-SAMSUNG TV Line-up 2013-

Απάντηση: Re: -SAMSUNG TV Line-up 2013-

Τέλος πάντων αυτό το θεωρώ παράδειγμα αποτυχημένου σχεδιασμού...

Ξέχασες να βάλεις φωτό από αυτές με τη βάση ελικόπτερο, χταπόδι, κοτοπόδαρο κ.λ.π., τότε που τις φόραγαν οι Αμερικάνικες, θυμάμαι απαράδεκτες τις ανέβαζες, απαράδεκτες τις κατέβαζες.

Κι εγώ συμφωνούσα με αυτό που έλεγες, ότι ευτυχώς δεν είχαν έρθει με αυτές τις βάσεις στην Ευρώπη :2thumb22sup:

Δυστυχώς φέτος δεν έμειναν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

EDIT

Τεσπα φιλοσοφική συζήτηση, για όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και την σχεδίαση, το σημαντικότερο είναι η ποιότητα απεικόνισης.

Last edited:
H camera της ps64f8500 θα ειναι κινητη και θα μπορεις να την κρυβεις απο πανω. Θα ειναι pop up δηλαδη. Οταν την χρειαζεσαι, θα την σηκωνεις και θα εμφανιζεται. Δεν θα ειναι εσωτερικη οπως στα φετινα μοντελα 8000

Πάντως πέρα από το σχεδιασμό που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα βλέπω ότι βγαίνουν όλο και περισσότερα μοντέλα που η βάση είναι σχεδόν όσο η τηλεόραση. Κάτι τέτοιο πιστεύω κάνει δύσκολη την τοποθέτηση τους σε έπιπλα που δεν έχουν επαρκές πλάτος. Μιλάμε ότι για 46άρα - 50άρα θα πρέπει να έχεις επιπλο με τουλάχιστον 1 μέτρο πλάτος για να είναι όμορφο αισθητικά το αποτέλεσμα. Η άλλη λύση είναι να την εγκαταστήσεις σε βάση στον τοίχο.

Φίλε Petasis νομίζω ότι υπερβάλεις.
Ίσως πριν 10 χρόνια να γελαγαν κάποιοι με τα προιόντα των Κορεατών, όπως γελούσαν και πριν 40 χρόνια με τα προιόντα των Ιαπώνων.
Όσο για τις φωτογραφίες που έβαλες (αν και δεν έχουν σχέση με το θέμα μας), απλά θα σου πω ότι μου θυμίζουν αντίστοιχες του Φλωρινιώτη!!!!
Δεν μπορείς να κρίνεις έναν λαό από κάποιον ιδιόρυθμο.

Ιδιόρρυθμος είναι ο Φλωρινιώτης για εμάς. Ο τύπος εκεί είναι πολύ δημοφιλής, και δεν νομίζω ιδιόρρυθμος. Απλά εμείς τον μάθαμε τώρα...

Πάντως πέρα από το σχεδιασμό που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα βλέπω ότι βγαίνουν όλο και περισσότερα μοντέλα που η βάση είναι σχεδόν όσο η τηλεόραση. Κάτι τέτοιο πιστεύω κάνει δύσκολη την τοποθέτηση τους σε έπιπλα που δεν έχουν επαρκές πλάτος. Μιλάμε ότι για 46άρα - 50άρα θα πρέπει να έχεις επιπλο με τουλάχιστον 1 μέτρο πλάτος για να είναι όμορφο αισθητικά το αποτέλεσμα. Η άλλη λύση είναι να την εγκαταστήσεις σε βάση στον τοίχο.

Έχω και καλύτερη λύση: αγόρασε κάτι άλλο... :flipout:

Ξέχασες να βάλεις φωτό από αυτές με τη βάση ελικόπτερο, χταπόδι, κοτοπόδαρο κ.λ.π., τότε που τις φόραγαν οι Αμερικάνικες, θυμάμαι απαράδεκτες τις ανέβαζες, απαράδεκτες τις κατέβαζες.

Κι εγώ συμφωνούσα με αυτό που έλεγες, ότι ευτυχώς δεν είχαν έρθει με αυτές τις βάσεις στην Ευρώπη :2thumb22sup:

Δυστυχώς φέτος δεν έμειναν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

EDIT

Τεσπα φιλοσοφική συζήτηση, για όσους ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και την σχεδίαση, το σημαντικότερο είναι η ποιότητα απεικόνισης.

