-SAMSUNG TV Line-up 2012-

Samsung 55ES9500

oled-tv.jpg

......Η Samsung την παρουσίασε στην Κορέα, άνοιξε νέο κωδικό 'ES9500' και δήλωσε ότι έχει δρομολογηθεί η παραγωγή της.....

http://www.fullhd.gr/hdtvs/oled-tv/13426-samsung-55es9500.html

165/0=8.150.000

Ωραία μαθηματικά τους μαθαίνουν στη Γαλλία... :laugh:

Είναι κβαντικό το κομπιουτεράκι, τι το πέρασες, Ελλάδα που έχουμε μείνει ακόμα στα ηλεκτρονικά; :flipout:

Εγώ κρατάω την αντίθεση ANSI που είναι γύρω στο 2000:1.

Και πάλι σχετικά χαμηλό νούμερο αλλά όχι επιπέδου IPS.

E, ας μην είμαστε και υπερβολικοί, δεν είναι και χαμηλό νούμερο τα 2000:1 για ANSI, τουναντίον. To κακό είναι ότι το νούμερο αυτό ταυτίζεται και με το native on/off, οπότε για εκεί αποτελεί απλά μια καλή επίδοση...

Απάντηση: Re: -SAMSUNG TV Line-up 2012-

Οι ρημάδες οι πλάσμα(e8000) πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν?

Re: Απάντηση: Re: -SAMSUNG TV Line-up 2012-

Οι ρημάδες οι πλάσμα(e8000) πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν?
έχω παραγγείλει τη samsung 64e 8000 απο electroworld και μου έδωσαν νέα ημερομηνία παραλαβής στην αποθήκη τους , την τρίτη 22/05.είναι δεύτερη φορά που η samsung τους αλλάζει την ημερομηνία. και τι να κάνω? περιμένω..

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7671

Προκειται για μοντελο καινουριας σειρας του 2012;;; Γιατι κατι δν μου κολλαει...

Last edited:
Re: Απάντηση: -SAMSUNG TV Line-up 2012-

Προφανώς έχουν δει τόσα τα μάτια μου με τις τιμες στο θεό και μου φάνηκαν λίγα τα 3500 για την κορυφαια υποτηθεται τηλεοραση της samsung...

Δν αντιλεγω... Απο την περσινη σειρα της 8000 φαινοταν οτι οι παιδικες ασθενειες που ειχε εκεινη η τηλεοραση μεταδοθηκαν και στη νεα es8000...

Να ρωτήσω κάτι... Η Samsung E8000 είναι πολύ χειρότερη από την VT50 και την GT50; Γιατί έχει όλα τα gadgets της LCD σειράς (smart platform, gesture control, camera, κλπ) και είναι και πλάσμα... Μάλιστα με καλά reviews από όσο έχω δει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -SAMSUNG TV Line-up 2012-

έχω παραγγείλει τη samsung 64e 8000 απο electroworld και μου έδωσαν νέα ημερομηνία παραλαβής στην αποθήκη τους , την τρίτη 22/05.είναι δεύτερη φορά που η samsung τους αλλάζει την ημερομηνία. και τι να κάνω? περιμένω..

Πανάκριβη η 64άρα, για την 51 ή 59 σκεφτόμουν, αν ποτέ έρθουν, και άμα είναι κάτω από 2000(την 51 την έχει μόνο το eshop 1750). Από 40άρα lcd που έχω τώρα έλεγα να ανέβω λίγο σε ίντσες, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο πλάσμα μπορώ να πάρω σε αυτά τα μεγέθη και με τόσα χρήματα.

Να ρωτήσω κάτι... Η Samsung E8000 είναι πολύ χειρότερη από την VT50 και την GT50; Γιατί έχει όλα τα gadgets της LCD σειράς (smart platform, gesture control, camera, κλπ) και είναι και πλάσμα... Μάλιστα με καλά reviews από όσο έχω δει...

Εξαρταται ποια ειναι η προτεραιοτητα σου οταν αγοραζεις τηλεοραση.

Αν σου αρεσουν τα μπλιμπλικια τα smart widgets και λοιπες ιστοριες ειναι εξαιρετικη. Αν σου αρεσουν οι νεωτερισμοι τυπου φωνητικες εντολες και λοιπα ειναι αρκετα καλη.Αν την θες για κορυφαια εικονα ΔΕΝ ειναι καλη. Το μαυρο της ειναι χειροτερο και απο την πανυ TX-L*ET50 που λογικα θα επρεπε να την παταει κατα κρατος.

Εχει ομως πολυ καλη κινηση της το αναγνωριζω. Το μαυρο της ομως ειναι τραγικο ....ΤΡΑΓΙΚΟ.

Απάντηση: Re: -SAMSUNG TV Line-up 2012-

Εχει ομως πολυ καλη κινηση της το αναγνωριζω. Το μαυρο της ομως ειναι τραγικο ....ΤΡΑΓΙΚΟ.

Παντως απο τα review και το προσφατο hdtv shootout 2012,που βγηκε τριτη σε "μαυρο" και αν κρινω απο την δικη μου, 63c7000 (μοντ.2010) δεν νομιζω να ειναι τραγικο......