ κτλ.

Κρινεται απο την τιμη που εχει σε σχεση με απόδοση και αλλα ανταγωνιστικα μοντελα , αν ειναι το καταλληλο μεγεθος πχ. 46" για 4 μετρα ειναι μικρη και χανεις το πλεονεκτημα της καλυτερης υποτειθεται εικονας γιατι δεν θα μπορεις να διακρινεις την διαφορα κτλ κτλ.

Εγω παλι, πανω που ημουνα πλασμα "δαγκωτο"....μου βγαλατε τις μετρησεις οτι θεωρητικα η LED πλησιαζει την πλασμα σε αποδοση και με μπλεξατε.
Και επειδη δε καλυπτομαι με 46 ιντσες...εκει που η πλασμα ειχε 51 και θα ημουν οκ....τωρα θα πρεπει να παω σε 55 αμα ειναι για LED.....και αν κρινω απο την τιμη της 46αρας
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=samsung+d8000

η 55αρα θα ΠΟΝΑΕΙ!

Και ολα αυτα γιατι? Γιατι ειμαι αφηρημενο ατομο και πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα μου μεινει ξεχασμενη η plasma σε στατικη εικονα (πχ να κοιμηθω στον καπανε) και μετα θα την κλαιω!

Τοσο καιρο ειχα να σκεφτομαι οτι εχουν καλυτερη εικονα....αμα ΟΝΤΩΣ πλησιασε η LED (και ελησε και το clouding me to micro dimming.....vxxx ta leftakia moy pane!

Συμφωνο, αυτο ακριβως εννοω.
Καλες οι μετρησεις αλλα αξιζει να την παρουμε συμφωνα με αυτα που αναφερεις ?

και εγω για πλασμα ήμουν, αλλα τελικά θα πάρω την d8000!!!σκεφτόμουν να τη πάρω απο το plaisio αλλα η τιμη θα ειναι στα 2100 και οχι 1899 που τη δίνει το http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=35003&page=full_list τον ξέρει κανείς αυτο το μαγαζί?
γιατι 200 λιγότερα ειναι πολλά

Εγώ θα έλεγα μην βιάζεστε...
Αφήστε να έρθουν τα μοντέλα πρώτα (και LCD και πλάσμα), να τα δούμε με τα ματάκια μας. Συμπεράσματα σε μετρήσεις "reviewer" δεν στέκουν.
Έχουν αρχίσει να μοιάζουν με τους δημοσιογράφους, που σκοπό δεν έχουν να παρουσιάσουν τις ειδήσεις, αλλά να ελέγξουν τις μάζες...

Γιατι ειμαι αφηρημενο ατομο και πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα μου μεινει ξεχασμενη η plasma σε στατικη εικονα (πχ να κοιμηθω στον καπανε) και μετα θα την κλαιω!

Τετοιο θεμα δεν υπαρχει.

As you can see, the burn marks disappeared over time. Still visible after 1 hour 42 min, then they disappeared. In under two hours the plasma returned to normal following exposure to a fixed image for 8 hours. A miracle! The Panasonic Viera TX-P50V10 is as good as new.

http://www.digitalversus.com/panasonic-p50v10-8-hours-p730_8047_93.html

Μετα απο 8 ωρες με την ιδια στατικη εικονα και δεν εμεινε burn in.

Αλλωστε υπαρχει και χρονοδιακοπτης που την βαζεις να κλεινει μετα απο οση ωρα θες.

Τετοιο θεμα δεν υπαρχει.

As you can see, the burn marks disappeared over time. Still visible after 1 hour 42 min, then they disappeared. In under two hours the plasma returned to normal following exposure to a fixed image for 8 hours. A miracle! The Panasonic Viera TX-P50V10 is as good as new.

http://www.digitalversus.com/panasonic-p50v10-8-hours-p730_8047_93.html

Μετα απο 8 ωρες με την ιδια στατικη εικονα και δεν εμεινε burn in.

Αλλωστε υπαρχει και χρονοδιακοπτης που την βαζεις να κλεινει μετα απο οση ωρα θες.

Ναι αλλα αυτο αφορα την ΠΑνασονικ...και ο ιδιος ο συγγραφεας το θεωρει ως "θαυμα"...

Λίγο offtopic αλλά με εντυπωσιάζει η διάθεση που έχουν μερικά παιδιά να "επενδύσουν" 2 και 3 χιλιάδες ευρώ για μια τηλεόραση, στις εποχές που ζούμε. Αν βγάζει κάποιος 3-4 χιλιάρικα το μήνα βέβαια είναι πιο εύκολο αλλά και πάλι, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα στο άμεσο μέλλον για να ρίχνουμε τόσο εύκολα χρήματα για τέτοιου είδους αγορές.
Φαντάζομαι ότι για κάποιους αυτά που γράφω είναι υπερβολικά, ελπίζω η πραγματικότητα στο μέλλον να με διαψεύσει.

Δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων η απόφαση για το αν θα δώσει κάποιος 2-3 χιλιάδες ευρω για να πάρει μια tv αλλα θέμα προτιμησεων. Άλλος τα ρίχνει στο αυτοκίνητο, άλλος στα μπουζούκια και παει λέγοντας.

Πάντως αυτή η φωτογραφία:

spurielato.jpg

δεν δείχνει ότι τα SPVA έχουν απαλλαγεί από τις μπλε/μοβ αποχρώσεις.

Συγνωμη αλλα στην Αμερικη θα παει το microdimming plus και σε εμας τους ταλαιπωρους με microdimming.To δειγμα του Μανου κατα 90% ηταν απο κορεα θα ειχε microdimming plus.Γι αυτο τωρα θα παρει την ευρωπαικη εκδοση σε 46αρα

Πάντως αυτή η φωτογραφία:

δεν δείχνει ότι τα SPVA έχουν απαλλαγεί από τις μπλε/μοβ αποχρώσεις.

Και πως ξερουμε οτι εχει τραβηχθει σωστα η φωτογραφια?

Μπορει να πεφτει φως πανω , μπορει να ειναι μοβ η μπαρα που φαινεται κτλ κτλ.

Μην βγαζουμε τοσο ευκολα συμπερασματα.

Αλλα και μωβ να ειναι ετσι και αλλιως η γωνια θεασης σε ολες τις LED ειναι μικρη οποτε κανεις δεν καθεται να βλεπει απο το πλαι ωστε να τον ενοχλει.

Ναι, γενικά δεν ενοχλεί όταν είσαι σε μικρές γωνίες, αλλά παραμένουν ο μόνος τύπος πάνελ με αυτό το θέμα...

Έχω την εντύπωση ότι το microdimming είναι απλώς επεξεργασία εικόνας, με τις 4000 ζώνες τοπικού ελέγχου του gamma, ενώ το microdimming plus, συνδυάζει μαζί και spot dimming του οπίσθιου φωτισμού, à la C8000...

Και εμεις φιλε jl θα παρουμε το μοντελο που θα λειπει το plus και θα μας το βαλουν του χρονου στην ε8000 λογικα ε;