Μην ξεχνάς ότι έπεσα στην παγίδα, και αγόρασα μια με βάση χταπόδι. Για την ακρίβεια, επιμεταλλωμένο γυαλιστερό χταπόδι. Κάπου την έχω καταχωνιασμένη.

Βέβαια, τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Η βάση είναι άσχημη, αλλά αν βάλεις στην τηλεόραση σκοτεινή σκηνή, με χαμηλό περιβάλλοντα φωτισμό, και βάλεις την βάση δίπλα στην οθόνη, η βάση γίνεται υποφερτή.

Last edited by a moderator:
Και η ps64f8500 στο skroutz στα 3.999

Mε αυτη την τιμη μπορει να πουλησει 1 κομματι,την 63c7000 την ειχα παρει 3000 και η περσινη ειχε 2700-3000 σαν νεο μοντελο και 2000 τωρα, στην γερμανια.Οταν θα παει στα 3000 ισως παρει καποιος....
Eκτος και αν το εν λογω καταστημα, νομιζει οτι πουλαει ultraHD μοντελο :Banane0:

Last edited:
Και η ps64f8500 στο skroutz στα 3.999

Το 'αντίπαλον δέος' η Panasonic VT60 από 3.700...για να δούμε τα πρώτα reviews τι θα πούνε...για μία από τις 2 με βλέπω...

Όπως και να 'χει πάντως πολύ ακριβές και οι 2, ειδικά για την εποχή μας!

Το 'αντίπαλον δέος' η Panasonic VT60 από 3.700...για να δούμε τα πρώτα reviews τι θα πούνε...για μία από τις 2 με βλέπω...

Όπως και να 'χει πάντως πολύ ακριβές και οι 2, ειδικά για την εποχή μας!

Δεν νομιζω. Αντιπαλος φετος της ps64f8500 ειναι η zt60, οχι η vt60. OΙ κορεατες εβαλαν ψηλα τον πηχη τους στις πλασμα φετος...

Δεν νομιζω. Αντιπαλος φετος της ps64f8500 ειναι η zt60, οχι η vt60. OΙ κορεατες εβαλαν ψηλα τον πηχη τους στις πλασμα φετος...

Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Γιατί σου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση;

Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Γιατί σου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση;

Απο τα λεγομενα των ανθρωπων της samsung στην εκθεση. οτι δηλαδη θα εχει την καλυτερη pq σε plasma που εχουμε δει ποτε, οτι εχει φωτεινωτητα επιπεδου led, και 8 φορες καλυτερο μαυρο. Οπως επισης και απο τα λεγομενα πολλων reviewers που την ειδαν εκει και εχουν εκπλαγει θετικα. Αναμενουμε τα reviews και θα δουμε...

Τις προσεχεις ημερες θα παραδοθουν οι πρωτες plasma F8500. Λογικα δεν θα αργησουν τα πρωτα reviews.

Απο τα λεγομενα των ανθρωπων της samsung στην εκθεση. οτι δηλαδη θα εχει την καλυτερη pq σε plasma που εχουμε δει ποτε, οτι εχει φωτεινωτητα επιπεδου led, και 8 φορες καλυτερο μαυρο. Οπως επισης και απο τα λεγομενα πολλων reviewers που την ειδαν εκει και εχουν εκπλαγει θετικα. Αναμενουμε τα reviews και θα δουμε...

Όλες οι εταιρείες τις ίδιες μπαρούφες μας πουλάνε κάθε χρόνο.

Μην ενθουσιάζεσαι άδικα γιατί θα απογοητευτείς. Όχι ότι θα είναι κακή σαν τηλεόραση , αλλά ΤΟΣΟ καλή δεν θα είναι.

Όλες οι εταιρείες τις ίδιες μπαρούφες μας πουλάνε κάθε χρόνο.

Μην ενθουσιάζεσαι άδικα γιατί θα απογοητευτείς. Όχι ότι θα είναι κακή σαν τηλεόραση , αλλά ΤΟΣΟ καλή δεν θα είναι.

Δεν μιλαω για τις εταιρειας που λες. Μιλαω και για ολους τους reviewers που ηταν εκει και την ειδαν και εντυπωσιαστηκαν πιο πολυ απο ολες τις αλλες plasma. Τα reviews θα μας πουν λοιπον...

Με αυτά τα τεράστια περιθώρια περιμετρικά της οθόνης θυμίζει τηλεόραση 5ετίας.
Αφου το κατω μερος της τηλεορασης, ειναι οπως ειναι (απο εκει φανταζομαι ξεκινησαν σχεδιαστικα),αν την εκαναν "borderless" θα ηταν για γελια...